ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Пак аз  Embarassed

Свеката утре, за повечето от вас днес, има операция, моля ви за едни стиснати палчета за нея. Да си призная, честно, хич не се разбираме, но се моля да е добре все пак!

# 46
Добър вечер!
Благодаря много за рецептите за чийзкейка, още другиден ще го пробвам (че утре имам много ходения). Блатът отдолу мога да го направя, тъй като правя такъв десерт, полят отгоре с крем-нишесте. Ама сиренцето отгоре си е друга работа!!!
Абс, баницата я правя също като тебе, само че без майонезата. Ама да ти кажа, ще взема да пробвам и този вариант, може да ми допадне пък. За корите - най-доволна съм от едни, казват се нещо от типа 'сръбски кори', май в Кауфланд ги имаше. В Македония са ужас готовите кори, има два вида и двата са катастрофа.
Мъничкият беше прекрасен цял ден, смееше се, радваше се. Бяхме на пазар, похарчихме 400лв за пазар, напълнихме две колички с връх. От работата на мъжо дават бонове 300лв за Нова година. И миналата, и тази наблегнахме на трайните продукти. Накупихме си перилни препарати, сапуни, попивателни гърпи, гъби, почистващи препарати, пасти и четки за зъби, ароматизатори и т.н. от този тип, захар, брашно, олио, паста, кафе и т.н. от този тип. После бяхме при свекърите, после те при нас. Едни приятели бяха на гости, мацката бременна, много съм щастлива. После кръстниците на мъжа ми. Сега си заминаха, а аз едва гледам. Малкото е нервно тази вечер, започна да мрънка и да хленчи от зъбките...  Аз пък се ядосах на свекър ми. Миналата година бях в България за около месец и той бил тук, видял на простора две мои полота и взел да си ги носи. За едното се сетих, че ми липсва и примрънках, та ми го върна, другото го бях забравила. Днеска го гледам с мойто поло облечен и много криво ми стана... Sad
И накрая да споделя нещо хубаво. Моят много приказлив станал. Непрекъснато говори нещо, в момента в скута ми също.
Заплака, лека нощ!
П.С. Нини, стискаме палчета!!! Да кажеш как е минало...

# 47
Дубрютру! Госпожица Прекрасна спа от 9 без 15 до 8 без 10. Егати кефа, само дето сутринта забавих закуската, за да поизцедя "помпите", че много болеше, но това да е кусурът, наспахме се.

Нини, всичко ще е наред стискам палци. А зодията ви има и набор от ужасни недостатъци, но добрите качества ги заглушават. Само за едно изключение се сещам, въплъщава всичко най-гадно.

Девил, ти да видиш, вчера ми донесоха тиква, ще бъда нащрек, да не се окаже от смешния вид.  hahaha Пък Кица не ще сладка каша. Уж обичали хлапетата сладко, ама не. Снощи й я направих с бульона от обедните зеленчуци, тиква и броколи, който си сладеше съвсем определено. Такива физиономии на потрес правеше милото - хапне с охота и се намръщи. Тази вечер дюс, щом така й харесва.

# 48
  • UK
Добро утро! Simple Smile Simple Smile

Нини Стискам палци,всичко ще е наред!

ИрПуц и ние днес сме в този отбор Пу Пу Пу.Снощи мъж ми си игра до 21ч. с малката ,показваха умения по скайпа на свекърите. То не бе въртене на ляво на дясно ,дъвчене на топки, играчки, пръсти,гонене на котката. Та си мисля ,аз по принцип гледам вечер да и е спокойно не си играеме много бурно с играчки , така знам че не трябва да се превъзбужда вечер за да заспива и спи по-добре.А може би трябва да я изморявам.

На вас вечерите ви как протичат?

# 49
О, понякога и на нас се налага да я изморим, за да й се приспи. Иначе обичайната вечер е: свободен режим докъм 7 и половина, когато явно започва да нервничи, баня и ядене/приспиване. максимум до 8.30 се е случвало да позакъснеем, ако следобедна закуска е яла по-късно, но това рядко се случва.

# 50
  • Berlin
Dобрутру Simple Smile
И ние сме като Пуци - опитвам се към 20-20.30 да е изкъпан, нахранен и в леглото. Simple Smile Е, понякога се случва да не му се спи и го оставям да играе в леглото с играчките, а ако съвсем не му се спи, го занимавам и до към 21 обикновено заспива. Но много зависи кога спи следобед. Онзи ден спа около 13ч. и не можа да издържи и заспа в 19. Вчера пък спа половин час около 17 и след това беше много крив, изморен, изнервен, не може да заспи.
По принцип ставаме сутрин, спи около 10-11, после будува до към 13-14, спи до към 17 и към 20 в леглото.

За мен идват безсънни нощи - вечер много се върти, спи настрани - ок съм вече. Обаче се и обръща по корем и след това не знам какво прави, но изплаква силно. Аз събуждам и го гледам вирнал главата и разбуден. Не може да се обръща по гръб в леглото, може би не може и да спи по корем и като се събуди в това странно положение, се плаши. А аз чувам всяка врътка и не мога да спя спокойно. А през деня спи спокойно пък...  Crazy

Мая, много гости посрещате. Simple Smile Аз още се притеснявам, някакси не се чувствам удобно. Не знам бебо как ще се държи, дали ще мога да обърна внимание изобщо на гостите .. ей такива неща. Simple Smile А иначе ми се иска, има приятели, с които искам да се видим така по домашно.

# 51
Мен ме изморяват гостите, това е проблемът. Скоро поканихме едни съседи, с които се канехме отдавна да се видим. Хубаво беше, детето кротко се занимава само, но това беше обедно-следобедно гости, вечерно не бих издържала.

Забравих да кажа - Майски, как така ще ти краде дрехите?! Егати!  ooooh!

# 52
  • UK
И нашият график е горе-долу така към 19:30 вече се изнервя и следва къпане  и към 21ч хапване и хаийде в леглото.Обаче ми прави впечатление ,че за втори път така става да си играе до към 21 и после баня и хапване и се буди чак към 5- 6 за хапване и после чак до към 8 спи.Пак ще пробвам довечера да видя дали ще проработи.

А да това за полото на  mayadio ама то свекъра ли го е носил,това малко нахално ми се вижда.
Не знам как има такива хора.

# 53
  • София
ДобАрдАн и от мен Simple Smile
Нашия график за вечерно заспиване е подобен на вашите,макс до към 20-20.30 да издържи Simple Smile
А по въпроса за гостите...то отдавна в нас не изгарят от желание да идват...защото...в нас не се пуши! Сега само от новите ми приятелки-майки с деца да дойдат на следобедно кафенце и сладки това-онова..
А по Коледа и Бъдни вечер ще имаме гости-роднини, на бъдни свекърите, а на коледа сестра ми и зет ми-с тях се напиваме доста Mr. Green със сестра ми и зет ми де,но тази коледа ще е по-различна Heart Eyes решила съм на коледа да не къпем малкия вечерта а директно да яде ,спи и аз да си видя сестрата Mr. Green

Излезнаха резултатите на малкия, всичко е ок само PH в урината е малко извън горна граница-ще чакам педката какво ще каже Crossing Arms

А за полото на Мая smile3505
Пуци докато се ровех за резултати,попаднах на статия,че на изцяло кърмените дечица хемоглобина може да е по -нисък.

# 54
  • Sunshine state
Добро утро  Hug
Ние вчера изпратихме малката при майка ми.Сакът,който й приготвих,е просто огромен. Crazy
Не е плакала,забавлявала се и се усмихвала на всички.Камък ми падна от сърцето.Ще си я вземем другата неделя.  Peace

# 55
  • София
Здравейте на всички
Пупи, къде избяга  Hug Значи сега с мъжа ти сте младоженци  Wink Възползвай се максимално от свободното време. Дано малкото Пупи изкара добре при баба и леля  Heart Eyes Как й събра багажа само в един сак  Mr. Green
Абс, като те чета за спането на малкия, все едно за Митко чета. Същата работа беше, обръщаше се да спи по корем и после не можеше да се обърне обратно по гръб, следваше рев и събуждане. Като започне да се обръща и от корем по гръб, ще е по-добре  Peace
Нини и от мен стиснати палци за свекито - дано всичко мине добре  Praynig
Девил - не, Митко не пие все още от преходна чаша, но мисля скоро да го пробвам. Всъщност не знам какво имаш предвид под преходна чаша - аз го разбирам чаша с дръжки и твърд накрайник, не силиконов. Опасявам се, че ще се задавя, защото бибероните на шишетата му са все още само с две дупки - с повече се дави ужасно. Купила съм му дръжки, които слагам на шишето, и той си пие сам. Даже понякога си държи самото шише, не за дръжките  Simple Smile
Е, дойде и моя ред (знаех си  Crossing Arms) да прекарам безсънна нощ, обратно на всички ви. Заспа в 23.40 ч. и от 2.30 ч. буквално през 30-40 мин. проплакваше или направо се разреваваше  ooooh! Е сещайте се колко съм спала. Викам си - все по някое време ще се кротне - ама  Naughty До сутринта! Сега кърти до мен в количката. Купихме му вчера кошара за игра - седя вътре цял час и половина, което си е огромно постижение!

# 56
Добриутро!
За полото - ноу комент!
За гостите - също ми е адски изморително, но аз съм много социален човек, а и мъж ми обожава гости. Затова от месец насам сме се уговорили като идват гости, той да им прави палачинки и вече 80% от случаите с това ги гощаваме, а аз така отпочивам т приготовленията - само нарязвам мезенце или салатка, туршийка за аперитива. Иначе е ясно, че като дойдат, ще си се занимавам главно с детето, но и моят е свикнал да си играе сам, така че рядко ми прави проблеми. Ние на няма и месец го водихме по ресторанти, пътуваше до БГ, на сватба беше, после почти до морето стигнахме. Свикнал е с много хора около него, макар че има моменти, в които му идва в повечко, което е нормално.
За нощите - заспа с голямо уморяване в 1 сутринта и докъм 10 го откарахме с четири събуждания (на третото го взех в леглото при мене и така поспахме дружно). И двамата сме подути от спане.
За вечерите - голямо уморяване пада при нас. Държа го на бънджито да скача, карам го да ходим из стаята, друсаме се, хвърляме се. Всяка вечер ме учудва все повече и повече откъде намира сили. Сякаш никога няма да се изтощи.
От снощи започна голямото ни превъртане, ползва го вече като начин на придвижване. Сутринта за малко да ми изпадне от леглото, само докато стана да взема телефона. За целта му постлах едни меки юрганчета не земята и го оградих с възлгавнички и гвърлих артилерията от играчки. Ще ви пратя после снимка от игралното поле.
Сега чакаме мъжкия член да дойде, за да идем да вземем новата ми виза, да водим детето на ортопед и на консултация.

# 57
Магнет, да, и аз го знам това за кърмените бебета, но педиатърката редовно забравя, че моето е такова. Предполагам причината е, че адаптираните млека са обогатени с желязо, нали не бъркам? Уотевър, ще попие малко Малтофер ако й допадне, ако не - няма да пие.

Ей, нервите ми скъса днес, за пореден ден - бесните ме хващат с това хранене. Хапне няколко лъжички с апетит и после почва да се разсейва, да се напъва да ака, като се изака си лови краката и почва да прави физиономии и да плюе. По-бес-ня-вам!  Crossing Arms

# 58
  • София
Ей, нервите ми скъса днес, за пореден ден - бесните ме хващат с това хранене. Хапне няколко лъжички с апетит и после почва да се разсейва, да се напъва да ака, като се изака си лови краката и почва да прави физиономии и да плюе. По-бес-ня-вам!  Crossing Arms

Пуци, ние сме така от незапомнени времена... Голяма мъка е! По половин час го храня понякога. И, срам, не срам, го храня задължително пред телевизора (плюйте ме сега  Mr. Green), когато дават реклами, иначе - абсурд! И да няма никой в стаята. Абе - отврат. Е, поне не е повръщал от доста време, че преди и тоя номер ми правеше
ПП Интересно....хм....същество си си сложила в подписа

# 59
Моля? Половин час? Аз се мъча по цял час, с почивките му!  #Cussing out Плюв, плюв, плюв за телевизора.  Mr. Green При мен не би сработило, ако се загледа във филма, който съм си пуснала докато я кърмя, извива глава да гледа и забравя да яде. Грррр.

Не е същество, човек е, мноу готин младеж.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт