ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
В един отбор сме момичета - в едната ръка все държа нещо, което малкия да разглежда и така отваря устата и яде, иначе явно му доскучава само да яде без да прави и нещо друго.
Аз ще пробвам вече 4 дупки биберон, чашата с мекия накрайник е с три дупки, но по-широки.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 15:13 от Devil_Rose

# 61
Днес пробвах с любимата й дрънкалка, има обратен ефект. Отваря уста само ако се разжужа мощно, пък аз не мога да жужа един час непрекъснато. Срам не срам, някои хапки ги вкарвам насила, доколкото е възможно. А така не ми се искаше да й бутам храна в устата. Кви романтични представи съм имала за майчинството. Twisted Evil

ПП Да кажа, че и аз купих преходна чаша, с една дупка е, ма голямшка. Засега повече си чеше венците, отколкото пие, но понякога се излъгва и влиза по някоя капка в гърлото й.

# 62
  • София
Е, за мен и половин час е много - обикновено го храня по 15-тина мин. Няма кой да го гони с лъжицата цял час - кой ял - ял. Ако не иска - много му здраве. И аз понякога, като избеснея, му хващам ръцете и му набутвам лъжицата в устата. Аууу, какви лоши майки сме  Wink Ама резултата е един и същ всеки път при това мое действие - повръща. И логично! Та го правя, защото си изпускам нервите...  Embarassed
Ми то тоз` младеж много се е озъбил  Mr. Green та не мога да му видя красотата  Laughing
Вие дрънкате с дрънкалки, жужите, бръмчите и т.н., ама не разсейвате с телевизора  Mr. Green Аз заради това приемам плювките

# 63
  • София
Жожо изяжда всичко на обед-пюре+мляко за няма и 10 мин  Shocked,че и иска още....и другите хранения с мляко са така скоростни....

# 64
  • София
Бъди благодарна, че дете, което не иска да яде, е голяма мъка. Наред с неспящите деца. А комбинацията е направо супер изтезание за мама  Outta Joint

# 65
  • София
Бъди благодарна, че дете, което не иска да яде, е голяма мъка. Наред с неспящите деца. А комбинацията е направо супер изтезание за мама  Outta Joint
Ама разбира се,засега яде/пу-пу/,ще видим по-натам....
Иначе и днес ми стопи лагерите, от 4.30 ме е вдигнал а сега от 3 часА не е спрял да мрънка и да реве. Tired

# 66
Завиждам леко и добросърдечно, Магнет.  Laughing

Мели, и аз мислех така да направя, но няма смисъл, тя просто ще писне да суче и толкоз. А аз искам вече да заместваме изцяло обяда, което няма как да стане ако изяжда по стотина грама и то с родилни мъки.  Crossing Arms

Убаво е момчето, де, ама бидейки Бътлъровица едва ли ще го оцениш.  smile3534

# 67
  • София
Пуц, нИ го знам тоз` момък кой е, ама си права - оставам си вярна Бътлъровица!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може би Бухалиня просто си иска да суче, и толкоз. И си пази място в коремчето за млекце... Де да знам, може да си мисли, че пюрето е така, между другото, а после идва истинската манджа...  baby_neutral Нали не кърмя  Sad , не съм наясно, предполагам само

# 68
Не я знам кво си мисли, но е имало дни, в които всичко си омиташе охотно, сега от два-три дена забелязвам, че зорът се увеличава. А не е като да й давам само нови неща, яде си познати зарзавати.  Thinking

Ни гу знаеш, щото не гледаш последния писък на хорърския жанр, затуй.  Mr. Green Дръж си Бътлъра.

# 69
Такааам, завърнах се от целодневно скиторене... Взех си визата и като се видях как изглеждам на снимката, щях да получа удар. Те нали са черно-бели и костите ми съответно са толкова очертани, че приличам на гол скелет...
Ортопедът мина супер, имаме здрави ядра на костите. За седенето каза, че бебето не бива да се форсира и да не се подпира на възглавници, така че изобщо да не се притеснявате, че не ви седят мъничците. Като й казах, че се набира по играчките и си сяда сам, го постави да седне и каза, че е ок. Каза да не го слагам повече в бънджито и да не го слагам в проходилка, а сам да си проходил (АЗ КАТО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ СИНЪТ МИ Е ДЕБЕЛ), за да не му се изкривят крачетата и като проходи, пак на контрола.
Бяхме и на редовна консултация, за пръв път без ваксина, пфууу. Айде сега, познайте едно от най-малките бебета тук колко тежи??? Хаааа, не можете да познаете! Имаме ли познал верния отговор? 8.420кг!!! А да, минаваме на 3 капки Вигантол, понеже много бързо израствал, а зимата нямало толкова слънце.
А сега обещаната снимка от нашата игрална площадка:

# 70
Ех, че хубава площадка! Чак на мен ми се доигра. smile3501

Верно е дребничък Коко, дума да няма.  hahaha А защо да не го слагаш в бънджи? Че се замислям да купим на Кица. Разкажи, моля.

# 71
Понеже са му дебели бутовете и има опасност от натиска да се изкривят крачетата долу, като триъгълник да станат. Но Кица е фина, така че не би трябвало да има проблем. Ако е имало опасност, щял е да ви предупреди ортопедът.

# 72
От скачането на бънджи? Бре, бре.

На Кица всичко й простих - лази по гръб.  От оня ден ми направи впечатление, че се извива като червей точно и забива глава в ограничителя на ложето й, но днес с пълна сила се разпълзя, много е смешна.

# 73
  • Sunshine state
Малеее,Мая,много идейно си го направила! smile3501
Мисля да ти открадна идеята и да направя подобно нещо и у нас.  Embarassed Тъкмо няма да се притеснявам,че може да падне от леглото. Laughing
Чуваме се с майка ми на 2 часа.Няма ексцесии,явно бързо ни е отписала.  Simple Smile Много весело звучи,чувам я как си бабосва и си приказва някакви си нейни неща.Много се успокоих.Имам 1000% доверие на майка ми,така че сега се наслаждавам на ергенския живот. Mr. Green
Утре ще я водят да й взимат кръв и урина. Peace
Още снощи излязохме на ресторант.Хубавичко се почерпихме с винце и си припомнихме старите дни. Heart Eyes
Пуц,честито за пълзенето.  Hug

# 74
  • София
Пупи благородно завиждам Simple Smile

Пуци браво на Кица Crazy

Мая хубаво място за игра,направо чудесно Simple Smile Аз за да го направя трябва да разкарам масата от хола,а засега няма как Thinking

Общи условия

Активация на акаунт