Въпроси към Класически хомеопати 19

• 46 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Благодаря! Peace

Ами от сливицата ще е хъркането...щото и ние бяхме за пред операция преди да отидем при този хом.И после много добре се повлия,дори и слуха...че имаше и там лек проблем.Ама сега...Ще звъня и ще питам.

# 271
До тук от прочетеното разбирам, че не може да се уцели човек, а после добър хомеопат почти никога! Иначе сменяме антибиотика, ще точим у нас здравната каса  Simple Smile с бронхит, към пневмония вървим!  Tired
Явно вируса е такъв, така че, слушайте хомеопатите си, но повече себе си и детето!  
За протокола, от дете, лекувано миналата година само с антибиотици, чести и еднакви боледувания със секрети  и кашлици, тази година сме пили януари и чак сега антибиотик, хомеопата при нас набляга на имунната система, както и препарат за аденоидни вегетации, защото от там ни е проблема с честото и еднакво боледуване, както според мен, така и според хомеопата.

# 272
  • Пловдив
Bed of Roses  видях че си от Пловдив,при кой хомеопат сте?това което пишеш не е ли на добре,щом сте разредили АБ с времето.
Моето дете пък преди да тръгне на класически хомеопати не беше пило АБ,а откакто ходим на класически хомеопати вече му е 3-ти АБ,кажете на какво мяса това,а Rolling Eyes

# 273
Ние както писах не сме при класически, но виждам за детето си промяна от ходенето, за това не искам да навлизам в спорове по темата за класическите и другите, важното е, детето ми е да е здраво, да не пие антибиотици и да не оперирам третата сливица. Ако искаш на лични ще ти пиша, но като гледам всичко е индивидуално, както за човека, така и за лекаря.

# 274
  • Пловдив
добре пиши ми на лични,ако има начин да смъкнем 3-та сливица,ще го изпробвам

# 275
Не съм наясно с хомеопатията, разбирам, че не е само един вид. Въпросът ми е - лекува ли хомеопатията уроинфекции, причинени от чревни бактерии? Благодаря!

# 276
Без да  давам генерални заключения, но по лични наблюдения  смея да твърдя, Нико, че ако ТИ не се лекуваш, детето ти няма да се подобри трайно. Ако щете, ме бесете, ама това е положението...

# 277
....имам един въпрос...със сигурност е коментиран,но нямам време да чета...днес за първи път водих сина си на хомеопат и пропуснах да попитам дали заедно с ХЛ мога да продължа да давам и хранителните добавки,които пие от доста време??

# 278
Наистина е коментирано многократно, пък и ако ще се лекувате с хомеопатия, няма да е лошо да намерите малко време да почетете, да се запознаете кое как се прави и защо.
Много сме обсъждали тук и в темата "Информативно за хомеопатията".

Иначе на кратко - по време на хомеопатично лечение, не се вземат паралелно никакви хранителни добавки, коластри, водорасли и чесън на капсули, и каквото се сетите от този порядък. Това е в разрез с основен принцип на хомеопатията.

# 279
Може ли да ме насочите към хомеопат от Пловдив, като чета за лечението дали ще може да повлияе бързо пневмонията,плевралния излив и кръвохраченето.Трябва да с епомогне за ден -два,става въпрос за възрастен човек,лекарите не знаят от къде идва кървенето,искат да правят бронхоскопия,но било рисковано,затова дали може да се спре кървенето и да не се прави процедурата,чета тук ,че хомеопат може да лекува и без точна диагноза,въпросът е спешен ,има ли спешна хомеопатия?

# 280
Винаги може да се направи предписание, дори и в спешен случай. Сега гледам че има 136 лекарства за кръвоизлив в белите дробове, така че определено може да се направи нещо по въпроса.

# 281
Lavander благодаря за отговора! Със сигурност ще изчета доста за хомеопатията....не че не съм чела до сега...все пак доста инфо има ,нужно е и доста време Simple Smile. специално за  хр. добавките наистина не знаех,но пък съм чувала за хомеопати,които дори търгуват с въпросните,та логично си направих извода,че може би си взаимодействат или поне не си пречат.
Благодаря още веднъж!!

# 282
Те търгуват, зашото са търговци, което не означава, че това е правилно. Фокусът е другаде. Познай къде?

# 283
  • София - Варна - Бургас
....имам един въпрос...със сигурност е коментиран,но нямам време да чета...днес за първи път водих сина си на хомеопат и пропуснах да попитам дали заедно с ХЛ мога да продължа да давам и хранителните добавки,които пие от доста време??

А, да не би да са ви предупредили да не ги спирате? Имате ли ефект от тях и какви по-точно са?

# 284
  • Бургас
Аз не разбрах поста на Мечка Малинарка за Нико 11.
То ясно,че никой няма да бесим,но защо Нико трябва да се лекува,за да оздравее детето и?
Кой е болен в крайна сметка?
Или аз не съм разбрала!

Общи условия

Активация на акаунт