Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя кога симптомите се подобряват и влошават?
Как може информирането на майката за потенциална причина като ниска потенция да бъде от полза?
Как се доказват хомеопатичните лекарства за злокачествени заболявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя кога симптомите се подобряват и влошават?
-
Как може информирането на майката за потенциална причина като ниска потенция да бъде от полза?
-
Как се доказват хомеопатичните лекарства за злокачествени заболявания?
-
Как се доказват лекарствата, които не се тестват върху здрави доброволци?
-
Какво представлява процесът на доказване на лекарства?
Да не говорим, че след медорина (конституция), детето си разви остро като хората, ама аз да не чакам, та да не чакам поне ден....
Впрочем при нас има влошено дишане, диагнозата бронхит е въз основа на слушалка - аз кашлям най-гадно, но пък съм с чисто дишане. Честно казано просто направих три грешки - не се обадих на хомеопата си, избързах с лекарството - притеснена от кашлицата(която си беше просто от сополи), подведох се по едно СРО (пусти СРО-та, много са коварни 
.
Затова по принцип, при лекуване на близки и особено децата, е трудно да сме
И сега не съм. Уморена съм по-скоро от такива състояния. Някак даже ми е все едно. Както и да е. Просто избързах, това е истината.