Въпроси към Класически хомеопати 19

• 46 623
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Добрич
Спонди няма, ама и в аптеката така го знаели  Rolling Eyes Joy
За желания и поведение не са ме питали, само всичко свързано със кашлицата кака звучи, как са секретите и кога се усилва кашлицата, това ме озадачава

# 391
Вероятно това е било достатъчно на хомеопата да се ориентира в случая и да избере лекарството.
Все пак е питал за модалности.

А в аптеката да си го знаят както искат, като не могат да четат....  Mr. Green Той производителят си е сложил етикет, но някаква грамотност е нужна.

# 392
  • Добрич
Lavander, благодаря  Hug

# 393
  • Добрич
Днес хомеопата преслуша малката и каза, че са чисти дробовете, само към ларингса има малко проблем и от там идва лаещата кашлица, продължаваме с лекарството, но тази вечер вдигна 38 градуса температура, да се радвам ли или не  Confused Неудобно ми е по това време да звъня да я питам

# 394
Здравейте и Честита нова година   bouquet
Четох по- назад, но нещо не ми стана ясно и да попитам все пак: какви са последиците от прекъсване на хомеопатичното лечение и замяната му с алопатично newsm78
Благодаря предварително Grinning

# 395
Taкива каквито са последиците от алопатията въобще - симптоматично лечение, евентуално симптоматично подобрение, дължащо се в повечето случаи на потискане и в дългосрочен план хронифициране

# 396
Здравейте,
Бих искала да коментирате нашия случай, за да открия къде е грешката или това  е нормално при тези обстоятелства.....
Дъщеря ми е на 3г 3м Лекуваме се с хомеопатия от 2 години някъде. На 7 месеца направи бронхит към пневмония, лекувахме с АБ. Иначе боледува рядко- предимно висока Т и червено гърло, а зимата почти една постоянна хрема. УНГ ни каза трета сливица, но и нашия хомеопат не обръща внимание на това.  Но отскоро нещо се обърка..... докато хомеопата ни лекува от зачервено гърло стигаме до Бронхит с Т  40С,
месец след това от гнойна ангина правим пневмония, като ангината е излекувана  newsm78
Ангината не е доказана, т.е. не сме правили снимка, но с просто ухо се чува пукане, скърцане и всякакви шумове от дробчетата  Confused
Защо така се получава според вас? Хомеопата обясни, че всичко е защото детето е тръгнало на градина, но тя ходи от пролетта, цяло лято бяхме разделени, а тя е била здрава, сега изведнъж...започва да и се отразява градина, раздяла с мен т.н.  newsm78
Сигурна съм, че разболяването много зависи и от емоционалното състояние, но не мисля, че има промяна в средата от преди. Винаги сме имали проблеми в семейството....
Много дълго стана, затова ще се спра...

# 397
Сигурна съм, че разболяването много зависи и от емоционалното състояние, но не мисля, че има промяна в средата от преди.  Винаги сме имали проблеми в семейството....

Сама си отговаряш...но понеже винаги е имало проблеми се предполага, че детето трябва да е свикнало с тях....или аз нещо не разбрах?

# 398
Много , ама много ви моля дайте ми кординати на СВЕСТЕН ХОМЕОПАТ  във Варна , че в чудо се видях със малкия. Имам чувството че сме на път към астма вече. Досега нямаше резултати от хомеопатичното лечение - има ли възможност да не влияе хомеопатията на синът ми /ако изобщо съществува такава възможност /.

# 399
Много , ама много ви моля дайте ми кординати на СВЕСТЕН ХОМЕОПАТ  във Варна , че в чудо се видях със малкия. Имам чувството че сме на път към астма вече. Досега нямаше резултати от хомеопатичното лечение - има ли възможност да не влияе хомеопатията на синът ми /ако изобщо съществува такава възможност /.
Няма причина, поради която хомеопатията да влияе на едни хора, а на други-не. Т.е. не може да не влияе на вашия син Simple Smile

# 400
Имам следния въпрос: в едно шишенце е имало р-ор на арсеникум албум 200 ch, аз го изсипах. но все са останали някакви капчици и към това добавих разтвор на арсеникум 9 ch... Може ли да ми отговорите каква приблизително потенция се е получила? Да уточня че беше грешка...

# 401
  • Пловдив
Получават се нещо много условности при лечението с хомеопатия-детето не може да се излекува,защото майката му влияела зле ,и тя трябва да се лекува,добре
.Ами татковците,баби,дядовци,когато и те гледат децата?
Аз започнах лечение-добре.Но за да се решат моите проблеми,аз също имам негативни поддържащи причини,например моята майка.И....??????
Така се зарибяват всички да се лекуват май,май Simple Smile

Четох един случай в интернет ,превод ,лекувано дете хомеопат в друга държава.Детето е с подобни проблеми на моето,дори много по-сериозно проявена агресия към братчето си,щяло да го удуши един път-и му е предписано  Тарентула ,само че само с един прием в потенция 1М и детето се променя коренно след месец.Не се говори за майката и дрън-дрън
,Моето дете също е определено като Тарентула,потенция 10М,еми няма никакъв ефект,дори след едните приеми имаше влошаване според мен в характера.
При моето дете при остри състояния действат ХЛ,но за другите му проблеми не.....

# 402
Имам следния въпрос: в едно шишенце е имало р-ор на арсеникум албум 200 ch, аз го изсипах. но все са останали някакви капчици и към това добавих разтвор на арсеникум 9 ch... Може ли да ми отговорите каква приблизително потенция се е получила? Да уточня че беше грешка...
Ако правилно съм разбрала, че в шише от 200CH сте добавили 9CH, изхвърлете това шише. Не може да се прави средно аритметично от потенциите. Не ви върши никаква работа.

# 403
Получават се нещо много условности при лечението с хомеопатия-детето не може да се излекува,защото майката му влияела зле ,и тя трябва да се лекува,добре
.Ами татковците,баби,дядовци,когато и те гледат децата?
Аз започнах лечение-добре.Но за да се решат моите проблеми,аз също имам негативни поддържащи причини,например моята майка.И....??????
Така се зарибяват всички да се лекуват май,май Simple Smile

Четох един случай в интернет ,превод ,лекувано дете хомеопат в друга държава.Детето е с подобни проблеми на моето,дори много по-сериозно проявена агресия към братчето си,щяло да го удуши един път-и му е предписано  Тарентула ,само че само с един прием в потенция 1М и детето се променя коренно след месец.Не се говори за майката и дрън-дрън
,Моето дете също е определено като Тарентула,потенция 10М,еми няма никакъв ефект,дори след едните приеми имаше влошаване според мен в характера.
При моето дете при остри състояния действат ХЛ,но за другите му проблеми не.....
Ако мислите, че някой иска да ви зарибява, вече имате отрицателна нагласа, т.е. лечението да не ви помогне. Всички сме във връзка помежду си, никой не живее сам на този свят. Но детето е в пряка връзка със своята майка. Дори тя да си има нейните си проблеми, хомеопатичното й лечение е най-доброто за детето й. Ако и таткото е на хомеопатично лечение, още по-добре. Но това, че родителите не се лекуват, са поддържащи причини. Означава, че въпреки лечението на детето, докато има поддържащи причини, случаят ще се връща назад. Все едно да лекувате алергия към плесен, а да живеете в стая с мухъл.
А това, че детето ви е пило лекарство, а не сте видели резултат, е въпрос на изследване на случая. Може ;екарството да не е било точно, може начинът, по който е приемано да не е бил правилен....много варианти има и резултатите могат да се преценят. Но това, че дете с подобни проблеми е било възстановено с едно лекарство, не означава, че същото лекарство ще е подход

# 404
подходящо за вашето дете.
Извинете,. натиснах грешен клавиш.

Общи условия

Активация на акаунт