Въпроси към Класически хомеопати 19

• 46 612
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
 Аз бих дала Нурофен, не бих издържала  Blush Какво казва хомеопата?

Успех  Hug

# 466
Аз бих дала Нурофен, не бих издържала  Blush Какво казва хомеопата?

Успех  Hug
Дадох Панадаол и течен Аналгин.  ХЛ ме посъветва.

# 467
 Дано бързо се оправите  Hug

# 468
Да не ви изпусна ...

# 469
Бързо оздравяване и от мен!  Hug

# 470
  • От липите до сините камъни
Само запис да не ви изпускам.

# 471
  • в огледалото на живота
Здравейте на всички.
Имам въпрос относно таблетките ,,Имунокид,, доколкото знам са на принципа на хомеопатичните лекарства.Дъщеря ми е на 2г,относително здраво и енергично дете,въпросът ми е би ли навредил приемът им или по точно би ли повлиял на имунната и система,при положение, че не боледува често.Не посещава детско заведение и засега удържаме фронта с вирусите,по скоро питам дали ще затвърди състоянието и.
Благодаря предварително.

# 472
  • София
Здравейте на всички.
Имам въпрос относно таблетките ,,Имунокид,, доколкото знам са на принципа на хомеопатичните лекарства.Дъщеря ми е на 2г,относително здраво и енергично дете,въпросът ми е би ли навредил приемът им или по точно би ли повлиял на имунната и система,при положение, че не боледува често.Не посещава детско заведение и засега удържаме фронта с вирусите,по скоро питам дали ще затвърди състоянието и.
Благодаря предварително.

е за какво ти е да й даваш тази хомеопатична боза? здраво дете, че и не посещава детско заведение...аз бих наблегнала на плодовете и зеленчуците.

# 473
  • в огледалото на живота
Бъни,питам за да знам дали би подпомогнало още повече имунитета ,досега не съм давала нищо,за нас вземам ,,Цитросепт,, въпросът ми е информативен,затова и го задавам тук в темата.

# 474
  • София
Бъни,питам за да знам дали би подпомогнало още повече имунитета ,досега не съм давала нищо,за нас вземам ,,Цитросепт,, въпросът ми е информативен,затова и го задавам тук в темата.

ами мисля че и другите биха ти отговорили същото. а да не говориме за този препарат......

# 475
Имам въпрос - може ли хомеопатия да излекува златист стафилокок  / стафилукокус авиаре / , при положение , че няма и месец и изпихме два антибиотика , които са чувствителни към тази бактерия , а те продължават да си живеят в гърлото на детето ми . В момента гърлото на детето е с леко червени дъги с дясна сливица като грозд и лека хрема - гъста - прозрачна с бели тапи от време на време , която имам чувството че когато не се вижда от носът  се стича в гърлото . Нощно време хърка понякога и диша през устата постоянно. Закашля се на ден най- много два пъти.
 Може ли хомеопатията да унищожи такава бактерия без антибиотик ?

Не, не може да я унищожи! Хомеопатията не се занимава с безполезни действия. Но тя може да направи човек невъзприемчив към бактерии и вируси. Неблагоприятна "почва" за развитито им.

Колкото до златистия стафилокок -
Стафилококус Ауреус, той е продукт на т.н. вътреболнична инфекция и е устойчив и на най-мощните антибиотици!
Добре , какви трябва да са действията за по нататък тогава - след като вече сме възприели тези бактерии ?

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 19:58 от klem4e

# 476
  • София - Варна - Бургас

Цитат

Не, не може да я унищожи! Хомеопатията не се занимава с безполезни действия. Но тя може да направи човек невъзприемчив към бактерии и вируси. Неблагоприятна "почва" за развитито им.

Колкото до златистия стафилокок -
Стафилококус Ауреус, той е продукт на т.н. вътреболнична инфекция и е устойчив и на най-мощните антибиотици!

klem4e
Цитат
Добре , какви трябва да са действията за по нататък тогава - след като вече сме възприели тези бактерии ?

Да се молите жизнената сила, включваща и имунната с-ма, да изработи специфичен имунен отговор, което спрямо този мутант е мн. мн. трудно и като наред с това се консултирате с класически хомеопат.

# 477
Когато започнахме да посещаваме хомеопат ,преди 4 г. и аз бях много притеснена,защото детето ми имаше стафилококи някакви.На въпроса ми какво ще ги правим,докторката ми каза -нищо,имунитета сам ще се справи Simple Smile,нямали сме такива проблеми след това .Важното е да е добър хомеопата и всичко ще е на ред  Peace
Доколкото се сещам,тогава ми и каза,че тези бактерии са във всеки организъм,но при слаб имунитет те се активират

# 478
  • Пловдив
Днес при даване на ХЛ, допрях за момент /знам, че не трябва/ капкомера до зъба на щерката... Blush
Лекарството става ли "негодно"? Да се обаждам ли на хом. за ново или мога да давам от това още няколко дни?

# 479
Когато започнахме да посещаваме хомеопат ,преди 4 г. и аз бях много притеснена,защото детето ми имаше стафилококи някакви.На въпроса ми какво ще ги правим,докторката ми каза -нищо,имунитета сам ще се справи Simple Smile,нямали сме такива проблеми след това .Важното е да е добър хомеопата и всичко ще е на ред  Peace
Доколкото се сещам,тогава ми и каза,че тези бактерии са във всеки организъм,но при слаб имунитет те се активират
Звучи добре , но нашият хомеопат нещо се издъни - че си търсим друг  държа обаче да е от Варна , за да може да се реагира адекватно при заболяване. Споделете все пак вие от къде сте ?

Общи условия

Активация на акаунт