Коледа настъпва славно, с плетка ни е най-забавно! - 79

• 104 531
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой знае ли кой сайт (ако има още такъв) работи с Пощите? Щото цените на Еконт... хм, никак не ги харесвам. Мерси предварително...

# 106
Някой знае ли кой сайт (ако има още такъв) работи с Пощите? Щото цените на Еконт... хм, никак не ги харесвам. Мерси предварително...

Този дали ще ти е полезен? newsm78 ЦЪК

# 107
  • София
Исках да кажа сайт за прежди, който да праща по пощата, а не с куриерски фирми само.

# 108
Исках да кажа сайт за прежди, който да праща по пощата, а не с куриерски фирми само.
Кате,не е удобно вече с пощите!Офиси на куриерите има вече на всяка  пресечка в по-големите градове.Пример- в град Варна пощата е на такова място където никой простосмъртен не може да паркира автомобила си,камо ли да има време да остави пратка.Ако се пусне поръчката до офис излиза доста по-евтино,да не е до адрес.

# 109
Момичета, като луда съм. За пръв път от малко повече от 5 години си хванах куката и плета денонощно ... Започнах едно одеалце, вдъхновена от "оделао на надеждата". Ще снимам като стане готово. Толкова ми е приятно, че не мога да е откъсна. Чак занемарих другите си "хобита" ! Simple Smile

# 110
nelito_6704    bouquet С голямо удоволствие разгледах албума ти! Всичко ми хареса, а най-много бялото пончо с качулката и помпоните!
Много ти е хубава моделката,  Heart Eyes  да си ги носи хубавите неща с мерак, както ти си ги правила!
(пристрастна съм - хубав край, хубави хора! Blush)

knit knit knit

# 111
http://bgsharing.com/viewer.php?file=82794248948728577970.jpg
Ей такава жилетчица някой май беше плел,но не можах да я намеря.
Може ли малко помощ?
Искам да я изплета за две год кукла,но незнам заедно с гърба ли се плетеше,за ластика то е ясно ,че допълнително.

# 112
  • София
Кате,не е удобно вече с пощите!Офиси на куриерите има вече на всяка  пресечка в по-големите градове.Пример- в град Варна пощата е на такова място където никой простосмъртен не може да паркира автомобила си,камо ли да има време да остави пратка.Ако се пусне поръчката до офис излиза доста по-евтино,да не е до адрес.

Че във Варна само един пощенски клон ли има!? Това направо ми звучи...  Shocked
А иначе с пощите едно нещо ако излиза 2 лв., с куриер (офис- офис) същото е над 6...

# 113
nelito_6704    bouquet С голямо удоволствие разгледах албума ти! Всичко ми хареса, а най-много бялото пончо с качулката и помпоните!
Много ти е хубава моделката,  Heart Eyes  да си ги носи хубавите неща с мерак, както ти си ги правила!
(пристрастна съм - хубав край, хубави хора! Blush)

knit knit knit

Много ти благодаря! Трябва да се подкрепяме Wink

# 114
Момичета едва сега намерих време и видях снимките от сбирката страхотни сте много съжалявам че съм на голямо разстояние от вас защото с удоволствие щях да присъствам на всяка една среща да сте живи и здрави и да ни показвате всяка сбирка ваша за да можем и ние който сме далеч от вас да присъстваме па макар и по нета а новата тема е страхотна успех момичета

# 115
  • София
http://bgsharing.com/viewer.php?file=82794248948728577970.jpg
Ей такава жилетчица някой май беше плел,но не можах да я намеря.
Може ли малко помощ?
Искам да я изплета за две год кукла,но незнам заедно с гърба ли се плетеше,за ластика то е ясно ,че допълнително.

Не знам дали имаш предвид моята жилетка:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2011/03/plumberria-photo-session.html
http://www.flickr.com/photos/34041801@N02/5501835833/in/set-72157612785348906

Гърбът и предниците се плетат отделно,
като на гърба се наддава от кръста към подмишниците,
а на предниците се свива симетрично от кръста към подмишниците -
така при зашиването предниците се събират към центъра и се получава извитата форма.
Това е при моя модел, при твоя предниците са заоблени със свиване откъм вътрешната страна,
а външната (връзката с гърба) изглежда права.

# 116
Carmela Biscuit, страхотна жилетка, поздравления!   bouquet
За съжаление, е непосилно за мен да изплета нещо подобно, иначе бих си я направила като болеро. Simple Smile
На две куки не съм плела нещо повече от шал, а имам толкова много идеи...  Joy

# 117

Страхотни са ти всички неща. Може ли да качиш схема и на този шал и шапка? Преждата каква е?

Схема на шапката и шала нямам - плела съм ей така. Не е нищо особено - високи пълнежи и пуканки. А преждата е от остатъци. Шапката се започва отдолу със необходимия брой синджир, според обиколката на главата, като си изчисляваш броя на пуканките и пълнежите. Между пуканките има два броя висок пълнеж с две наметки. Нищо особено. Ако нещо не ти е ясно, питай на лични.

# 118
  • Варна
моята нова шапка

това е оригиналът и схемата

https://picasaweb.google.com/110673494917480636196/HgesWC#5686275550162634338

преждата е Нако суперламбс специал,плетох е с 5 куки номер 4,а шарките са с бродиране.

# 119
  • София
Калинка-малинка, много ти е сладурска шапката и
майсторски си я направила с нашитите леопардови шарки!
Много ми допадна идеята!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт