Коледа настъпва славно, с плетка ни е най-забавно! - 79

• 104 531
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Калинка-малинка, страхотна шапка! Много ми хареса! От къде си намери пухчето?

# 121
ankas много ми харесаха бебешките терличенца които си показала на 13 -12 и ще се пробвам да оплета само ако можеш да ми обясниш тази плетка котешки зъб как става то е обяснено ама нали не съм много на ти с  плетките нужно ме е повече обяснение и бебешките елеченца който също ме грабнаха ако имаш схеми и на тях благодаря

# 122
Последния ми шал : Alize (ама затрих етикета и не помня точно кой вид от мохерите им), разход 300 грама, Crocodile stich.

# 123
  • Варна
От къде си намери пухчето?

от един секънд хенд,където продават и кожи от разни дрехи.....преди време си бях взела за една жилетка,а това си го взех просто така и сега му намерих приложение.

# 124
Последния ми шал : Alize (ама затрих етикета и не помня точно кой вид от мохерите им), разход 300 грама, Crocodile stich.

Много красив шал! Да си го носиш със здраве в студените дни!

# 125
Сбъди, превъзходен е станал! Браво!

Калинка-малинка, много е хубава шапката ти! Нако имат такава ягуарска прежда - Сафари се казва:

# 126
Carmela Biscuit ,благодаря,но наистина не е това,което търся!
Тази е за по голямо дете,а това което гледах е на някой от Годжево,близо до Русе, направи ми впечетление, но не запомних кой беше?  newsm78
И сега,ще следя да се появи, че нашето дете е по малко.
Тази жилетка е прекрасна,но ще почака да пораснем.

# 127
Здравейте , момичета! Не можах да дойда на срещата, а така исках, даже си бях приготвила в една торба плетените ми неща и детегледача не дойде #2gunfire, понеже му изкочила работа ненадейно #Cussing out , а с такъв трепет я чаках. Нищо следващия път! Видях от снимките че сте си изкарали страхотно!        Бях си купила уред за правене на цветя и щях да го нося да ми показвате ако знаете, но уви, та сега ви моля ако има някъде клипче да ми го покажете, че искам да се науча и после ще подарявам на едни млади госпожици. Благодаря!  bouquet

# 128
milined , mama na dili ти трябва.Отдавна не е писала тук за съжаление.Ако не се лъжа и Бумеранг я беше плела.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 18:29 от Дидк@

# 129
  • Варна

Много красив шал, цветовете са  приказка! А такава игла откога искам да си взема, не че много съм търсила, но ги харесвам

# 130
IPG, лятото купувах такива игли ли са, закопчалки за шал ли са, по 8-9 лв едната, от търговския център на Алабин и Витошка. Имаше няколко десена.
Цветовете наистина са готини.

# 131
  • Севлиево
Аз най накрая намерих такава игла от Хобиярн
http://www.magazin.hobiyarn.com/product_info.php?cPath=35&pr … e9870db15e01c8e81

# 132
Здравейте момичета,
не съм кой знае каква плетачка, но в момента имам много време и искам да направя одеалце за новородено. Можете ли да ме посъветвате за подходящ модел и тип прежда? Бебето ще е зимно.
Благодаря!   bouquet

# 133
Здравейте!
Попаднах случайно в темата от една  снимка на чанта.  Търся си някой от Русе който би се съгласил да я изплете срещу заплащане  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314555.260 

# 134
Сбъдваща мечти, невероятен шал! Каква е формата му?
Такава тока или поне подобна си взех от магазин за ластички и фиби Simple Smile Беше към 1.50лв. Трябваше ми за една жилетка без копчета.

Общи условия

Активация на акаунт