Коледа настъпва славно, с плетка ни е най-забавно! - 79

• 103 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Казанлък

"Може ли да пуснеш по-големи снимки, че така нищо не се вижда. Ама котката е номер 1!"
Ако знаех как, никакъв проблем, виж в албума там май са по големи.
Благодаря за схемата

# 301
  • София
Пуфи, благодаря много!!! Hug Hug Hug

# 302
big pufana   bouquet  bouquetотносно правилата ,прочетох ги на половинката защото все ме обявинява  Embarassedза :
1. Тя изолира шкафа, в която се съхранява.
7. Например, тя е добра за защита на открити повърхности вкъщи като кофи, кошници за бельо, дъската за гладене, масата за хранене ...

аз почти привършвам пуловер започнат преди повече от 5 г. Embarassed,така че надявам се скоро  и снимка да покажа.

# 303
А онуй чудо от срещата?! Де го?
Пуфанке, Heart Eyes
Ето го, готово е: Лана Голд Батик на Ализе

Венчи, много по-добра интерпретация от оригинала! 
Нелито, мохерният вариант изглежда много изискано!
Бонели,  страхотна шапка!
  bouquet За всички вас, ако съм пропуснала някого,   bouquet  bouquet

# 304
Здравейте отново,
на запитването за схема за Снежковците - схема няма  Embarassed
Уча се да плета от една-две седмици и то главно от интернет. Така че първо се научих да правя топки на една кука, за прежда използвам Мимоза, 100% акрил, пълня ги с памук,
топките от тука  http://www.youtube.com/watch?v=wBmqBHNLb9E
Останалото - шапчета, шалчета и други - по въображение. Ето още две в същия коледен дух дето ме е разтресъл

Извинявам се за глупавия въпрос, но как бих могла да ги сложа снимките една до друга, а не да са една под друга, така че да спестя място?  Embarassed

# 305
Боби, нали ще ни информираш бързичко в темата, щам се появи новият Туид? И аз съм му фен!
Благодаря ви , момичета за комплиментите относно моята лудост! Joy По повод коментара на Шанел, не бих направила нещо, ако някой ме кара! За такова нещо си трябва да ти иде отвътре!
А иначе - не съм засичала време, но като си гледам файла с модела, от свалянето на схемата, до завършването са минали три години (с прекъсвания, де!).

В сезона на шапките и от мен първата серия - Мерино Ексклузив на Ярн Арт, много съм доволна от тази прежда, имам още нещо друго от нея.

аз пак да попитам за схема на тези красоти, може би сте ги обсъждали вече, но аз не успях да намеря нищо в темата  Embarassed

# 306
Момичета, извинявайте, че нахлувам с гръм и трясък в темата. Чета ви често и харесвам нещата, които правите. Сега имам нужда от съвет. Къде във Варна мога да намеря прежда  ЕС ЕМ СИ Селект Беневито на Коутс. Аз знам само магазина за прежди и гоблени зад пощата, но там няма. Моля ви, помагайте!

# 307
Момичета, извинявайте, че нахлувам с гръм и трясък в темата. Чета ви често и харесвам нещата, които правите. Сега имам нужда от съвет. Къде във Варна мога да намеря прежда  ЕС ЕМ СИ Селект Беневито на Коутс. Аз знам само магазина за прежди и гоблени зад пощата, но там няма. Моля ви, помагайте!

Можеш да си я поръчаш оттук - http://www.coatsbulgaria.bg/Knitting/News/offer+benevito+53.htm
В момента има прИмоция.

Сне*, страхотен комплект е станал! Heart Eyes Ама ако не съм аз да ръчкам, нищо не показвате пък ... Joy

Bistra Voda, невероятни са ти играчките. Много ми харесаха!  Hug

Bergere de France №159 2011 Mag Tricot Irlandais  - http://depositfiles.com/files/p7ue0b3vd

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:15 от big pufana

# 308
Извинявам се за глупавия въпрос, но как бих могла да ги сложа снимките една до друга, а не да са една под друга, така че да спестя място?  Embarassed

Пробвай да слагаш линковете един до друг с интервал между тях, а не един под друг.
При мен се получава така. Simple Smile

Много красиви неща си направила, браво!  bouquet

# 309
Здравейте момичета,
много хубави неща както винаги...
имам една молба към вас..моля ви да ми препоръчате книги на български за плетене - може и стари и ако е възможно как да си ги набавя...дано поне една успея...Проблемът ми е че плета от схеми на английски и доста трудно вдявам за какво иде реч на български..на руски пък съвсем:)
Помагайте да се образовам...ако не за друго за самочувствие:)
мерси предварително
оо...и втора молба..кой ви е любимия косматичък мохер...имам нужда от нещо и на 8 игли да става плътно...

# 310
Здравейте момичета,
много хубави неща както винаги...
имам една молба към вас..моля ви да ми препоръчате книги на български за плетене - може и стари и ако е възможно как да си ги набавя...дано поне една успея...

http://www.helikon.bg/search/?qstr=%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B5

Проблемът е, че пак са с  термини не на български. Другият начин е да ги търсиш по антикваритните онлайн книжарници, например тук - http://knizhen-pazar.net. Аз така си набавих една, която сестра ми затри по Германия. Купувай си и БГ списания, всъщност от къде си?

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:46 от big pufana

# 311
Хиляди благодарности, Пуфана! Желая ти весела и спокойна Коледа!

# 312
Ако знаех как, никакъв проблем, виж в албума там май са по големи.
Благодаря за схемата
Като слагаш снимки, стъпи на съответната снимка от албума, да се отвори голямата снимка и с левия бутон върху нея, вземи адреса и го пусни между  img][/img , получава се нещо такова:
 img]http://media.snimka.bg/9823/025901855.jpg?r=0[/img
Изтрила съм първите и последните квадратни скоби в израза, за да може да се види, иначе се отваря снимката. Възможно е някъде да е обяснено по-добре, в случая важното е да вземеш адреса на голямата снимка.
Хайде стига съм спамила, в албума ти видях чудесни неща, поздравления!

# 313

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 11:43 от big pufana

# 314
big puf, разгадала ли си вече какъв е тоя материал, кото така се разтяга? Очевидно е тънко и разтегливо.... newsm78
Иначе доста ефектно. Нали преди време имаше едни кампании- да носиш 6м. една и съща дреха- тази е много подходяща Simple Smile
Освен това щерката както раст в момента- един такъв шал и съм си решила прблема- тази го облича от главата до краката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт