Набор 93-и вече изкласи- 2

• 54 173
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
just A, първо честито   bouquet

Това е от сайта на университета на Единбург / не знам дали говориш за този, че в града има още един университет / , можеш да се ориентираш за цените на общежитията http://www.ed.ac.uk/schools-departments/accommodation-services/n … e/ug-self-catered

1000 лв на месец мисля, че ще ти стигнат, ако в тях не е включена таксата за общежитието.

Аз съм в Edinburgh Napier University, но благодаря много все пак. Предполагам местата за живеене са еднакви...и за двата университета. Иначе в Единбург, чисто информативно има 5 университета.

# 511
Мами,ние вече взехме костюма,ризата и връзката,остана още малко. Взехме всичко от Andrews .Искам да попитам майките,които са резервирали заведение за родата и изпращането на абитуриента,ще правите ли украса с балони в заведението или друга украса?

# 512
На моята най-много да й разваля настроението с тия балони. Още от детските рождени дни ги недолюбва. Колебая се само за един надпис: "На добър час" или нещо подобно да окача. Намислили сме изненадата да е торта с нейна снимка

# 513
аз още не съм говорила с нея за украсата, но предполагам ще иска балони

# 514
  • България
и ние сме готови на 99%
само дето днес си купи рокля и обувки за банкета и ми заяви че май с тях иска да е на бала,че по-вече и харесвали от балната рокля ooooh!
както и да е
рокли обувки -бол Laughingчанта ще вземе след ден,два -избрала си е.....
за украса не се бях замислилаanti4alga Hug
директно веднага я попитах-искала балониии Grinningизненада ...детското е още в нея...ще търся идеи за украса на ресторанта........
аз пак да питам на кавалерите какъв подарък ще подарявате...
ох много нерви и куп задачи още......

# 515
  • Пловдив
Никакви нерви, ресторанта резервирахме още октомври, всичко е уточнено, тя си купи тоалета, който не е рокля, моя лъв не искал да бъде като всички. Всичко е готово до най-малката подробност.При нас е спокойно може би, защото тя е много против тия показни банкети, ако зависи от нея, ще си отиде направо на бала, ама заради бабитееее Grinning

# 516
И ние сме готови, но пък ще сме по дънки и риза, де. Така реши абитуриента. И ще се събираме в къщи, само родата, а тя вече е доста голяма. Laughing

# 517
Ох, не знам и моя син не иска балони и работи,но все пак не може и да е съвсем непразнично. Чудя се дали да си взема готови балони с хелий ,или да търся фирма.Ама чак пък толкова не ми се прекалява. От два дни си търся и за мен някакво тоалетче- все пак нали съм мама,но все още нищо не намирам. Дайте акъл къде в София  сте видяли скоро нещо интересно ида е с номера над 46.Все пак не сме на 18  години и килограмките са в повече.  Laughing

# 518
anti4alga, провери в "Елизабет". В момента има и намаление, може да имаш късмет Wink

# 519
  • София
Браво на всички, които са готови вече с тоалетите!
Моят абитуриент вече е обзаведен с костюм и обувки, но за другите неща все няма време или върши нещо "наистина важно".

Как да организирам изпращането обаче - все още нямам концепция Thinking
Сигурна съм само, че не искам панаир, а елегантно и стилно тържество.
Украсата ще е семпла и "мъжка" Laughing, каквото и да означава това!

# 520
Благодаря ти , mami21 ! Надявам се да си намеря нещо. Меденка, ние също няма да правим изхвърляния. Ще бъдем не повече от 25 човека,но съм ангажирала заведение още от февруари месец,защото балът на големия ми син го правих в къщи и този път няма да допуса тази грешка. Тогава се скъсах от подготовки и посрещане на гости и в крайна сметка после си дадох сметка,че нито на детето си имах време да се порадвам,имам с него не повече от 2-3 снимки,че и в училището никой от нас не отиде,защото не беше удобно да оставим гостите. А сега съм решила да си стана от масата,да оставя мъжа ми да си гледа гостите,а аз да се метна в някоя кола и да видя децата от класа на сина ми как се кефят.Тези спомени остават, а не кой ял и пил.

# 521
И преди съм споделяла, че ние направихме малко събиране няколко дена преди бала. Много добре се получи, спокойно си видяхме роднините и приятелите, а в деня на бала бяхме с детето, после отидохме в училището. Нямаше истерия, бързане и т.н.
Това решение взех точно след такова гости при моя близка. Първо бала беше в работен ден и за се види детето трябваше да се отиде в ранния след обяд, после стана това което е описала anti4alga. Доста неприятно за родителите. Sad

# 522
  • България
пред бала т.е купона в ресторанта ще е на 12.05
бала в града където учи ще е на 23.05
а тук на 24.05
днес твърдо реши черна рокля и бели обувки.......
нямам търпение да се насладим на хубави снимки тук

# 523
Ние също сме готови с вдичко за бала и изпращането в училище, а тържеството с роднините ще е един ден преди бала. Който иска да види абитуриента на самия бал може да дойде пред ресторанта.

# 524
Аз съм вече по течението.
Тоалетите са уточнени,трябва на всяка цена да купим хубав сутиен,в смисъл с малко повече подплънки,тип бриджитка,качествен,да не се смъква.Роклята го изисква.
Нищичко не съм организирала за ресторант,защото единственото роднинско семейство,което чакахме за бала,не са сигурни кога,как и колко човека ще пристигнат,ако пристигнат.Нищо няма да резервирам.В последния момент ще реша дали да ги водя на ресторант вечерта преди бала или след като изпратим госпожицата-където има места,там сядаме.Ааа,писна ми вече да координирам и организирам!
На "сборното място" идват след работа приятелите ни да я видят,тях ги черпя през почивните дни на някое хубаво заведение и точка.
Дано децата да си изкарат хубаво и весело на бала!То това е идеята всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт