Набор 93-и вече изкласи- 2

• 52 952
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Сигурно откачам, но от снощи ми се е забило в мозъка, че утре ще се падне Славейков. Дъщеря ми е на другия полюс - толкова не й пука, че нямам думи. Хич не е типично за нея, не знам дали е за добре.

# 631
Аз пък си мисля,че ще е Ботев ;д

# 632
Аз пък си мисля,че ще е Ботев ;д
Пепел ти на устата Laughing Laughing

# 633
Не знам на мен Ботев ми е най-лесният автор и предвид това тая тази надежда да се падне той,но едва ли ,имам и нещо като 7-мо чувство,че ще е Смирненски ;х ;д

# 634
  • UK
О, Ботев или Смирненски са мнооого добре за мен.  Mr. Green
Но две съученички са сънували Дебелянов, едната даже и произведението "Спи градът".  Crossing Arms не харесвам.

# 635
Едно момиче е сънувало,че се пада Йовков и в частност разказът "Индже" . Вече не знам,честно казано,каквото се падне това ще е ,важното е да напиша нещо,а и не вярвам някой да е супер тъп,че да не може да напише поне една страница по зададената тема.

# 636
Имам някакво усещане, че ще е Дебелянов, не знам защо. Тук на хазарт можем да го ударим накрая Simple Smile

# 637
А защо не и хазарт, толкова сме много, че все някой ще уцели Laughing

# 638
  • София
Момичета, осланяйте се на знанията, а не на предчувствията си,
защото могат да ви подведат  Wink

Желая утре успех на всички, които са на крачка от финала!
Да имате късмета да си знаете всичко, което ви питат! Wink

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 16:46 от Меденка

# 639
Силно се надявам да не е Славейков, но има едно нещо, което може и да си въобразявам - по - вероятно е да е той, защото през 2012 се навършват 100 години от смъртта му.  Mr. Green
Майка ми твърди, че ще е Йовков, а една приятелка - Елин Пелин.
Като цяло искам да ми се падне нещо по - дълго като обем, защото май ще имам повече опции за размишления. Wink
Желая успех на всички! Hug

# 640
Здравейте на всички  Hug Hug Hug много отдавна не съм писала и днес реших да ви пиша преди матурата утре.

Пожелавам успех на всички ни, да се справим блестящо с матурите

Утре след матурата ще пиша да ви разкажа как е минало.
 Hug

# 641
Виждам ,че и тук е настъпило леко раздвижване, макар че не може да се мери с нивото на тревожност в темата на 7-класниците Laughing
Каквото и да се падне на 41-ви въпрос ,все е добре, не се спичайте. Вярно беше написал някой по-назад, че едва ли има  средно интелигентен ученик, който да не може да напише поне страница по зададена тема, която и да е тя. Успех утре, аз ще наглеждам и в двете теми, че имам деца на изпит и в двете възрастови групи. Peace Ще прекарам май целия ден утре в нета... Laughing

# 642
Ужас, и двете ми матури са в училища, които са... на майната си. Как можаха в края на града да ме пратят?!
О, миличка и ние сме така! Дъщеря ми е абитуриентка и двете училища, в които ще държи изпити  са на майната си! ooooh!
И това при положение, че около нас има поне 5 училища! Какъв беше този наш късмет и кой болен мозък го измисли това!Поне можеха да го направят по райони, по местоживеене.  Не стига притеснението, че се явяваш на изпит, ами и това. Стискам палци на всички момичета и момчета и им желая успех!

# 643
  • София
Ех, може да потърсим някой октопод от познавачите...  Joy
Но, така или иначе, който си е учил, ще се справи и с теста,  и с недотам желаните автори и произведения.  Party
Успех на всички! Стискаме палци!  newsm10

# 644
  • България
щерката е многоооо спокойна Simple Smileтова чак не е за вярване
пожелавам и успех както и на всички други деца
на 23 е другата матура,а вечерта е бала им........

Общи условия

Активация на акаунт