Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 020
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Вие вече и рокли сте започнали да си поръчвате и избирате,а аз дори не съм започнала да разглеждам какво има по   магазините :Д ;x Все си викам,че има време,но май вече дойде времето и за това.. ;дд  Grinning Grinning

# 91
  • WonderLand
Добре, че погледнах темата, че съвсем бях забравила за роклята. Ама нали сега чакам да отслабна Mr. Green Не съм много ентусиазирана за бала честно казано  Tired Повече изпитите ме вълнуват. Някой знае ли дали са излезнали справочниците за СУ  Thinking още нищо няма на сайта им за дати и т.н. Ох колкото повече наближават тея изпити толкова повече се притеснявам #Crazy

# 92
И аз съм така,сега приоритета не ми е бала или роклята,а изпитите.А колкото до справочниците и аз се интересувам за справочниците на СУ и ПУ .

# 93
И аз съм така,сега приоритета не ми е бала или роклята,а изпитите.А колкото до справочниците и аз се интересувам за справочниците на СУ и ПУ .

Справочника на ПУ излиза всяка година в началото на април. Продават го само в университетската книжарница. Мога да помоля сина ми да проверява по това време и  да ми каже, за да напиша в темата за тези, които се интересуват. Simple Smile

П.П. Ако някой го интересува нещо конкретно, което не е свързано с дати на изпити, които се променят, да пита, мога да проверя в справочника за 2010г. Peace

# 94
  • Варна
Честит имен ден на всички , които празнуват днес   bouquet

Момичета, матурата по български не ви ли притеснява, нали ще е с нов формат  newsm78  Направо за изпитите говорите, честно аз не знам дали моя син няма да има проблеми с тази матура и тя ме тревожи много  Tired

# 95
Честно казано матурата не ме притеснява въобще .Нито тази по бел,нито втората,която ще ми е по френски език.Притеснено ми е за изпитите  Grinning

# 96
Maтурите тази година ще ни изненадат много кофти. Яд ме е, че слагат допълнително текстове, аз докато го прочета само ще мине сумати време! Относно справочниците на СУ - и аз се интересувах, но все още ги няма. Купуват се от уни-то.

# 97
Аз се бях сетила за тези справочници да ги следя кога излизат и да отида купя на моето момче.
Нали не ми е сравнително далече с тролея.

# 98
  • WonderLand
Мед и канела, текстовете заменят част от останалите въпроси и не са толкова сложни, постигнат е баланс. А справочниците до колкото знам могат да се поръчат в някои книжарници.

И мен матурата по БЕЛ не ме притеснява, но сетя ли се за изпита и откачам... аз тея обемни теми по л-ра за 4 часа не мога само да ги препиша, а какво остава в момента да ги мисля... Много се надявам в средата на април да са предварителните, че ако са по-рано не знам дали ще съм се справила с материала Praynig

# 99
Мед и канела, текстовете заменят част от останалите въпроси и не са толкова сложни, постигнат е баланс. А справочниците до колкото знам могат да се поръчат в някои книжарници.
Не са сложни, но някои въпроси са подвеждащи.
Аз се притеснявам за втората матура, но.. с малко повече усилия мисля, че ще изкарам желаните оценки. Simple Smile
Харесала съм си рокля, която не е сложна за изпълнение, но в момента не ми е до шивачи или магазини. Никакво желание нямам за бала. ooooh!

# 100
Здравейте момичета  newsm51 newsm51
Честита Нова година много здраве, щастие, късмет и успешно завършване на всички нас и на децата ви. Дай Боже есента всички да бъдем в желаните университети  Hug

Аз вече избрах роклята, ходихме по магазините, мерихме рокли  ooooh!, но всичко ми беше голямо  Laughing. Вече си я избрах и в понеделник ще ходим за плат и започваме да я шием  Simple Smile
А за ПУ, тези дни трябва да отида до ЮЗУ 1ви корпус, там дават разни реклами за университетите. Дано да има, а справочник не ви трябва, всичко си го пише в сайта на университета  Heart Eyes

# 101
Днес е Ивановден.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Желая на всички именници много здраве , късмет, една ползотворна година, изпълнена с много сбъднати мечти и любов!
И аз днес си имам именник. Студентското ми бебе, което само след броени дни ще стане и на 18, е именник днес Party
На мама момчето пораснало Mr. Green

# 102
 tzarina,да ти е жив и здрав именника,много да те радва и успех му желая на изпитите и матурите .

# 103
Женя, благодаря ти от сърце Hug

# 104
  • Варна
tzarina, честит имен ден на момчето . Да е жив и здрав и с гордост да си носи името   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт