Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 022
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
tzarina, и от мен честит имен ден на момчето ти с малко закъснение. Да е жив и здрав. Нека ти носи само радости! Simple Smile

# 106
  • София
Честито и от мен на всички именници с малко закъснение!
Да са живи и здрави, да славят имената си!

Ваканцията свърши докато се обърнем....
Как я прекараха порасналите ви деца? За моя младеж имаше от всичко- малко спорт, малко учене, малко фън,  и мнооооого сън  Joy

От утре започваме пак на ново, а не мога да повярвам -
 излязохме на финалната права, няма шега! Party

# 107
Честит Бабинден  Laughing

По тв казаха, че може да се удължава ваканцията, дали ще я удължат  newsm78. Надявам се да не я удължават, че имам класно тази седмица и остава малко до края на срока....

# 108
Поизгубих ви напоследък
Честити празници, успешна 2012 година за децата ни, здраве и късмет на всички  Hug
Нашата ваканция мина кротко, даже прекалено кротко - един шопинг , за да уважи намалението в мола, едно кафенце с приятелки, писане на теми по литература и сън, сън , сън , сън... това дете няма наспиване. Още не се е настроила на вълна "абитуриентска рокля", а аз леееекичко започвам да нервнича - времето напредва, цените плавно ще започнат да скачат, а ние не знаем още какво искаме  Laughing
tzarina, честит имен ден на сина ти и от мен - да ти е жив и здрав!

# 109
По тв казаха, че може да се удължава ваканцията, дали ще я удължат  newsm78. Надявам се да не я удължават, че имам класно тази седмица и остава малко до края на срока....
Не съм чула..
Поради каква причина?   Rolling Eyes

# 110
# 111
Не ми се вярва да я удължат. А и да стане, ще е за отделни градове, не за цялата страна. В Ямбол например сняг не е падал, дъжд имахме само, но наводнения - не.

# 112
Успешна снежна седмица на нашите пораснали деца, че и на нас.
Благодаря на всички за пожеланията на моят всезнайко  bouquet Поласка се, че е бил обект на виртуално внимание.
При нас училището си върви нормално, няма зимни и природни ексцесии, така че сме си на школо Joy

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 12:11 от tzarina

# 113
И мен ме съмнява да обявят ваканция в София.
Ако тръгнат обаче да измерват температурата, нищо чудно и да се случи ..  Rolling Eyes

# 114
В нашето училище температурите били нормални по класните стаи и никакъв шанс за дървена ваканция.
Но и сина каза, че никой от съучениците му не се натискал за такава

# 115
Дано да няма, аз сега отивам и ще видим как ще премине деня.

# 116
  • София
Честит имен ден на патерица на всички именници, да са живи и здрави и мнооого щастливи!
При нас ваканцията беше един неспирен купон.Прибираше се посред нощ да подремне до към обяд и пак хукваше на някъде.Направо се чуех вече как не се умори от толкова скитане и миткане, ма после се замислих , че на 18 няма умора от купони.
Сега ще видим как ще стартира след ваканцията.

# 117
май се започва http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/35_uchilishta_s … nciya-129259.html

При нас днес беше студено в стаята, дано да не затворят и в Благоевград  ooooh! ooooh!

# 118
Но и сина каза, че никой от съучениците му не се натискал за такава
И аз не желая, защото от миналата година имам много неприятен спомен.. Whistling

# 119
  • България
за много години Hug
стартирахме с шестица на класното по математика Grinning
все по-вече се замисля матурата да е именно математика
за бал и следване вече дума не обелва Thinkingкакво ли е това затишие........

Общи условия

Активация на акаунт