Набор 93-и вече изкласи- 2

• 54 172
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Довечера ще изненадам синкото с пробна матура по БЕЛ.  Mr. Green
Току що го записах за 29ти в НФСГ.
Таксата е 15 лв. и може да се плати на място.

# 196
  • Варна
unadaptable отново с ценни съвети и информация. Благодаря   bouquet

Ulenceto, ще дам на моя син да прочете написаното от теб, защото не иска да чете произведенията,  смятал да пише есе на матурата Twisted Evil

Ледена соната, мноооого хубава изненада си му подготвила на сина ти  hahaha

# 197
Довечера ще изненадам синкото с пробна матура по БЕЛ.  Mr. Green
Току що го записах за 29ти в НФСГ.
Това ме подсеща, че вчера и моят се канеше да се записва, но съм забравила да го попитам днес Embarassed

# 198
А тези пробни матури в НФСГ стават ли за всички? И кога са?
Ulenceto, ще дам на моя син да прочете написаното от теб, защото не иска да чете произведенията,  смятал да пише есе на матурата Twisted Evil
Паричке, опитай се да го убедиш по някакъв начин. Първо, произведенията (повечето) са интересни, макар всеки да има различни предпочитания. Второ, есето е есе, факт. Но това, че ще се пише есе, съвсем не означава, че не трябва да се четат произведенията. Трето, ако съвсем не иска, има екранизация на повечето по - обемисти произведения, но, разбира се, съвсем различно е. Peace
Надявам се да пожънеш успех! Hug

# 199
  • София
А тези пробни матури в НФСГ стават ли за всички? И кога са?

Пробната матура е по БЕЛ и е на 29.01. от 14 ч. в НФСГ. Организира се от тестов център Бултест Стандарт и само се провежда в сградата на НФСГ. Би трябвало да е по образец на
ДЗИ за всички общообразователни училища.

Ледена соната, мноооого хубава изненада си му подготвила на сина ти  hahaha

беше изненаден.... че била много рано, нямало да се наспи  Shocked

# 200
  • София

Правилно ли разбирам, че може да реши в последния момент и да отиде? Или трябва предварително записване, а парите - на място?

Моята дъщеря тръгна на курс по БЕЛ. В неделя сутрин е и не съм сигурна, че ще иска и следобеда да ходи. Вече официално се знае, че учителката ни в училище ще е в болнични до края на март  Sad. Поне имаме назначена заместничка, че досега заместваха различни учителки от училището. Голям "късмет"! Да се случи точно в най-важната година!  Sad

# 201
  • София
Записването е предварително по телефона, предполагам за да са наясно приблизително колко деца ще се явят, как да ги разпределят по стаите и какъв брой материали да отпечатат. Плащането може да се извърши непосредствено преди изпита на място.

Таня67, добре че сте намерили решение на проблема. Коя школа избрахте накрая?

# 202
  • София
Ледена соната, благодаря за отговора!   bouquet  Дано успея да я убедя и тя да отиде.

Избрахме  една неизвестна за мен фирма. Момиче от класа се е записало там и решиха да ходят заедно. Групите са малки и първото впечатление е добро. Дано не се развали на следващите уроци Grinning. Тези, които ти ми препоръча поискаха да отида на място и да си поговорим  Laughing. А аз просто ги попитах имат ли курсове, които започват скоро.... Искаше ми се във Веди, че са изпитани, но госпожицата реши, че ѝ е твърде дълго да стои по 6 учебни часа всяка неделя. Била достатъчно добре подготвена и се нуждаела от съвсем малко помощ  Mr. Green. Ще видим през май резултата....  Laughing

# 203
Благодаря за информацията!
Още утре сутринта ще звънна, за да се запиша. Peace

# 204
  • България
zhenya93 , браво на вас , много мил жест !
Аз пък днес чух от сина ми , че може и да не са дънки/както твърдеше до сега/ , а панталон  newsm78 абе знам си аз , че трябва да чакам до последно с обличането, въпреки че би било добре да е по- рано , за да знам че е готов и колко ще ми струва , но ... я как изведнъж промени мнението си , така че ще чакам.
От интернет си разпечатах примерни тестове за матурата по  български - не ми се вижда трудна , пък ще видим.

от къде ги разпечата-може ли линк Hug

# 205
Охх..  Whistling
Снощи написах, че ще звъня да се записвам.
Взех номера на НФСГ, звъннах и една много "любезна" жена така хубаво ми разясни всичко, че пак се наложи да звъня и да бъда по - настоятелна. Каза, че не знаела коя е фирмата, която организира матурите, че не била тя човекът, който ще подаде информация. Даде ми номер, на който трябва да се обадя този следобед, за да мога евентуално да разбера организатора. Crossing Arms

# 206
  • София
организаторът е Тестов център Бултест стандарт, тел: 02 987 62 61 вътр. 412

# 207
организаторът е Тестов център Бултест стандарт, тел: 02 987 62 61 вътр. 412
Благодаря! Записах се!   bouquet
Много беше любезна дамата, която вдигна, и ми отговори на всички малоумни въпроси. Mr. Green

# 208
  • София
zhenya93 , браво на вас , много мил жест !
Аз пък днес чух от сина ми , че може и да не са дънки/както твърдеше до сега/ , а панталон  newsm78 абе знам си аз , че трябва да чакам до последно с обличането, въпреки че би било добре да е по- рано , за да знам че е готов и колко ще ми струва , но ... я как изведнъж промени мнението си , така че ще чакам.
От интернет си разпечатах примерни тестове за матурата по  български - не ми се вижда трудна , пък ще видим.

от къде ги разпечата-може ли линк Hug

Написах в търсачката на Гугъл " Матури по български език" и излизат няколко страници , ще ги отвориш и ще намериш къде точно бяха , а от сайта на МОН разпечатах матурата по български и по английски от миналата матура .

# 209
знае ли някой на какво ниво е матурата по френски, дъщеря ми се чуди за втората матура ?!

Общи условия

Активация на акаунт