Набор 93-и вече изкласи- 2

• 54 182
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Никой ли няма да прави тържество или ми е мястото.

# 361
  • В голямото море...Живот
Аз лично не. Но всички баби искат да идват - те ще си го направят  Twisted Evil

# 362
Никой ли няма да прави тържество или ми е мястото.

Ще, ще, ама не съм мислила още. Чудя се дали да не са плата, салати и мезета, меса.

# 363
  • Пловдив
И ние не сме за тези старовремски събирания  искам да използвам повода да се съберем повече хора да се видим, защото всеки няма време.................. да и ще зарадваме бабите, няма лошо щом е за хубаво събирането.

pticasprujina   и аз съм мислила за подобно нещо, но май ме разубеждават всеки да пресяга и рови по чинии вместо да му се сервира лично. Та за това търся мнения вие как ще правите.

# 364
При нас идеята е да има хапки,сандвичи,банички,сладкиши-в ранния след обед преди самата вечер.
Не мисля,че е необходимо да натоварваме и без това жалкия си бюджет с мероприятия от тип "селска сватба".
Да се съберем,да подготвим дъщерята,да и се порадваме.После ще я придружим до училището...и евентуално с най близките ще се приберем в къщи на "угризки" Laughing
Предишни години ходихме на няколко бала на деца на познати.Имаше точно сватби-в ресторанти,с всякакви изгъзици и тежки софри.И с обикаляне на абитуриента и родителите му по масите и събиране на пари SickДойде ми в повече определено.
Защо да те притеснява-подреждаш плата,слагаш чинийки-всеки си взема и си слага каквото иска.Дори и ще е като шведска маса-храната подредена в ъгъла,а из стаите столове,дивани.не мисля да застопорявам никого към софра.

# 365
Моят абитуриент все още се колебае дали да има сбирка за изпращането му, или не. При нашия "жалък бюджет" (vili__66  Heart Eyes) и при още по-страшната липса на място събиране в къщи може да се осъществи само под формата на шведска маса. На масата ни едвам се събираме ние, какво остава за други хора Mr. Green Иначе шведската маса се получава добре - избутвам малката масичка от хола в ъгъла, подреждам нещата на нея, напитките - на една количка за сервиране, зареждам с куп чинии, чаши и прибори за еднократна употреба и готово. Така правих погачите на децата и това е единственият начин да събера най-близките роднини и приятели. За почерпка на заведение няма да ни стигнат финансите, а иначе това най-много ми харесва като вариант. Confused

# 366
  • В голямото море...Живот
Вили, твоето решение/предложение ми се вижда най-добре за по-големи събирания. Иначе за 7-8 човека (колкото ще са нашите) могат да си направят каквото и както искат. Иначе синковеца мисли за сбирка с приятели в дискотека  newsm78

# 367
Ние ще сме десетина човека,ако прибавим и приятели можем да го докараме до 20.Но имам в предвид и това,че ще има хора,които ще се отбият за малко,ще има и такива,които ще се включат в последния момент.А някои от най-близките ще дойдат направо в училище и после ще се присъединят към почерпката.
Да си призная честно вече започва да ме тресе като си помисля какво предстои.На първо време записване за предварителни изпити,после самите те,изглаждане на детайли към тоалета/а нали знаете,че там са най-големите подводни камъни  Joy/,матури,бал....пак изпити...И ще стане време за таксата за първия семестър  Laughing

# 368
Да си призная честно вече започва да ме тресе като си помисля какво предстои.На първо време записване за предварителни изпити,после самите те,изглаждане на детайли към тоалета/а нали знаете,че там са най-големите подводни камъни  Joy/,матури,бал....пак изпити...И ще стане време за таксата за първия семестър  Laughing

Ох, вярно, много точно си го синтезирала. Непрекъснато си правя сметки какво ще трябва да плащаме този месец, следващия, по-следващия....
Но пък няма да е лошо вече да дойде ред да платим таксата за първия семестър - т.е. да ни приемат децата там, накъдето са се насочили.
Praynig

# 369
Аз свиквам най-близките там,където децата се събират.Имат около половин час да ахкат и охкат.След като абитуриентите тръгнат,отиваме на един хубав ресторант и се веселим за здравето на абитуриентката.
Това ми е второ дете.При каката правих голяма софра у дома на практика цял ден,изпратихме я и отидохме на ресторант.На този ресторант вече как не припаднах от умора не знам,но ми се губят часове.Пък какво чистене падна преди и след...с дни.Още тогава реших кой както иска да си прави бала,но аз няма да се придържам към този модел за малката.

# 370
Аз свиквам най-близките там,където децата се събират.Имат около половин час да ахкат и охкат.След като абитуриентите тръгнат,отиваме на един хубав ресторант и се веселим за здравето на абитуриентката.
Нещо подобно като вариант и на мен ми се върти в главата. За мен плюс е и това, че абитуриентката ще се "спаси" от присъствие, защото не си пада по такива мероприятия, особено ако тя ще е център на събитието. Няма да има много хора вкъщи, докато се приготвя и т.н. Но още не сме го обсъждали вкъщи.

# 371

Ох, вярно, много точно си го синтезирала. Непрекъснато си правя сметки какво ще трябва да плащаме този месец, следващия, по-следващия....
Но пък няма да е лошо вече да дойде ред да платим таксата за първия семестър - т.е. да ни приемат децата там, накъдето са се насочили.
Praynig

И мен ме тресе, даже двойно. Освен абитурента имам и седмокласник. И честно май за него повече ме тресе  newsm43

# 372
  • България
ние ще имаме бал в два града на 23 и на 24
за 24 роклята пристигна днес,с нетърпение очаквам дъщеря ми да се прибере в петък и да си каже тежката дума дали е доволна от избора си-загатна че ако я хареса много ще бъде с нея и на двете места........но леко се притеснявам да не я съсипе на единия бал и в последния момент да няма за втория
в ресторант ще се съберем около 30 човека по-рано около 19.05
като меню мисля да е традиционно
селска салатка,пилешка пържола-гарнитура и много мезета+торта
но още не е решено окончателно
избираме още рокля за изпращане в училището с надеждата да е същата за ресторанта
много комбинации ми се въртят в главата,но разходите са много и ми се иска да ги свия колкото може повече
пак да питам за кавалерите подарък ще вземате ли и какъв
лека вечер

# 373
  • Пловдив
Ресторанта е ангажиран вече, но в никакъв случай обикаляне по маси. Ще си посреща гостите, ще си приема поздравите и евентуално някакви подаръци, ако и подаряват още като идват хората.
Не искам да идва бала, защото ще я загубя след него, заминава за Шотландия на 30 май, а бала е на 24 май. Мили мами, как се преживява кажете, а не искаме да я спираме нека прави каквото иска. Боже колко бързо дойде това време  от което се страхувам, кога беше в ръцете ми 2,300гр и 46см.
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ДЕЦА, за това се моля.

# 374
Честит празник,мили момичета!
Нека поне днес се сетим,че и ние сме красиви,млади и т.н. и в този ред на мисли дайте да споделим ние с какви тоалети ще "засенчим" абитуриентите ни  Grinning
Една молба:ако някой е виждал последната рокля тип балон на този сайт:
http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/03/blog-post_29.html
да загатне къде се е случило това.Моята много иска такава,за изпращане или втора вечер.
Същият цвят(любим й е),същия модел и да не е полиестер 100%...
sauron,няма как да ми повярваш,но ще свикнеш.Наистина.Иска време,но се свиква.А и Шотландия вече не е толкова далече,колкото ни се струваше преди.Всичко е в мозъка:ако успееш да погледнеш по-леко на нещата и да имаш и други интереси,освен да я мислиш във всяка секунда,ще е добре за всички ви.И да не успееш(аз,например,съм такава драма и паника,че сама не мога да се понасям  Sick),пак ще свикнеш,но по-трудно.Мисли за това като за нови възможности за детето и семейството ти,все пак вече "сите сме европейци".
Абе не го мисли отсега поне Hug!

Общи условия

Активация на акаунт