Седем часа разлика - тема 6

• 39 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Въпросът за доверието между Таня и Иванов, не беше ли
преди срещата на Иванов с Лука?

# 166
Въпросът за доверието между Таня и Иванов, не беше ли
преди срещата на Иванов с Лука?

Не, сцената в която Иванов пита Таня за доверието в любовта е в края на 24 епизод, а срещата му с Лука е по средата на същия епизод. Там те се разхождат в парка и Лука му казва " Таня е изяла за закуска много такива като теб ". Тази фраза май го впечатлява най-много

# 167
  • Пловдив
Не ми се съдете, но ще поправя много от пишещите тук -пише се РаСпутин, не РаЗпутин

# 168
Семето на съмнението определено беше посято у Иванов от Лука още смед първия им разговор в парка, доста преди да му покаье снимките. Имаше една сцена в леглото, в която тя в просъница му каза "Много ми е спокойно с теб, искам винаги да е така". Той отвърна "Спи спокойно, тук съм" и тя нещо избълнува " Най - важното е да си имаме доверие". Тогава дадоха колко сериозен и замислен е Иванов. Чак на другия ден беше това, когато той и каза, че за него любовта е доверие и т.н

# 169
Актрисата, която играе Натали-съпругата на Станкофф, се казва Анджела Родел и наистина е американка. Тя участваше в Шоуто на Слави във формата "Добре дошли в България"

Сега е важно, да се разбере кой изнали Мая и кой взе камерата и уби Миро? Ама, че загадка? newsm78

# 170
Натали много хубаво изпя Лудо младо - тръпки ме побиха.

Не успях да я намеря на български - http://vbox7.com/play:020ff544&al=2&vid=6972909 - специално и за Роми....
Ето малко и на български: http://vbox7.com/play:a2c3b673,
http://vbox7.com/play:527cccb1.
А тук на 27:22 минута: http://www.youtube.com/watch?v=GLmzu6qAK88

# 171
Просто Таня Стоева трябва да разкаже на Иванов за плана си
свързан с Роки. Иначе няма да има доверие. Но пък Гончев с не-
говата тъпа лъжа обърка плановете на Стоева да изкара Роки от
ареста. Сега сигурно Иванов се съмнява в истинските чувства на Стоева.
Как ми се иска всички мижитурки да изчезнат от Играта: Гончев, Лука,
Стефанакова, жената на Пол. Това са дребни душици с тесен кръгозор.

# 172
Какво ти пречи жената на Пол, тя реагира съвсем адекватно между другото, има добра женска интуиция. И защо да изчезне- да разчисти пътя на Мая към Пол- отвратително, дано не стане.

# 173
Актрисата, която играе Натали-съпругата на Станкофф, се казва Анджела Родел и наистина е американка. Тя участваше в Шоуто на Слави във формата "Добре дошли в България"

В неделя вечер преди филма, в новините на БиТиВи имаше репортаж за тази американка и пакистанеца, който играе таксиметровия шофьор в Ню Йорк. И двамата не са професионални актьори, аматьори са. Нея не хванах, но пакистанеца гледах, обясняваше как е пристигнал в България и се е установил да живее тук, даваха го как готви (нещо пакистанско май), обясняваше колко много театрални роли в Пакистан бил изиграл (аматьорски май) и накрая каза, че да играе в киното винаги му е било мечта и сега я сбъдва.

На мен ми харесаха предпоследните 2 серии и чакам с нетърпение последните 2 тази неделя. Предполагам, че повечето отговори на загадки ще бъдат дадени, но други ще останат за 2-ри сезон, а вероятно и нови интриги ще бъдат заплетени, за да има материал за развитие на сюжета по-нататък.
Прави ми впечатление в последните серии, че вече не са важни детайлите, не се набляга на тях, а по естествен път, повече случайно, се навързват отделните елементи и се подрежда пъзела.

....................
Как ми се иска всички мижитурки да изчезнат от Играта: Гончев, Лука,
Стефанакова, жената на Пол. Това са дребни душици с тесен кръгозор.

Ако изчезнат от играта, тя ще свърши!  Laughing Кого ще мачкат силните, ако няма мижитурки, кой ще плете интригите.  Wink И не мисля, че са мижитурки, всеки от тях брани собствените си интереси и приоритети. Лука и Стефанакова, и двамата си защитават децата и семейството, така трябва да бъде. Жената на Пол е абсолютно адекватна, както каза raja_nikol , и тя си брани семейството.  Naughty Образът на Гончев е сложен, защото той е комплексар, но е дясната ръка на Таня и преданото й куче, всичко прави за нея и нейното семейство. Не напразно й се молеше и я уверяваше, че би се грижил за Мая като неин баща. Колко мъже познаваш, които са готови на такова нещо?!

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 15:37 от Little wingels

# 174
Какво ти пречи жената на Пол, тя реагира съвсем адекватно между другото, има добра женска интуиция. И защо да изчезне- да разчисти пътя на Мая към Пол- отвратително, дано не стане.

точно казано  Peace  Значи девойката Мая целува и сънува мъж и; мъж и си трае, а тя е мижитурка  newsm78 друго понятие имам нещо за мижитурките.

Анджела Родел я спрягаме поне от две теми, че участва в Шоуто на Слави, хайде да не откриваме пак къде сме виждали.  След това и в други предавания е участвала.
Женена  за българин, обича и изследва българската народна песен; пее.  И винаги много усмихната извън ролята. Но пък ако беше българка жената на Пол Станкоф, нямаше само да гледа лошо, ами и перушина да е захвърчала до сега

# 175
Съпругата на Пол се държи като ревнивка, а ревността не е от качествата,
с които се величаят хората. Мая отиде да се извини, а тя само прави скандали
и гледа лошо. Това ви харесва?
Приемам критиката на Little wingels, че ако ги нямаше вторичните образи
нямаше интригата постоянно да съществува.
Мижитурките са хора с дребни душици. Образите, които цитирам по- горе, според
мен носят същите дребни душици. Затова използвам нарицателното "мижитурки".

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 16:14 от lulu7

# 176
Никой не е казал, че ревността е качество за възхваляване, просто това е филм, а тя си играе перфектно ролята. Я се постави на нейно място, едно извинявай щеше ли да размекне сърцето ти, още повече като виждаш, че и мъжа ти се променя  newsm78. А и тя усети колебанието при извинението, т.е. че Мая лъже за причината  Peace

# 177
Ако ще се придържаме към фактите, Натали не вдигна скандал, тя само зададе въпрос. Просто въпросът се оказа неудобен, а скандала го вдигна самият Станкофф, защото е гузен и объркан. Е, да се надяваме, че объркването му няма да е за много дълго още.  Wink

# 178
Натали напълно с основание се държа така-появява се Мая и се стъписа като я видя-определено изглеждаше гузно и побърза да се омете набързо.Предвид и държанието и на Мая и Пол по време на барбекюто-с право се усъмнява жената и се дразни

# 179
  • София
Абсолютно нормално си се държи Натали, който е попадал в подобна ситуация знае. И при мен в бившия ми брак имаше едно такова девойче и така ми крещеше бившия какви неща си въобразявам, аз добре ли съм.
Еми то на черното можеш ли да кажеш бяло.

Общи условия

Активация на акаунт