Открадната и източена карта на UniCreditBulbanк - какво мога да направя?

• 24 049
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
  • ГОре на черешата...
Алфа бета, за този почти месец от инцидента съм си задавала този въпрос сигурно хиляди пъти - хвърлям се от една версия на друга - по принцип тегля от банкомата пред банката или от този пред самия Кауфланд - на същата банка е и не ми взема такса...обаче да се ме следили 16 дни - не вярвам newsm78.
Не знам, направо незнам. Уморих се и сама да се питам Tired...

Съншайн, сърдечно ти благодаря Hug!

# 196
  • София
Алфа бета, за този почти месец от инцидента съм си задавала този въпрос сигурно хиляди пъти - хвърлям се от една версия на друга - по принцип тегля от банкомата пред банката или от този пред самия Кауфланд - на същата банка е и не ми взема такса...обаче да се ме следили 16 дни - не вярвам newsm78.
Не знам, направо незнам. Уморих се и сама да се питам Tired...

Дааа, понеже съм детективски настроена, си мисля, че има група роми, която действа на територията на магазина. Видели се ти пин-а като теглиш пари от банкомата и после просто е трябвало да те изчакат да се появиш да пазаруваш отново и са те сбутали ...... тц тц .... много са нагли.
А тази група най-вероятно още си бръмчи там.....

# 197
  • ГОре на черешата...
Да са ме запомнили ли? Брей, че ЕнтЕлигентни бе ooooh!...

# 198
Дааа, понеже съм детективски настроена, си мисля, че има група роми, която действа на територията на магазина. Видели се ти пин-а като теглиш пари от банкомата и после просто е трябвало да те изчакат да се появиш да пазаруваш отново и са те сбутали ...... тц тц .... много са нагли.

Нали не си мислиш, че само ромите крадат? И арийци, и зелени човечета са могли да бъдат. Контролирайте си расизма.

# 199
  • София

Нали не си мислиш, че само ромите крадат? И арийци, и зелени човечета са могли да бъдат. Контролирайте си расизма.
Прочети внимателно темата. Авторката сама ги е видяла и ги определи като роми.

# 200
  • ГОре на черешата...
В моя случай физическите извършители на кражбата на портмонето ми са точно роми.
Не виждам за какъв расизъм говорите, аз говоря за престъпници.

# 201
  • в резерват
В моя случай физическите извършители на кражбата на портмонето ми са точно роми.
Не виждам за какъв расизъм говорите, аз говоря за престъпници.

Peace

# 202
  • ГОре на черешата...
Преди малко ми се обадиха от банката / от София/ - взели са решение да ми възстановят пълния размер на изтеглената сума Party.

Много съм щастлива!

Благодаря на всички за подкрепата и съветите - бяхте ми много полезни  bouquet  bouquet  bouquet!

# 203
# 204
  • София
Честито  Laughing

# 205
Браво, Мариета! Радвам се, че си успяла  Hug

# 206
  • Варна
Ееееее, супер!  Grinning

# 207
  • София
Много се радвам Hug

# 208
  • София
Браво! Още от началото следя темата и много мислех за твоя случай. Радвам се, че успя да се пребориш и отстояваш правата си и ще ти върнат всички пари!  Simple Smile

# 209
  • Vienna
супер. 4естито!

Общи условия

Активация на акаунт