Открадната кредитна карта може да бъде изхарчена чрез пазаруване, онлайн най често,за което не е нужен пин.
Иначе наистина го смятам за невъзможно.
Скромният ми опит сочи, че когато се касае за 'мистериозно' научаване на пароли, кодове или пинове или е замесен близък човек, или собственикът ги е записал някъде, или използва код като ЕГН ( вижда се от личната карта, която е в същия портфейл), последни цифри на картата и т.н. Дори в телефона си.
И аз така смятам.
Аз писах, имахме случай на скимирана карта, източена на банкомат в Русия. Според мен са следили собственика.
За мен нещата са прости.
mari_eta, тази информация, която са ти дали изобщо не е качествена. Аз ти гарантирам, че не може да няма часове, минути и дори секунди. Как по дяволите си правят мониторинг на транзакциите тези хора?
И вие как си мислите, че превантивно се блокират карти - ами като се следи програма, може дори и човек да го прави, да са зададени критерии. И тогава, когато се появи нещо съмнително, като вкарван няколко пъти грешен ПИН или грешна експаяри дата, то това е явен сигнал, че може би има някаква нередност.