Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Забравих да поздравя jedira за волята. Пожелавам ти много свалени килограми с любимия ми режим. Цяло лято я карам само на плодове....нямам търпение вече....

# 301
  • при моите деца .....
Привет!

Не съм режимна  Embarassed вчера, а и днес ще продължа, но вчера бях умерена в храненето.
Минавам да поискам прошка
Нека се научим да прощаваме, така както искаме и на нас да простят!
Простете и на мен! Ако някого съм засегнала, обидила, провокирала, недоразбрала и осъдила, нека да прощава.
Опитвам се да бъда по-добра.

# 302
Сипвам по едно фрешче, много приятно сутрин, стана ми навик Simple Smile

Диетна съм, още 300г надолу, местя линийката Grinning
soleil, тъкмо щях да те питам, четох назад в старите теми и те видях, ти колко време го прави и колко свали тогава с плодния режим Hug
Боби, прощавам ти, прости и на мен, обичкам те много Heart Eyes,утре е Сирни Заговезни, в неделя Hug
Желая ви хубав уикенд Hug Hug Hug

# 303
  • Варна
Здравейте!
И аз да поискам прошка и да си пожелаем да бъдем по-топли и по-човечни  bouquet
Аз мисля да постя за 1 път днес съм на забранени през поста храни. Надявам се да издържа

jedira аз по цяло лято съм на плодове, но на кратки режими 4-5 дни после малко сладолед и пак 4-5 дни. Много свалям ....аз варирам с по 10-15 кила от години зимата мога да чукна 70 а лятото да стана 55.
От утре мисля да изкарам 10 или 11 плодови дни, че да ми тръгнат по-лесно постите. киселото мляко много ще ми липсва. Така че ще правя компания на jedira .

Малките са по-добре. Голямото пие антибиотик сумамед много гаден изглежда. Малкото пи преди месец, заради същия вирус и сега го повтори по-леко.

Хубава неделя и много минуси  bouquet

# 304
  • София
Момичета, минавам само да се ви пожелая успешна седмица   bouquet Нямах време за писане, че бях на ендокринолог, после изследвания (тихо да се похваля, че нещата с моята инсулинова резистентност са се подобрили значително). Утре ще се разпиша подробно и ще оправя табличката  Heart Eyes

# 305
  • при моите деца .....
Привет!
Анабела, много се радвам за добрите резултати...   bouquet
Аз пак не бях режимна покрай празника и сбирките.....

Ръката ми за прошка поемете...
Човешко е в живота да сгрешиш,
безгрешни хора няма на Земята.
Прекрасно е да можеш да простиш,
със прошката пречистваме душата.
Че днес е важен празник зная аз,
ръката ми за прошка поемете.
Простих на себе си,на всички вас,
за грешките ми,моля ви...простете!

# 306
  • София
Здравейте и от мен,
Тези дни хич, ама хич не съм режимна Embarassed Embarassed. Дойде ми и цикъла, и вчера заради праника и преди това заради нещо друго..., изобщо миналата седмица я отписвам ooooh!.
Тази седмица ще видим, ако успея да съм стриктна, ще се похваля.
Искам и прошка от вас, с най искрени чувства!
Боби- страхотни стихове, разплакаха ме! Hug
Жени- браво за плодовете!
Солей- много неприятно това с болестите, оправяйте се бързо Hug
Анабелка- много се радвам за резултатите ти и за подобрението, страхотна новина Grinning
тази седмица мъжът ми започва работа, а и започнахме да се оглеждаме за жилище, вчера ходихме да гледаме магазините за мебели, има страхотни неща, направо нямам търпение вече да сме купили и да мисля за обзавеждане Grinning.

# 307
  • Варна
Здравейте!

От днес на пост. Много се надявам да издържа докрая. Днес чай и плодове.

Anabella дано така продължават нещата при теб. От 2 години не съм ходила на ендокринолог и ми е много добре.

ral4e успех в търсенето на дом...и аз обичам обзавеждането...

Режимна седмица и много минуси  bouquet

# 308
Добър ден и от мен, скоро не съм се появявала. ))))
Гледам, че ще си имам компания за плодовете, от днес стартирам с ден 1ви на плодове. Планирам 15 дни и се надявам да разкарам 7-8кг с тях. После 15дни захранване и още 2-3кг да паднат. ) До 28ми април трябва да съм мацка, че и след това. )

# 309
Здравейте, прекрасни Hug HugПростете и на мен, ако съм ви обидила с нещо, не е било съзнателно Hug Hug HugДиетна съм, не се тегля, защото ще ми идва и съм се подула Rolling Eyes
Mirama,soleil, много се радвам, че сме заедно на плодчета Heart Eyes Heart Eyes
Изживявам тежки моменти, дано се размине всичко, ще видим Rolling Eyes

# 310
  • при моите деца .....
Привет!
Завъртя ме натоварения делник, но минавам да се разпиша, че съм режимна, скачах и танци....
Ще боря пораженията от уикенда  Embarassed
Мирама, успех!
Жени,  Hug
Ралче, успех с най-важната покупка!
Дневничета, хубава вечер!

# 311
Здравейте, прекрасни Hug
Продължавам си с диетата, добре ми се отразява, лицето ми светна, забелязала съм този ефект от гладните диети Simple Smile
Желая ви успех с диетите и усмивки през целия ден Hug Hug

# 312
  • в колонките
                Добро утро и от мен, Hug

Жедира, Hug,май и аз днес ще съм на плодчета,но за вечеря ще хапна малко елда.Тази сутрин кантарЯ ми отчете голям плюс,може и течности да задържам,че вчера хапвах  солени нещица.За плодо-яденето съм съгласна с теб,че лицето се изчиства и освежава . Peace.Някога съм яла предимно плодове и аз. Слабост са ми и на мен. Laughing
           Хубав ден на всички.  bouquet

# 313
  • София
Привет от мен!

Тези дни мъжът ми е в отпуск, а и са последните ми от майчинството (в петък съм на работа) и не се задържаме много вкъщи. Режимна съм, тренировките са на заден план, но от днес възобновявам.

Та аз миналата седмица бях на ендокринолог (дето ме беше срам да отида с толкова малко свалени кг), а тя взе, че ме похвали (за това, че почти всички свалени кг са от мазнини). Правих си натоварване с глюкоза и се оказа, че стойностите на инсулина са много много под това, което бяха преди и това е индикатор, че боря доста успешно инсулиновата резистентност. Хапчетата остават до есента, когато съм на контрола. Дотогава смятам да съм разкарала всичко излишно.

Ралче  Hug Успех с огледите! В кои райони търсите? А за мебелите ако искаш консултация - аз съм насреща! Нашият апартамент две години го ремонтирахме и обзавеждахме, та съм се специализирала.

Mirama, успех с плодовете! Обожавам плодове, но трябва да ги ограничавам.

jedira, браво на теб, виждам, че и лентичката ти се движи в правилната посока   bouquet

Солей, успех с поста!

Боби   bouquet

Хайде, стига съм писала, че стана дълго. Успешен ден   bouquet

# 314
Добро утро и от мен. )

жедира, браво на теб, продължавай все така с плодчетата. )

Аз отчитам чудесен резултат след 1ви ден. Разбира се основната част е задържани течности, но пак съм доволна. С -1.2кг съм.
Снощи ми беше малко дискомфортно на стомаха, но като за първи ден е нормално.
Днес хапнах портокал за закуска, нататък ще видим. )
Успешен ден момичета.

Общи условия

Активация на акаунт