Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи за отслабване според форума?
Какви са препоръките за хранене и спорт според форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи за отслабване според форума?
Форумът подчертава, че загубата на тегло изисква много усилия и вяра в постигането на целите. Подкрепя се идеята за отчитане на напредъка чрез кантар и измерване, както и включването на ролята на измерването. Препоръчват се 2-3 литра вода дневно, минимум три пъти седмично двигателна активност за 45 минути, както и водене на дневник за проследяване на теглото, мерките и напредъка ежедневно или ежеседмично. Съветва се също равномерно хранене в еднакво часово време с еднакъв обем калории, както и включване на плодов ден и спазване на хранителен и двигателен режим. Форумът предлага и "Плочка предизвикателство", което включва здравословно хранене, много движение и редовни тренировки за коремните мускули.
-
Какви са препоръките за хранене и спорт според форума?
Форумът препоръчва консумацията на 2-3 литра вода дневно, с минимум три сесии от 45 минути физическа активност на седмица, водене на дневник за проследяване на теглото, измерванията и хранителния прием ежедневно или ежеседмично. Препоръчва се също така да се яде равномерно в едно и също часово време с еднакъв обем калории и включване на плодов ден заедно със здравословен хранителен и двигателен режим. Форумът предлага "Плочка предизвикателство", което включва здравословно хранене, много движение и редовни упражнения за коремните мускули.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите за отслабване, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите за поддържане на мотивацията за отслабване, споделени във форума?
Здравейте на всички имащи желание да се преборят с излишните килограми и с постигането на по-добър и здравословен начин на живот. Борбата с килограмите и лекуването на болестните симптоми не е лесна за никому и пътят към това става много трудно, но не и невъзможно…Историята помни всякакви случаи… Няма жена, която поне веднъж в живота си не е спазвала или пази диети или се лекува от дадено нещо (дай боже всички да сме живи и здрави)… Нека всички споделят, кое и как им е донесло успех!!!

Стига уговорки време е за същинската част! - Нека отслабнем! Има две правила... по скоро условия без които е немислимо да предприемете какъвто и да е процес на отслабване:

Как диетуваме в нашата тема:
и двигателен режим
прилага. 

Нова тема след 50’та страница

П о л е з н и л и н к о в е: 

Вие имате ли схема за празниците

, и ние украсихме в събота елхичката и на разни други места и сега се опитвам да я опазя от ЙоЙо 

.И аз имам персийска и сиамец от много години и нямаме дърво,а украсявам дома с много Коледни играчки и клонки от бор-знае се защо.
.През деня цикля - т.е не ям,щото не ми се яде.Към 18-19ч.хапвам плод /но не винаги/.Основното ми хранене е вечер.Бих казала,че съм на режима на Ори Хофмеклер от много години.Кардиото ми е почти всяка сутрин най-вече ми помага за ниските стойности на кръвната захар.Висока съм 176см/62,63кг.На тоя етап само поддържам кг.А,забравих да спомена,че от много години си броя приема на калории-ендокринолога ми на времето ме научи,че и до днес.И си отбелязвам всеки божи ден,така съм свикнала.