Отговори
# 495
Честита Нова Година ! Пожелавам на всички вас и вашите семейства много здраве и късмет през новата година и нека тя да бъде успешна във всяко едно начинание!

Честит Рожден Ден на Алекс на mama_Iva!Да расте здрав ,много усмивки и безгрижно детство!  bouquet
Калинче,честито ви именник,да ви е жив и здрав и много да ви радва !  bouquet
Ние също си бяхме у дома тримата,Петя заспа към 23:40ч ,не можа да изтърпи милата,но голямо ходене беше ,постоянно напред назад ,обикаля около масата да бърка в чиниите  Mr. Green много се измори и въобще не чу гърмежите .Днес беше много слънчево при нас ,по едно време на терасата термометъра показваше 8 градуса.
Лека вечер от нас  Hug

# 496
Честита Нова Година!
Пожелавам на всички Ви много здраве и късмет!

Да се похваля - то било много хубаво да си си у дома - за Коледа се преместихме. Коледните празници ги изкарахме в дефиле по бабите да ни хранят, а в промеждутъците вадихме едни неща от едни кашони и ги редихме по едни шкафове  ooooh!

Новата Година посрещнахме на гости, Калина я гледаха моите родители. Милата покрай нашето местене доста време прекара на бабин дом, но мисля че е време да свиква да бъде гледана и от други хора.

За фотосесията: ние правихме професионална на Калина през лятото, останах доволна. И наистина, че с течение на времето от дадени събития/периоди остават само снимките.

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 09:58 от Mary_Angel

# 497
tsvety_georgieva исках да те питам за ето тази играчка http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10570,видях на една снимка, че имате такава подобна ,дали се забавлява Гого с нея ,чудех се дали да не и взема на Петя такава.то всяко дете си е различно,но направо се чудя какво да купувам вече за да се заиграе.

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 19:59 от ikamenova

# 498
  • София
dobra
tsvety_georgieva исках да те питам за ето тази играчка http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10570,видях на една снимка, че имате такава подобна ,дали се забавлява Гого с нея ,чудех се дали да не и взема на Петя такава.то всяко дете си е различно,но направо се чудя какво да купувам вече за да се заиграе.

Това е единственият начин да го накарам да изяде нещо Simple Smile, заиграва се определено. Аз съм му взела и едно сметало и него го премята.

# 499
dobra  Честит Рожден Ден  на голямата кака ,да расте здрава и умна и много весели игри !   ura   bouquet
Верятно е снимка от детско клубче, в което сме били. На Гошко не съм обръщала внимание, но каката на годинка и нещо много харесваше този тип главоблъсканици.
Онзи ден намерих дървени зеленчуци в умален вариант, достатъчно, за да не ги лапне. И двамата се радват. Али ми готви супа  hahaha а Гошко и разсипва тенджерата и настава "Ти си лошо бебе"  Mr. Green

# 500
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
С пожелания за много здраве и щастие на всички вас, на децата и на семействата ви! Нека Новата 2012-та да бъде една наистина приказна година, изпълнена само с незабравими емоции и силни преживявания!!!

newsm59 на всички пораснали дечица, на които съм пропуснала да честитя рожденните дни! Нека бъдат много здрави и да растат безгрижно!!!

На Нова Година приспах Вики окончателно в 23.45ч след доста уговорки  Laughing Към 1.30 закарах братовчедка ми и племенника в Младост и после отидох в Му Ваr в Galaxy с няколко приятели и се прибрах в 6.30ч (като в доброто старо време, когато се прибирах по светло само, за по-сигурно) Grinning Grinning Еййй, на дискотека с такава хубава музика не бях ходила от сигурно 10г. изкарах си страхотно и се натанцувах. Вики се беше будила 3-4 пъти, явно е усещала, че ме няма, но дядо й я е успивал лесно и аз си бях вкъщи точно за сутрешното кърмене.

За срещата да кажа само, че не съм писала оттогава май, беше много приятно да се видим с мамите и бебетата, макар и в камерен състав. Живот и здраве след някоя друга седмица януари може пак да се организираме!!  Hug

Миналата година на 8.01. беше погачата на Вики, тази година, на същата дата мисля да направя прощъпулника, вече е готова и ходи относително стабилно.  Simple Smile

Всички болнички мъници да оздравяват бързо!! Hug

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 22:42 от Madame Z

# 501
Честит четвърти рожден ден на Али!
Добра, весел празник!

# 502
Момичета,
честита нова година. Нека да ви донесе преди всичко много здраве, на вас , на дечицата и на цялото ви семейство. Желая ви много успехи, много щастливи мигове, много радости и много, много поводи за усмивки. Нека бъде една хубава и успешна годиан за всички Simple Smile

Алекс не разбра изобщо нищо от празнуването, ако може да се каже празнуване. бяхме при майка ми ,но той си легна както обикновено към 21ч, аз дори докато го преспя и заспах, после станах де, но нещо така и не ми дойде настроението. В 24ч аз сновях из стаите , хем да си кажем наздраве, хем да угодя на баткото да играем хоро, хем да гледам Алекс дали няма да се събуди от гърмежите. То си беше като на война. Разбира се  накрая се събуди да види какво става , но бързо и безпроблемно заспа после. Сутринта стана в 7ч бодър и свеж Simple Smile

Мерси много на всички за пожеланията за нашия рожден ден.
Една малка почерпка със закъснение от нас ...

Dobra, да ти е жива и здрава порастналата кака. Желая и много щастие и весели игри. Честит празник и на теб  Hug
Утре ще пиша повече ,че снощи имахме тежка вечер, Алекс цяла нощ много мрънка , въртя се , удря си главата в леглото , накрая го взех при нас и цяла нощ не съм спала, затова отивам да лягам Simple Smile

# 503
  hahaha Joy Joy  момичета ,аз ви подведох май,съжалявам за което ,на dobra  принцесата  преди един месец е имала РД,но просто линийката не е редактирана.
tsvety_georgieva,dobra  играчката и на мен ми се струва занимателна,стига малката да си играе,ще я пробваме.
mama_Iva   тортата изглежда чудесно  smile3501
Лека вечер  Hug

# 504
Честита Нова Година и от мен, момичета.

Ние бяхме извън Русе за празниците, с все деца разбира се....Поне бяхме на място, където имаше достатъчно сняг. Направихме снежен човек, имаше бой със снежни топки, возихме Сияна с шейна. Много добре изкарахме. Девойката не разбра нищо от празнуването, легна както обикновено, гърмежите не я събудиха, но аз стоях над главата и , да не би да се стресне, че то голямо гърмене беше....Сега след мнооогото ядене, трябва да се вталяваме малко... Joy

Мама Ива, честит първи рожден ден на сладкият Алекс. Да е все така лъчезарно, усмихнато дете и да ви радва цялото семейство.

Честито и на всички други малки и големи рожденици, които вече са празнували.

# 505
ЗА МНОГО ГОДИНИ! ДА сте живи и здрави всички мами , деца и целите ви семейства ! Hug

ЧРД на Алекс ( на патерички) ! Да е жив и здрав , много усмихнати и щастлив ! Иве, честит празник и на вас!

Ооох с тези празници се чувствам като плондер...голямо ядене... Утре послено ще имаме гости ( по случай моят РД, ама нали на 1ви на никой не му е до ядене и пиене , та все оставяме почерпката за 2-3.01.) Та , утре последно и край! Обичам празниците , но сега мога да кажа , че направо ми олекна ,че минаха  :
mrgreen:

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:39 от rossy-pm

# 506
  hahaha Joy Joy  момичета ,аз ви подведох май,съжалявам за което ,на dobra  принцесата  преди един месец е имала РД,но просто линийката не е редактирана.
Не от тебе, от линийката се подведох... Embarassed
Ама гледам, че не съм единствената  Joy

# 507
  • Бургас
mama_Iva, Честит Рожден Ден на Алексчето!

Много да ви е здрав, да расте весел и щастлив, много да ви радва!

Честита Нова Година, момичета!

Нека, в годината на дракона, силата му - да ви пази от лошото,
огънят му - да топли сърцата ви,
мъдростта му - да води живота ви,
а крилата му - да закрилят мечтите ви!

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:36 от Катёнок

# 508
Пускам ви сега почерпката, защото утре със сигурност няма да успея да се доредя до компа.

Първо не мога да си представя че мина една година от както се роди моята Тея  Laughing Мина като миг, колкото и трудно да ми беше, не бих заменила за нищо миговете прекарани с нея, безсънните нощи, красивите усмивки, грейналите очички и звънливия и глас. Благодаря ти господи, че ми я даде! Пожелавам си единствено да не ми я взимаш  Praynig

Почерпката:

Ето и колко е пораснала рожденничката:

За една година Тея си е утроила теглото /още миналия месец/, има 12 зъба /и кучешките се показаха  #Crazy / , върви за една ръка и показва колко голяма ще стане  Heart Eyes

# 509
Честит рожден ден на Теа и тук!

Бебешондел, много сили, мила!

Общи условия

Активация на акаунт