Отговори
# 510
  • Бургас
Бебешондел, Честит Рожден Ден на сладката, пухкава Тея!

Нека расте много здрава и щастлива!
Детството и да е изпълненено с безкрай игри и забавления Simple Smile
Пожелавам и много сила  Peace Убедена съм, че ще се справите лесно и бързо с предстоящите предизвикателства Hug

# 511
Бебешондел, Честит Рожден Ден на сладката Тея!

# 512
Вчера си спретнахме страхотен купон с едни от най-близките ни приятели и техните деца. Имаме традицията да си разменяме подаръци за дребосъците и тази година решихме да се съберем и да дойде Дядо Коледа (малко късно, но малчуганите са +/- 1 година спрямо нас и не разбират точно кога е Коледа). Беше страхотно - малките пяха песнички, други като Кики казваха как прави магарето и мечката, за да получат подарък.
Върнахме се в детските си години - гледаха се детски филмчета, играеше се с мечове, готвеше се в пластмасови мини купички, дори пяхме "Червените ботушки".

# 513
Чеситит рожден ден на малката и сладка Тея. Нека да бъде много здрава, много весела и щастлива. Да расте обичана и усмихната, да има хубаво и щастливо детство. Ели, честит празник и весело изкарване !!! Желая ви новата година да ви донесе само хубави неща, да решите по най-добрия и успешен начин всичките здравословни проблеми и всички трудности да останат зад гърба ви. Целувки от нас и още веднъж честит празник !!!

rossy-pm, честит рожден ден и на теб, малко на патерици Wink Да си жива и здрава, много щастие да ти носи товето малко и сладко момченце . Весело да си изкарате празника, а за вталяването не го мисли сега , то е така с много празници Simple Smile

Ама и аз каква съм заспала значи. Зачудих се защо пък дъщерята на Добра да има РД ама айде по инерция да не пропусна и аз в кюпа  Embarassed Добра ,ще извиняваш за недоглеждането, но то пък няма лошо Wink

Аз от днес започвам трескаво да се подготвям за празненството за РД на Алекс. Реших на 7.01 да го направя, че да мога спокойно да се подготвя и гостите да не са преяли и препили Wink Малко се разточват така нещата ,ама като се роди на 01-ви няма начин  Mr. Green Поне взех решение и съкратих доста списъка с гостите и ще бъдем само близки хора. Нещо напоследък много започнах да се дразня на хората около нас. Никой не се обажда , никой не идва да ни види, а аз ако се обадя ми викам, ми айде елате да се видим, на вас ви е по-лесно  Shocked Едни били много заети ,че работели, а пък видиш ли си седя по цял ден в къщи  Shocked , други пък нямали кола да дойдат,  а аз нали имам и пак ми е по-лесно аз с двете деца да отида... а най -дразнещото е като звънна и отекчено от друга страна ми се каже... ох имам много работа , айде да се чуем после... затова реших вече край... за наказание орязвам списъка за РД и който иска да се обажда, който е зает да върви... Wink Може би от липсата на социален живот и заседяването в къщи съм започнала да се вглеждам толкова много в хората ,но може би това е за добро, в крайна сметка няма само аз да им тичам на мойте уж приятели по задниците Simple Smile
пу , как започвам негативно годината, но все пак смятам ,че така е правилно и м оже би за добро  Mr. Green

Ние вчера се прибрахме в къщи и следобеда ходихме на пързалка с шейната. Беше много хубаво, ще кача снимки във ФБ. Алекс в началото много се чуди дали му харесва, но като го пуснахме бързо разбра ,че е кеф голям. Та така вече и той може да каже ,че се е пързалял с шейна. като се прибрахме бяхме целите мокри, дори и памперса отвън, а уж беше с чорапогащни ,грейка, ама много пързаляне и много сняг, няма начин Simple Smile
Днес гледам пак е хубаво времето, малко трудничко ще ми е с двамата да изляза ама ще се пробвам ,че идните дни няма да става за шейни. Хубав ден от мен Simple Smile

# 514
Честита Нова 2012 година, момичета!!!
Нямам думи с които да изкажа всичко хубаво, което ви желая!
Нямам какво повече да ви кажа от това което вече са ви пожелали!
Затова просто ще ви пожелая да останете такива каквито сте,
защото чудеса се случват само на хора с чисти сърца!
Честит Рожден Ден на Тея  bouquet нека бъде много здрава,усмихната и обичана newsm59
По късно ще се включа по подробно

# 515
Честита Нова Година!Живи и здрави!  bouquet

Цвети,не може ли свалянето на теглото да се дължи на прохождането на Гоги?Нали всички дечица отслабват?Консултирай се с педиатърката,недей да се тревожиш Hug Казвам го,въпреки че и аз съм същатата,но наистина мисля,че е нормално Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Тея!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

Момичета,ако някоя от вас има смс банкиране,пишете когато преведат майчинството.Аз съм още 1ва година,моите почнаха от 10тия месец  Flutter .Чакам да дойдат,че съм решила да си подаря още нещо за празниците,сега поне имам извинение Wink

# 516
Честит рожден ден на прекрасната Тея-фея! Да расте много здрава, да радва мама, татко и батко!
Бебеш, честит празник!

Вчера направихме и прощъпулника на малката, първо хвана калкулатора - финансист ще ми е тя, после взе пастата за зъби и с нея игра най-дълго, значи може и зъболекар да стане. Mr. Green

Поканихме по-големи дечица, приятелчета на каката и изкарахме страхотно.

Въобще годината ни тръгна да ходим и да посрещаме гости, дано да е така през цялата 2012 и само по хубави поводи да се събираме.
 Grinning

# 517
Здравейте момичета:)

Ели,да ти е жива и здрава сладинката Тея HugДа е голяма късметлийка и да се пребори лесно с трудностите!А занапред щастие,детски лудории и усмивки!Специално поздрави и целувки от нейната също така емоционална дружка Ая;)

Цвети,не се тревожи!И аз мисля като Анич,че с прохождането е нормално да свали малко.Аз примерно като дете съм стояла 3 години някъде 13 кила JoyСупер злояда съм била...

Анич,ще дам знак като получа Смс от НОИ Hug

Иве,да ти кажа и аз почвам да отсявам верните приятели от позьорите дето съм имала наоколо...за жалост идва такъв момент..SadХора дето с месеци не ми се обаждат,защото съм извън играта...така да се каже...разбирай заведенията,партита,пиене и Ау...не ми трябват!Аз давам всичко за всеки,такава съм си и си патя много.Много съм разочарована от хора около мен,но ми е за урок!

Добра,сега видях как е паднал малкия!Ужас,ти си се побъркала сигурно...Нали си е добре тези дни?Леле,като гумени са значи...

Дано и днес стане за разходка малка...аз на страх покрай мойто гърло я извеждам,да не вземе да настине..ама не може само вътре пък...

Лек ден засега:)Ние сме сам самички до 23.00 днес...реве ми се...ще ви навестя пак следобед:)

# 518
Честит Рожден Ден на сладката Теа !!

оф ,много упорит тоя вирус дето ни сполетя по коледа-аз давах само 2 пъти от антибиотика на Йо ,стори ми се че го болеше корема от него и го изхвърлих -той е вече по-добре ,обаче аз още не съм ,излезнах по кекава от него-още имам хрема и кашлям ужасно, и мъжа ми и той така-бацили гадни

# 519
Честит рожден ден на ТЕЯ!!! Да расте здраво и весело дете! Бебеш, на теб пожелавам кураж, спокойствие и вяра, че всичко ще мине повече от добре!
Добра, честит рожден ден на каката и от мен със закъснение. Да е здрава и много щастлива!
Цвети, а има ли вероятност твоето момче да е дръпнало на височина с повече см и за това да падат панталоните!?
Рика, Калина,  бързо оздравяване пожелавам!
Кимбърли, финансист вкъщи, браво!

# 520
Докато не съм забравила да ви сетна пак за една промоцийка в Комсед, ако не са ви стигнали коледните и новогодишните подаръци Wink http://comsed.net/index.php?p=news . Пише ,че ще раздават талони за отстъпка, което значи ,че няма да могат да се купуват неограничено продукти, но пък първия път като пуснаха така промоция и имаше талони не върнаха никой с повече продукти. 

# 521
еййй за пъри път с шейната голям кеф,особено когато тичам тогава се съдира от смях  Laughing тъкмо някое килце да сваля,че ужас покрай тези празници

ейй една гадна храчка му остана и така да ме дразни,че се едно на мен ми е в гърлото и искам да я отхрача

# 522
на сладката Тея!!! Да е все така чаровна и усмихната и расте жива и здрава за радост на мама, тати и бати. Весел празник на цялото семейство Tada
Ели, честит празник и на теб! Сила, вяра и кураж за предстоящите ви изпитания и скоро всичко да е само спомен  Hug

# 523
Набързо да се включа, докато малката спи  Grinning
НОИ още нищо не са публикували, но се предполага, че най-късно до 5-ти ще има пари.
Цвети, да не би да се е издължил Гоги?!? Ева и тя нали е скарана с яденето ми се струва отслабнала, но пък за сметка на това е супер жизнена и подвижна. Не спира да ходи, като хеликоптерче е  Laughing Прощъпулник правихме на детското парти за рождения ден и хвана термометъра, което значи лекар за предпочитане ветеринарен  Mr. Green

Цеци, как е на новата работа? Чакам с нетърпение да разкажеш, че са ми до болка познати счетоводите несгоди в счетоводните къщи. Надявам се добре да си си починала днес  Mr. Green

Иначе ние сме по-добре. Кашлицата намаля драстично. Продължаваме със сиропчето, но антибиотик не дадох

# 524
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

Благодаря ви за разбирането и съветите Simple Smile Гоги може и на височина да е дръпнал, но е факт че не иска да яде с охота. Утре сме на ДК и ще разберем как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт