Нека расте много здрава и щастлива!
Детството и да е изпълненено с безкрай игри и забавления

Пожелавам и много сила
Убедена съм, че ще се справите лесно и бързо с предстоящите предизвикателства
Да си жива и здрава, много щастие да ти носи товето малко и сладко момченце . Весело да си изкарате празника, а за вталяването не го мисли сега , то е така с много празници 

Малко се разточват така нещата ,ама като се роди на 01-ви няма начин
Може би от липсата на социален живот и заседяването в къщи съм започнала да се вглеждам толкова много в хората ,но може би това е за добро, в крайна сметка няма само аз да им тичам на мойте уж приятели по задниците

нека бъде много здрава,усмихната и обичана 

Казвам го,въпреки че и аз съм същатата,но наистина мисля,че е нормално

.Чакам да дойдат,че съм решила да си подаря още нещо за празниците,сега поне имам извинение

Да е голяма късметлийка и да се пребори лесно с трудностите!А занапред щастие,детски лудории и усмивки!Специално поздрави и целувки от нейната също така емоционална дружка Ая;)
Супер злояда съм била...
Хора дето с месеци не ми се обаждат,защото съм извън играта...така да се каже...разбирай заведенията,партита,пиене и Ау...не ми трябват!Аз давам всичко за всеки,такава съм си и си патя много.Много съм разочарована от хора около мен,но ми е за урок!
http://comsed.net/index.php?p=news . Пише ,че ще раздават талони за отстъпка, което значи ,че няма да могат да се купуват неограничено продукти, но пък първия път като пуснаха така промоция и имаше талони не върнаха никой с повече продукти. 
Препоръчани теми