Отговори
# 630
  • Пловдив
Голяма мъка, момичета . И аз не мога да спра да мисля, постоянно разглеждам снимките, върнах назад да видя кога за последно е писала Ники, не мога да си намеря място  smile3518 Такава трагедия те бележи за цял живот. Дано Ники намери сили да продължи напред.
Темата ни никога повече няма да бъде същата ....

# 631
И аз не мога да пиша  Sad много тъжно е...и така трябва - да се изживее всичко до край, за да има и ново начало...

# 632
  • София
Здравейте, момичета.

Темата ни е много тъжна, както всички нас.... Cry Сърцето ми плаче, а съзнанието ми рисува ужасни картини за мъката на Николета  Sad

Все пак влязох, за да честитя именния ден на всички празнуващи днес и специано на Ванко на pufpaf!
Пожелавам му много здраве. Всичко друго няма значение.....
Честит имен ден и на Йоан на RikaRurika!

Късмет на Тея и сили и кураж за Бебешондел!
Така е Джос, тъжно е тук, много тягостно. CryПървите дни само това ми беше в съзнанието, мъката на Ники, малкото ангелче, дори гледах снимките му и дълго мислих над случилото се!
Някак точно сега не мога да пиша за дребните проблеми и за вълненията свързани с детето , които ни терзаят!Върху необятната мъка на една майка те са като перце.
Мари,добре си го казала...като перце...

Не спирам да мисля за Гого,и денем и нощем,все за тях мисля,за Ники...Момичета,мисля си,че с малкия ни ангел,си отиде и радостта от споделянето,за много дълго време....Някак си след това,след като знам какво преживява и Ели сега,не мога да се оплаквам,че съм болна или че заспива трудно или...или...Всичко изглежда нищожно.

Не знам за вас,но аз изпаднах в жестока дупка,само черни мисли в главата ми...как се случи това...защо е толкова несправедлив живота??? Cry

Тези постове абсолютно отразяват и моето мнение и моите мисли , направо не мога да си намеря място. Такива моменти ме свалят много стабилно на земята и изцяло променят мирогледа ми.

# 633
И аз не мога да спра да мисля за Гоги, за Ники и безмерната мъка на семейството им... И аз разглеждах снимките и постовете на Ники и направо ми спира дъха... Всичко останало изглежда дребно и нищожно на фона на тази трагедия... Само прегръщам и целувам децата си и се моля никога да не го преживея...

Бебеш, пиши как е Тея когато имаш възможност. Вярвам, че сте в добри ръце и че всичко ще бъде наред. Дай знак ако имаш нужда от нещо.

# 634
Всички се чувстваме по един и същи начин, защото всички и съчувстваме като майка на майка и всички се молим това да не сполетява никоя майка, да изпрати детето си там от където няма връщане. И аз разглеждах снимките на малкото слънчице, препрочитах постовете на Ники и вярвам че тя ще продължи да живее именно заради това слънчице, което угасна толкова ненавреме. Тя наистина толкова силно вярваше, че всичко ще бъде наред, но явно не винаги вярата е достатъчна, за голямо съжаление.  Praynig се за теб Ники всеки ден  Praynig

Praynig се и за Тея и Ели, скоро да са при семейството си здрави, напълно здрави.  Praynig

# 635
Мами и аз се чувствам по същия начин както се описали всички   Sad ,много мъка  има на този свят ,но това е най лошото нещо което може да сполети една майка.Аз също гледах снимки и плаках и още ми плаче сърцето и се чудя дали е вярно ,струва ми се един лош  сън .Всичко друго бледнее пред това.И аз се моля всички дечица са здравички,мноооого здравички Praynig.

# 636
И аз не мога да спра да мисля за Гоги, за Ники и безмерната мъка на семейството им... И аз разглеждах снимките и постовете на Ники и направо ми спира дъха... Всичко останало изглежда дребно и нищожно на фона на тази трагедия... Само прегръщам и целувам децата си и се моля никога да не го преживея...

Напълно споделям...  smile3518 Даже понякога съм си мислила как ще си сложа край на живота, ако ми се случи такова нещо...
Няма по-страшно от това да надживееш детето си... Особено ако си на двадесет...  А като си спомниш и всички радости около него... И първия му рожден ден... smile3518
Почивай в мир, Гоги!
Ники, имаш нашите прегръдки и рамена, за да се облегнеш, за да поплачеш...
Много боли... smile3518

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 18:17 от Az i ti

# 637

Няма по-страшно от това да надживееш детето си... Особено ако си на двадесет... 
Възрастта няма никакво значение , болката е огромна (че не се сещам по-"голяма" дума в момента) и за жалост не минава с времето .... Cry

# 638
 Cry  Незнам защо влизам за да пиша и да товаря темата  ,но просто Ники и Гого не ми излизат от ума и ми става тежко ,мъчно и се побърквам от мисли  .Днес и на работа се изложих трябваше да забавлявам хората а аз зацепих тоталнооо и скапах празника на хорат но просто неможах
.Незнам какво ли се случва в ума на Ники дали е затваряла очи дори за миг след .... тази покъртителна трагедия ....Погледнах снимкте на малкия ангел  нямаше как да не избухна в плач .... а малкия ми син ме гледаше с тъга и едно голямо недоумение какво се случва ...Как ли бие сега това разбито и празно майчино сърце .Не  е справедливо защо Бог ни дарява с такова неземно щастие а после за миг го отнема не е справедливо не е никой не заслужава такова нещо Cry немога да се примиря а о4ите и лицето на нашето нагелче  Гого ще са завинаги пред очите ми   smile3518 smile3518 smile3518

# 639

Няма по-страшно от това да надживееш детето си... Особено ако си на двадесет... 
Възрастта няма никакво значение , болката е огромна (че не се сещам по-"голяма" дума в момента) и за жалост не минава с времето .... Cry

Разбирасе, че възрастта няма значение.Дали си на 20, 30 или 50 загубиш ли дете болката е нечовешка  Cry
От няколко дена се каня да пиша  на Ники ЛС, но не мога да намеря думите....сега започнах писах, писах но без да искам натиснах Esc и всичко се изтри.... никога не спира да боли и колкото и да е клиширано се научаваме да живеем с болката.....не минава и ден без да си спомниш....без да си кажеш сега щеше да е....АКО......остават само сминките и спомените....спомените, на които се усмихваш през сълзи, защото все пак това са най-прекрасните моменти от живота ти до сега....защото сме ги имали.....аз не си представям живота си без тях, макар и вече да ги няма....
Дано някой не си помисли, че сега използвам мъката на Ники, за да натрапвам отново своята - не съм си го и помислила дори.Сега ще кажа нещо и може би ще бъда разбрана погрешно, но....момичета, не знаете какво е и с цялото си сърце се моля никоя от вас да не разбере какво е.Исками се ангелчетата на първа страница да си останат само три, а как ми се искаше изобщо да не стават три  Cry 
Иска ми се да вярвам, че Ники и семейството и ще намерят сили да продължат напред  Praynig   Всъщност нямат друг избор, защото живота за съжаление продължава.....

# 640
vilkoni, миличка, прегръщам те силно!

# 641
Вилкони...и аз те прегръщам много,много...и си права...никой не може и да си представи какво е CryС майчините си сърца страдаме за всяко болно детенце...както никога преди.Но все пак не знаем.Моля се само и единствено да са здрави не само нашите деца...всички деца...Не знам как може живота да е направен така,че да се случват такива неща...Защо дечица,защо??? Cry

# 642
Разбирасе, че възрастта няма значение.Дали си на 20, 30 или 50 загубиш ли дете болката е нечовешка  Cry
От няколко дена се каня да пиша  на Ники ЛС, но не мога да намеря думите....сега започнах писах, писах но без да искам натиснах Esc и всичко се изтри.... никога не спира да боли и колкото и да е клиширано се научаваме да живеем с болката.....не минава и ден без да си спомниш....без да си кажеш сега щеше да е....АКО......остават само сминките и спомените....спомените, на които се усмихваш през сълзи, защото все пак това са най-прекрасните моменти от живота ти до сега....защото сме ги имали.....аз не си представям живота си без тях, макар и вече да ги няма....
Дано някой не си помисли, че сега използвам мъката на Ники, за да натрапвам отново своята - не съм си го и помислила дори.Сега ще кажа нещо и може би ще бъда разбрана погрешно, но....момичета, не знаете какво е и с цялото си сърце се моля никоя от вас да не разбере какво е.Исками се ангелчетата на първа страница да си останат само три, а как ми се искаше изобщо да не стават три  Cry 
Иска ми се да вярвам, че Ники и семейството и ще намерят сили да продължат напред  Praynig   Всъщност нямат друг избор, защото живота за съжаление продължава.....

newsm45

# 643
тея е с растройство и цял ден я боли стомаха, вдигнах скандал защото от 8 до 13 никой не дойде да я види. ака водно зелено, ако не спи се дере зверски, сега сме на система, повръща си лекрствата. даже се опитаха да ми забранят да кърмя,но тя само така се успокоява...

# 644
Ох, Бебешондел, и ти през какви неща преминаваш.... Докторите няма да ги коментирам. Дано имаш сили да ги изтърпиш. Определено момиченцето ти е една силна дама! Много прегръдки и положителни мисли ти пращам. Дано по-бързо се оправи Тея и да я оперират, та да се махате от там.    Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт