Такава трагедия те бележи за цял живот. Дано Ники намери сили да продължи напред. Темата ни никога повече няма да бъде същата ....
Такава трагедия те бележи за цял живот. Дано Ники намери сили да продължи напред.
Сърцето ми плаче, а съзнанието ми рисува ужасни картини за мъката на Николета
Първите дни само това ми беше в съзнанието, мъката на Ники, малкото ангелче, дори гледах снимките му и дълго мислих над случилото се!
се за теб Ники всеки ден 
се и за Тея и Ели, скоро да са при семейството си здрави, напълно здрави. 
,много мъка има на този свят ,но това е най лошото нещо което може да сполети една майка.Аз също гледах снимки и плаках и още ми плаче сърцето и се чудя дали е вярно ,струва ми се един лош сън .Всичко друго бледнее пред това.И аз се моля всички дечица са здравички,мноооого здравички
.
Даже понякога съм си мислила как ще си сложа край на живота, ако ми се случи такова нещо...
Незнам защо влизам за да пиша и да товаря темата ,но просто Ники и Гого не ми излизат от ума и ми става тежко ,мъчно и се побърквам от мисли .Днес и на работа се изложих трябваше да забавлявам хората а аз зацепих тоталнооо и скапах празника на хорат но просто неможах
немога да се примиря а о4ите и лицето на нашето нагелче Гого ще са завинаги пред очите ми

Всъщност нямат друг избор, защото живота за съжаление продължава.....
С майчините си сърца страдаме за всяко болно детенце...както никога преди.Но все пак не знаем.Моля се само и единствено да са здрави не само нашите деца...всички деца...Не знам как може живота да е направен така,че да се случват такива неща...Защо дечица,защо??? 

Всъщност нямат друг избор, защото живота за съжаление продължава.....
Препоръчани теми