Отговори
# 615
Много ви благодаря,момичета!
Ще ни държат 6 дни тук и като ни излекуват ни местят в кардиологията и ще ни оперират.
На Тея много и помага кислорода на който я слагат и спи толкова спокойно. Сега осъзнавам че една година сме я мъчили. Плачела е защото не и е достигал кислород...

# 616
Много ви благодаря,момичета!
Ще ни държат 6 дни тук и като ни излекуват ни местят в кардиологията и ще ни оперират.
На Тея много и помага кислорода на който я слагат и спи толкова спокойно. Сега осъзнавам че една година сме я мъчили. Плачела е защото не и е достигал кислород...

# 617
Ели,цяла сутрин рифрешвам и се надявам да драснеш нещо... HugОх какво преживявате там,просто...А те й слагат кислород като спи ли?Миличката Тея!Целувам я много,много!Ти с нея ли си в стаята?Знам,че и вие се приспивате...Че иначе...А тя нали си става,шава си насам натам...не знам как я удържаш просто... Hug

Моля се бързо да сте добре и да минава вече тази операция! PraynigА това че не й е достигал кислород,значи ли че е можело по-рано да се направи?

Много прегръдки!

# 618
Моите съболезнования на Николета и семейството й!  Cry
Кураж и сили на Бебешондел и много положителни мисли за малката Тея! Hug  Praynig

# 619
Бебеш , моля те да ни пишеш когато можеш за състоянието на Теа! Всички я мислим , стискаме палци и на двете ви и се молим всичко да мине добре  Hug

# 620
Миличката Тея, измъчила се е и тя, и вие, Бебеш. Дано вече нещата да се наредят и да е здравичка. Hug

Рика, пратих ти ЛС.

# 621
Момичета, не съм влизала една седмица и съм просто потресена. Не ми е до честитики. Искам само да кажа на Ники, че истински съжалявам. Моите съболезнования. Всичко друго ще е просто излишно. Не мога да повярвам.

Бебешондел - стискам палци за Тея. Бог да е с вас момичета. Няма да спираме да ви мислим.

# 622
Рядко пиша в темата ,но днес се включвам за да изкажа и своите искрени съболезнования на Ники и нейното семейство,много ми е мъчно,много ме боли,немога да повярвам,че се е случило и още повече немога да си обесня как Бог взима при себе си едно невинно детенце,едно ангелче!!!То ще бъде винаги най-ярката звездичка в небето за мама и тати!!!Почивай в мир мило момченце!!!!

Стискам палци на малката Тея,всичко да мине леко и бързо да се прибира в къщи Praynig

# 623
МОИТЕ ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА НИКОЛЕТА И ЦЯЛОТО Й СЕМЕЙСТВО. БЪДЕТЕ СИЛНИ!
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА БЕБЕШОНДЕЛ И МАЛКАТА ТЕЯ! ДАНО ВСИЧКО МИНЕ ДОБРЕ!

# 624
Бебеш, мила  Hug за теб и Тея. Бъди силна и мисли позитивно, колкото и да е трудно. Ние всички ще се молим за вас  Praynig  Сладкия Явор тати ли го гледа, че и той милия си е още доста мъничък и зависим от теб, предполагам.

# 625
  • Ямбол
Ужас,бях поизоставила темата преди повече от месец,а сега като реших да вляза напълно се отегчих.
Не знам каква е причината за най-лошото ,което се е случило,но само като чета името Николета,че ми е адашка,зациклих съвсем,без думи съм.
На Бебеш,стиснати палци и успех.
Може ли след 1 годинка на радости  да сполетят такива събития.

# 626
  • София
Здравейте, момичета.

Темата ни е много тъжна, както всички нас.... Cry Сърцето ми плаче, а съзнанието ми рисува ужасни картини за мъката на Николета  Sad

Все пак влязох, за да честитя именния ден на всички празнуващи днес и специано на Ванко на pufpaf!
Пожелавам му много здраве. Всичко друго няма значение.....
Честит имен ден и на Йоан на RikaRurika!

Късмет на Тея и сили и кураж за Бебешондел!

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 10:47 от Josepha

# 627
Така е Джос, тъжно е тук, много тягостно. CryПървите дни само това ми беше в съзнанието, мъката на Ники, малкото ангелче, дори гледах снимките му и дълго мислих над случилото се!
Някак точно сега не мога да пиша за дребните проблеми и за вълненията свързани с детето , които ни терзаят!Върху необятната мъка на една майка те са като перце.

# 628
Мари,добре си го казала...като перце...

Не спирам да мисля за Гого,и денем и нощем,все за тях мисля,за Ники...Момичета,мисля си,че с малкия ни ангел,си отиде и радостта от споделянето,за много дълго време....Някак си след това,след като знам какво преживява и Ели сега,не мога да се оплаквам,че съм болна или че заспива трудно или...или...Всичко изглежда нищожно.

Не знам за вас,но аз изпаднах в жестока дупка,само черни мисли в главата ми...как се случи това...защо е толкова несправедлив живота??? Cry

# 629
Бебешондел, нормално е да спи по- добре с кислород, не си я мъчила в никакъв случай! Когато отидеш на планина също спиш по- добре, нали?!

И аз все още не мога да спра да мисля за тази трагедия. Ники беше толкова положително настроена,вярваше че ще стане коледно чудо... болката само за нас е толкова голяма, а зс семейството едва ли скоро ще бъде преодолима. Sad

Общи условия

Активация на акаунт