Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 289
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Момичета   bouquet Hug

# 616
  • BG
Много ви благодаря за милите думи!  Hug

la vie est belle, лека бременност и раждане!  Peace  bouquet И аз съм на мнение, "това, което не ни убива, ни прави по-силни!".

# 617
  • София
И аз съм на мнение, "това, което не ни убива, ни прави по-силни!".
Дали? Лично аз на моменти се уморявам да бъда силна и ми се ще да спра да го доказзвам, преборвайки се с това, което не ме е "убило".
Иначе успех на бременните, много шастливи моменти през този период и след това Hug

# 618
Не е нужно да го доказваш винаги. Ние сме хора и е напълно нормално да бъдем слаби понякога. А и да покажеш чувстата си не е слабост, напротив, все повече се убеждавам, че е сила, и то голяма, защото това което е в сърцето ни е единствената истина, нашата истина. Откакто се научих да плача, когато ми се плаче, без значение пред кого, да казвам истината, моята, и да назовавам нещата със истинските им имена ми е много по-добре, а и за отсрещтната страна е добре, защото хората разбират, нищо, че се правят че не чуват понякога. Това си е техен проблем...
 Peace Hug

# 619
  • BG
Не е нужно да го доказваш винаги. Ние сме хора и е напълно нормално да бъдем слаби понякога. А и да покажеш чувстата си не е слабост, напротив, все повече се убеждавам, че е сила, и то голяма, защото това което е в сърцето ни е единствената истина, нашата истина. Откакто се научих да плача, когато ми се плаче, без значение пред кого, да казвам истината, моята, и да назовавам нещата със истинските им имена ми е много по-добре, а и за отсрещтната страна е добре, защото хората разбират, нищо, че се правят че не чуват понякога. Това си е техен проблем...
 Peace Hug

И аз мисля като теб по отношение на силата. Тя не е в това непрекъснато да прикриваш емоциите си, но да отстояваш себе си. Освен това, на мен ми се струва, че когато се справяме с живота и се учим от това, което ни се е случило някак помъдряваме. Това ни прави по-различни от другите.
Не твърдя, че съм права, защото всеки има своята истина и свой начин да се справя с трудностите и предизвикателствата, които среща в живота си. Аз просто избрах да гледам с вяра напред, като не забравям от къде съм минала и с какво съм се срещнала.  Hug Peace

# 620
 Peace Hug

И аз мисля като теб по отношение на силата. Тя не е в това непрекъснато да прикриваш емоциите си, но да отстояваш себе си. Освен това, на мен ми се струва, че когато се справяме с живота и се учим от това, което ни се е случило някак помъдряваме. Това ни прави по-различни от другите.
Не твърдя, че съм права, защото всеки има своята истина и свой начин да се справя с трудностите и предизвикателствата, които среща в живота си. Аз просто избрах да гледам с вяра напред, като не забравям от къде съм минала и с какво съм се срещнала.  Hug Peace

Според мен точно това се крие във фразата *това, което не ни убива, ни прави по-силни*.
Помъдряването  Peace. Осъзнаването на това кое е важно и за кое не трябва да се ядосваме, кое можем да променим и кое не можем, и т.н...... Ставаме по-добри, по-чувствителни към чуждата болка, а това е цяло богатство...

# 621
  • Талант на 2012,2013 г.
 Peace Hug

Не твърдя, че съм права, защото всеки има своята истина и свой начин да се справя с трудностите и предизвикателствата, които среща в живота си. Аз просто избрах да гледам с вяра напред, като не забравям от къде съм минала и с какво съм се срещнала.  Hug Peace

Според мен точно това се крие във фразата *това, което не ни убива, ни прави по-силни*.
Помъдряването  Peace. Осъзнаването на това кое е важно и за кое не трябва да се ядосваме, кое можем да променим и кое не можем, и т.н...... Ставаме по-добри, по-чувствителни към чуждата болка, а това е цяло богатство...

Достигнала си до истината.. la vie est belleHug Heart Eyes

# 622
  • BG
la vie est belle, не мога да не се усмихна на поста ти - страхотно разсъждаваш!  Hug   bouquet

# 623
# 624
  • Талант на 2012,2013 г.
http://www.youtube.com/watch?v=QsT5KP8wni8[video][/video

# 625
Днес ми е мъчно защото... изминаха 17г. от деня, в който родих първата си рожба. 17г. , през които вместо да празнуваме рожден ден, аз се раздирам от болка. Тя винаги е вътре в мен и не минава... почивай в мир непрегърнати ми сини. Винаги ще си в сърцето ми.

# 626
  • Пловдив
Днес ми е мъчно, много ми е мъчно, след като научих, че жената, която убиха тролейбусните жици на булевард в Пловдив е била рехабилитаторката на моето ангелче Ема. Защо трябваше да се случи на тази жена, която помагаше на болните деца, на болните хора??? Защо децата й трябваше да останат сираци? Защо? Защото това е била съдбата й.
Още си спомням колко много плака като научи за смъртта на Емито. Тя много я обичаше. Сега се надявам двете да са заедно.
Почивай в мир Галя!  Flowers Rose Flowers Rose

# 627
  • BG
Днес ми е мъчно, много ми е мъчно, след като научих, че жената, която убиха тролейбусните жици на булевард в Пловдив е била рехабилитаторката на моето ангелче Ема. Защо трябваше да се случи на тази жена, която помагаше на болните деца, на болните хора??? Защо децата й трябваше да останат сираци? Защо? Защото това е била съдбата й.
Още си спомням колко много плака като научи за смъртта на Емито. Тя много я обичаше. Сега се надявам двете да са заедно.
Почивай в мир Галя!  Flowers Rose Flowers Rose

Мир на душата на Галя и Еми!  Flowers Rose Flowers RoseFlowers Rose
Някъде бях чула/чела, че Господ прибира тези които обича, по-рано - може би е така...

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 10:30 от Stephy

# 628
  • Талант на 2012,2013 г.
За дечицата... Flowers Rose Flowers Rose

Някъде бях чула/чела, че Господ прибира тези които обича, по-рано - може би е така...

В такъв случай Стефи... ние сме си получили неговата обич. Не искам ТАКАВА обич... !!!

# 629
  • Варна
...защото днес една малка принцеса трябваше да празнува имен ден... Cry. За милата й майчица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт