Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви,вие ме накарахте да вярвам отново!Винаги ще боли,но когато споделиш с приятели,сякаш дишаш по-леко... Hug Hug Hug

# 46
  • Варна
Ели  Hug Hug Hug

# 47
Еличка Flowers Rose Flowers Rose за момиченцата ти

# 48
Мъчно ми е защото един познат човек почина миналата година на 29-ти.Не можах на погребението му да отида но сънувах сън яви ми се в съня и ми каза иди на гробищата и ще ми намериш гроба.Така и направих на 1 януари отидох и намерих гроба му и поднесох цветя запалих свещ.Има връзка между душите на мъртвите и живите-вярвайте ми.

# 49
  • Талант на 2012,2013 г.
Съболезнования за близкият... ice_ Hug

Вярвам, че връзката я има и твоето изживяване е поредното доказателство за това...

# 50
Сънувам го и се будя от кошмари явява ми се в сънищата много ми е мъчно казва ми направи ми повече некролози и ги залепи на повече места.Вдигам високо кръвно и сънят ми е неспокоен.....

# 51
  • Пловдив
Днес стават 2 месеца от както моето момиченце го няма... Два месеца, а ми се сториха години. Как ще минава времето без теб моя мъничка Ема???

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
За твоето момиченце... Flowers Rose Flowers Rose

И една прегръдка за теб... Hug

# 53
Мила Ели_Дива за твоето момиченце  Flowers Rose Flowers Rose
Кураж мило майче! Трудно се живее с тази мъка, но трябва да сме силни! Плачи когато ти се плаче, но не задържай мъката в себе си! Ако имаш възможност ходи на психолог, ще ти помогне или говори с приятелки, познати - може да ти бъде по-леко! Тя ще остане завинаги в твоето сърце! Казвам ти го от опит - аз самата загубих дете преди една година, бебе на два месеца. Не беше лесно, но се справих,  то остава завинаги в сърцето ми и винаги ще го помня!

Бъди сред хора на които знаеш, че можеш да разчиташ! Бъди силна!

Ако нужда от нещо насреща съм!!!

# 54
Мила eli_diva, от личен опит знам че болката е непоносима, но се учиш да живееш с тази болка. Бъди сред хората на които имаш най-голямо доверие, допускай хората който искат да те подкрепят и да са до теб, ако искаш пиши в този сайт или на лични когато ти стане тежко, но само не прави грешката да се затваряш в себе си. Ние всички тук познваме твоята болка и сме с теб. Благодарение на хората около мен и подкрепата на момичета тук аз се научих да живея отново макар и с белег в душата.
За твоето момиченце  Flowers Rose Flowers Rose , а за теб  Hug и много кураж!!!

# 55
За всички не пораснали душички  Flowers Rose Flowers Rose  Cry

# 56
Боби, слънчицето ми, днес трябваше да имаш имен ден, пети подред при това Flowers Rose Flowers Rose

# 57
  • Талант на 2012,2013 г.
Талето, така ще ги броиш мила дълги години наред. Ще се нижат и ще се питаш:"А как ли би изглеждало детето ми сега?"

И няма да намериш отговора за съжаление. Както и аз не го намерих. Търся го и в сънища и в мечти... няма... Cry

За Боби: Flowers Rose Flowers Rose

# 58
Днес ми е мъчно защото...моята малка Йоанка щеше да има имен ден днес, щеше вкъщи да е празник за нас, а сега.... Cry Избрах точно това име малко преди да се роди, защото означава "богопомазан" и се питам защо Господ не се смили над нея и не я богопомаза да остане тук с нас на земята, където имам най-много нужда от нея, а я направи ангелче. Защо .. Cry

# 59

[/quote]
Талето, така ще ги броиш мила дълги години наред. Ще се нижат и ще се питаш:"А как ли би изглеждало детето ми сега?"

И няма да намериш отговора за съжаление. Както и аз не го намерих. Търся го и в сънища и в мечти... няма... Cry

За Боби: Flowers Rose Flowers Rose

Уви, точно така е!Преди няколко дни случайно срещнах майката с която бях в една стая в родилното с първото бебче. Тя беше с детенцето си родено същата нощ малко след моя Боби.....колко голям щеше да е  вече.... но не е

joli24, тези терзания, тази мъка няма как да не е в нас... Flowers Rose Flowers Rose и за твоето именниче

Общи условия

Активация на акаунт