Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 300
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Точно където трябва
Колкото повече минава времето, толкова по-често и повече си мисля за моята душичка. И ми идва да си изям парцалите, че я оставих да си отиде.  Cry

# 571
Момичета, за малките душички ... Flowers Rose Flowers Rose

Въпреки вината, която ни гложди трябва да се примирим. За съжаление нямаме друг избор ...

# 572
Веси... -за твоето момченце... Cry

# 573
  • До морето :)
Днес ми е мъчно, защото... във вторник направих спонтанен аборт в 7г.с. Разминах се засега с кюретажа, но днес... сутринта моето бебе падна от мен. И толкова ме заболя, толкова мъничко и беззащитно, толкова... не знам. Не съм и предполагала, че ще страдам толкова много за такова нещо. Не искам да се питам "ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО?" Едва ли ще получа отговор, така е трябвало да стане, Божа работа, но.. боли. Всичко се срина изведнъж - мечти, надежди... Имам си едно прекрасно слънце, което ми се усмихва и не ми оставя много време да мисля за случилото се...
Хем нямам търпение да дойде време за ново бебеправене, хем умирам от страх, че пак може да се случи същото...

# 574
Съжалявам много за случилото се. Знам, че в момента много те боли, но важното е да се хванеш здраво за другото детенце и да дадеш шанс на надеждата. Сега ще кажа нещо, от което също ще те заболи и няма да разбереш веднага, че съм права, но е истина. Наистина много боли да преживееш такова нещо, но по - добре да е в начален етап, отколкото да се случи, когато си в напреднала бременност. Не искам да кажа, че е маловажно случилото се, просто да ти дам кураж!  Hug
Желая ти скоро да се похвалиш с нова успешна бременност!

# 575
  • До морето :)
QueenBee, благодаря, знам, че е така. И лекарката ме успокои с това, че е бил Малкия Дявол, можело е да бъде много по-страшно и по-опасно за мен самата. Не мога да си представя каква е болката която изпитват майки, загубили вече родените си деца.  Cry Просто не е честно да се случват такива неща. Първия доктор ми каза, че трябва кюретаж  и с ММ си говорихме, че пред Абортното сигурно ще е пълно с жени, които имат възможността да родят живи и здрави деца, а с лека ръка се отказват от това.  Cry Наистина не е справедливо.  Sad

# 576
Днес ми е мъчно, защото... във вторник направих спонтанен аборт в 7г.с. Разминах се засега с кюретажа, но днес... сутринта моето бебе падна от мен. И толкова ме заболя, толкова мъничко и беззащитно, толкова... не знам. Не съм и предполагала, че ще страдам толкова много за такова нещо. Не искам да се питам "ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО?" Едва ли ще получа отговор, така е трябвало да стане, Божа работа, но.. боли. Всичко се срина изведнъж - мечти, надежди... Имам си едно прекрасно слънце, което ми се усмихва и не ми оставя много време да мисля за случилото се...
Хем нямам търпение да дойде време за ново бебеправене, хем умирам от страх, че пак може да се случи същото...
Много съжалявам мила , но от това зло което те е сполетяло това е по малкото зло,по добре ако е имало бебето аномалия само да падне ,от колкото да се роди и да почине .
Много скоро да видиш отново двете чертички ,и този път ще си имаш живо и здраво бебче. Hug

# 577
Лече-Буболече, съжалявам много, но наистина това е бил малкия дявол. Дано никога не разбереш как се чувства една майка, която е родила и загубила рожба. Пожелавам ти много скоро пак да усетиш онова приятно чувство на зараждащ се живот в теб!

На мен тия дни ми става ужасно тъжно, особено като изкарах всички дрешки от килера днес, които трябваше да носи моето бебенце. Купища торби, дадени ми от приятелки... Досега ги пазех, но мисля да ги махна. Ще си запазя само тези неща, които сме купили ние с мъжа ми. Навява ми тъга всичко, напомня ми деня, в който отидох на тонове в 39 седмица, а такива не се чуха никога повече.....

# 578
a_tita  Cry
Надявам се да се престрашите отново!

# 579
QueenBee, благодаря ти! Отдавна сме се престрашили, но явно ЕГН-то и хормоналния дисбаланс си дават отражението.Но надеждата и вярата не са ме напуснали.

# 580
QueenBee, благодаря ти! Отдавна сме се престрашили, но явно ЕГН-то и хормоналния дисбаланс си дават отражението.Но надеждата и вярата не са ме напуснали.
[/quote

Не се съмнявай ,че скоро ще ги видиш  EFP Hug ,който го иска наистина и който вярва ,че ще стане ,става ,но имаш ли съмнение и Господ няма да ти помогне. Praynig
Аз знам ,че ще станеш отново мама ,въпрос на време е. Hug
Пожелавам ти следващото бременно коремче да си ти Praynig Hug Heart Eyes.

# 581
Стискам палчета и аз!  Praynig

# 582
  • Талант на 2012,2013 г.
Присъединявам се... Praynig Hug

# 583
Е, момичета, от вашите уста- в Божиите ръце! Благодаря ви от сърце!

П.С. Май малко оспамих темата, съжалявам.

# 584
a_tita ,  едни стиснати палчета и от мен! От сърце желая в най-скоро време да се похвалиш с положително тестче! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт