Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Миличка, прегръщам те ...  Cry
За твоята малка принцеса Flowers Rose Flowers Rose

# 601
Джоли,  Hug Sad

Flowers Rose Flowers Rose за твоята рожбичка...

# 602
  • Талант на 2012,2013 г.
Джоли, приеми прегръдка и от мен... Hug

# 603
  • Горна Оряховица
Джоли  spoko прегръдка и от мен  Hug Hug

# 604
Благодаря ви от сърце момичета че ви има....Вие сте моята сила  Heart Eyes

# 605
  • Варна
Joli24 да почива в мир малката душичка.
 Hug за теб.

# 606
Joli24   action032
за твоето ангелче

# 607
Joli, edna pregrudka i ot men!  Az sum v bolnica ot mesec i polovina. Pisala sum v drugi temi, mojete da vidite da ne spamq tuk. Pregrudki na vsi4ki!

# 608
  • Варна
Хриси, нека почива в мир милата ти баба  Cry

Джоли, миличка, прегръщам те. Некае светло на душичката на Йоанка  Cry

la vie est belle Кураж мила, скоро ще се срещнеш с най-прекрасното същество. Всичко ще е наред и ще бъдете много щастливи  Hug

# 609
joli24 това което ще ти кажа е ходи на гробчето на детето си макар и ангелче ти си му майка и никога не се сбогувай защото то е близо до теб макар ти да не го виждаш.Сигурна съм че душите на мъртвите остават живи и продължават да помагат на близките си!Лека бременност ти желая!Когато ти е тъжно не оставяй тъжните мисли да те завладеят.

# 610
  • BG
Днес отново ми е мъчно, за сина ми. Няма го вече 5 месеца. Знам, че за него е по-добре горе, защото беше много тежко болен, но когато се сетя за времето когато беше добре и ми липсва.
 Cry
През повечето време не плача и даже се радвам, че вече не страда. Но понякога, ей така егоистично, бих искала да е до мен и да го прегърна.  Hug

# 611
Мила Stephy  spoko  за твоето детенце  Flowers Rose Flowers Rose  Да почива в мир душичката
Аз също когато разбрах, че детето ми ако му се даде шанса да живее ще бъде много тежко за него започнах да моля Господ да си я прибере при него и молитвите ми бяха чути, но майчиното сърце си остава. Не мисля че това което чувстваш е егоистично, коя майка не иска детето й да е при нея. Прегръщам те  Hug и много сили ти пожелавам

# 612
  • BG
Мила Stephy  spoko  за твоето детенце  Flowers Rose Flowers Rose  Да почива в мир душичката
Аз също когато разбрах, че детето ми ако му се даде шанса да живее ще бъде много тежко за него започнах да моля Господ да си я прибере при него и молитвите ми бяха чути, но майчиното сърце си остава. Не мисля че това което чувстваш е егоистично, коя майка не иска детето й да е при нея. Прегръщам те  Hug и много сили ти пожелавам

Благодаря ти joli24Hug Мир на душата и на твоята дъщеричка!  Flowers Rose Flowers Rose
Беше ясно, че е болен от деня в който се роди, но следващите четири години и половина ни даде много радост, въпреки трудностите. Моля се и вярвам, че е по-добре горе! Вярвам, че никога не се забравя дете и винаги остава във сърцето. Благодарна съм, че Господ ми даде възможност да видя света през очите на сина ми и ме промени.

# 613
  • Варна
Мила Стефи, за сина ти Flowers RoseFlowers Rose  Cry Hug Нека е светло на душичката му...

# 614
  • Талант на 2012,2013 г.
Стефи, много е тежко, когато имаш детето до себе си, гледаш как расте и след това го изгубиш... Изпитала съм го и затова...Нека просто те прегърна Hug и да замълчим.

Общи условия

Активация на акаунт