Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 256
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Момичета...  Cry Flowers RoseFlowers Rose - за нашите дечица

Мариянка, Марго, Мимата, dgidgi, миличките ми, прегръщам ви  Cry

dgidgi, трогна ме с този стих...  Cry

# 721
  • Талант на 2012,2013 г.
Вместо да сплитам плитки,
вплитам пръсти в молитви...
вместо да те галя по лицето,
вдигам поглед в небето...
Как ли изглеждаш,как ли се смееш,
страдаш ли или лудееш-
няма това кой да ми каже
нито пък кой да покаже.
Тук съм щастлива-
плача се,смея,
страдам,обичам,живея...
После"живота"ми
ще започне отново:
двете ще сме
без болката и злото...
Не ми е мъчно,ужасно и страшно ми е мъчно Cry

Този стих е невероятен dgidgi Hug

# 722
 Сълзи в очите има.
Тъжно е че няма ги
на този свят сред нас.
Не дават знак къде са
но те са пак някъде около нас!

Не са си заминали безвъзвртно в друго измерение са!

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 17:52 от ice_

# 723
  • BG
Сълзи в очите има.
Тъжно е че няма ги
на този свят сред нас.
Не дават знак къде са
но те са пак някъде около нас!

Не са си заминали безвъзвртно в друго измерение са!

ice_ link, и аз вярвам, че са някъде около нас, милите ни ангелчета!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Аз съм си кукувица, по принцип, и от време на време му говоря ... Знам, че ако ме чуе или види да плача, би се разстроил много и затова рядко го правя.

# 724
Днес, тоест вчера - 19.10.2012, ми е особено и много, много тежко...
За втори път "празнуваме" рожденният ден на съпруга ми без нашият първороден син Мартин и за първи път без неговата майка - Анка... и моя свекърва (с най-голяма почит).
Днес му позвъниха много, много близки, приятели и познати...но въпреки всичко и всички, празнината остана... и неговата болка ... уви не успях да я успокоя, опитах - наистина опитах, но не мога, не можах да изтрия болката в сърцето и душата му...

# 725
Милинки, много прегръдки за вас Sad
 За малките  ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 726
Само ако можехме да я изтрием.... Уви, ще си я носим до края....

# 727
  • BG
Днес, тоест вчера - 19.10.2012, ми е особено и много, много тежко...
За втори път "празнуваме" рожденният ден на съпруга ми без нашият първороден син Мартин и за първи път без неговата майка - Анка... и моя свекърва (с най-голяма почит).
Днес му позвъниха много, много близки, приятели и познати...но въпреки всичко и всички, празнината остана... и неговата болка ... уви не успях да я успокоя, опитах - наистина опитах, но не мога, не можах да изтрия болката в сърцето и душата му...

Дали е нужно болката да изчезне? Когато обичаш някого и него вече го няма, болка винаги има. Тя ни напомня за загубата. Хората казват, че с времето болката се притъпява, но зависи от човека.  Hug Струва ми се, че очакваш много от себе си, винаги искаш да си в помощ (което е прекрасно), но кой помага на теб?
Днес говорих с моя близка приятелка чиято дъщеря почина когато беше на 8г. Мила, малка, златна, невинна душа. Майка й и до днес е на успокоителни, две години след кончината на малката принцеса. Всеки един от нас преживява мъката си различно и няма правилен и грешен път, нито точно време когато болката намалява ....

# 728
  • София
Болката няма да спре. Струва ми се, че чрез мъката си съм по - близо до загубеното си момче, защото така и не ми остана нещо от него, което да помириша или гушна. Независимо колко деца ще имам, сигурна съм, че когато си отивам от този свят пак за мъртвороденото си дете ще мисля и ще питам.

# 729
  • BG
Болката няма да спре. Струва ми се, че чрез мъката си съм по - близо до загубеното си момче, защото така и не ми остана нещо от него, което да помириша или гушна. Независимо колко деца ще имам, сигурна съм, че когато си отивам от този свят пак за мъртвороденото си дете ще мисля и ще питам.

megislava  Hug Hug Hug

# 730

Hug Hug Трябва да сме силни заради тях - нашите ангелчета , а болката винаги ще си я носим с нас, винаги ще ни липсват.

# 731
  • София
Благодаря ви, мили момичета, за прегръдките. Има моменти, в които тежи повече от обичайно..И понякога успявам да намеря утеха тук, при вас. Защото избягвам да скърбя пред близките си, всички казват да съм силна и да продължавам напред. А понякога просто имаме нужда да поплачем. Предполагам и вие се чувствате така.

# 732
Благодаря ви, мили момичета, за прегръдките. Има моменти, в които тежи повече от обичайно..И понякога успявам да намеря утеха тук, при вас. Защото избягвам да скърбя пред близките си, всички казват да съм силна и да продължавам напред. А понякога просто имаме нужда да поплачем. Предполагам и вие се чувствате така.
Права си.Аз също опитвам да съм силна,но просто не мога постоянно.От 2 дена само ми минава всичко като филм на ужасите и не мога да спя.Вчера излязохме да се поразсеем със съпруга ми и като седнахме в заведението , през една маса до нас имаше младо семейство с бебе на около 2 месеца - моите бебета трябваше да са толкова големи...едва сдържах сълзите си...знам ,че няма как нищо да се промени.Много е трудно ,но трябва,защото искам и аз да мога да гушна поне едно бебче ,а за това трябва да сме силни и въпреки всичко да се преборим, докато има шанс!

# 733
Днес един колега, който ме гледал по телевизията, каза: "Знаех си, аз че имаш по-голямо дете, какво си тръгнала да обикаляш телевизиите?"
Еми, имам. Но това по никакъв начин не прави липсата на малкото ми дете окей.

# 734
Колегите ти са страшни! Нямам думи просто ...

Общи условия

Активация на акаунт