Отговори
# 345
Така е Tutence остана малко ще устискаме  Hug

Виждам че пишете мерките на бебчетата ето и наще, който са от сряда - тежим 1600 гр. , и сме дълги 34 - 36 см.

За раждането незнам много се чудя, ако не беше екипа във 2 градска , където ми направиха серклажа сега бебка нямаше да шава там вътре. Те ми спасиха бебето, а и са много мили и внимателни. Още се чудя де ама незнам ще чакам да видя и вие какво ще споделите тук.

# 346
  • Варна
Не ща да ходя на никакви отворени врати по болници!Няма пък!Ще питам акушерката ми Януари.

Стар,аз докато пих АБ-то никакви оплаквания,и щом мина и последното хап4е се по4на - болка и дискомфорт като при цистит!Шашнах се,викам сега какво си навлякох,едно лекуваш 100 се появяват.треперах 2 дена докато излезе посявката и бях сигурна,4е е цистит,да ама не!сълзица!мисля си 4е е те4ение,доктора ме погледна и вика нямаш гъбки-което беше много странно за след 5 дена АБ???? А аз място не мога да си намеря,само за "цивката" си мисля,и ме е страх да ида да пикна,4е ще ме заболи,мислех си ако не е цистит зна4и може да съм направила възпаление от антибиотика - я на уретрата,я на бъбреците,на мехура...абе полудях! ти дано ти мине дискомфорт-а по-лесно от моя!ама 22-ри не е ли още рано за мкб,демек да мине малко още време от аб-то,да се повъзстановят "животните",да не ти дадат още нещо за слагане де....уффф то до края тъй ще е! И сега като по4нат по-4естите микробиологиииииии,все ще имаме "неканени гости" да разкарваме.... Sick

# 347
Нашето бебче е 1800 гр... както писах във ФБ... в 31-ва седмица + 0 дни..но за см не попитах... то за малко и тежестта му да не разбера..както се бяхме разприказвали относно термина ми докато го гледаше доки на видеозона..и вече я усещам, че ще го спира и аз тогава почнах да гледам... и исках снимка..и тя "на коя част по-точно...то вече вс. на части само се гледа..." казвам "ами на главата..лицето..е,направи ми такава снимка, е да се чудя къде е всъчщност бебето, но карай... ще си го гледам като се роди..и ще си го снимам наяве.... важното е, че бил надолу малкия вече, че околопл. води са в норми, че плацентата била  с  мн.благоприятно разположение ( каквото и да означава това, аз нищо не различавам на този скапан видеозон,ама тя вс.си му разбира...видно е)
Сави, никакви болници повече... Иначе се радвам , че ти е харесало що-годе... за Георгиев и аз съм чувала само хубави неща, радвам  се, че се препотвърждават..за вс. ,които искат секцио...или им се налага..е май най-идеалният избор...

# 348
Мамчета здравейте, я споделете няма ли някой да ражда в Шейново!!! Аз за там съм се запътила, дали ще се засека с някоя от вас  Laughing . Моята гинеколожка смята че там ще е най добре, а и първото там съм го раждала и съм много доволна newsm10 ! Дано и сега да е така  newsm12

Аз, аз  Peace. И на мен ще ми е за втори път там  Wink.

Вчера наистина ни беше чудесна срещичката  Hug. Радвам се, че се запознах с всички присъстващи! Беше ми много приятно.  Grinning Може пак след празниците.

# 349
  • София
*starlet*  благодаря ти за инфото, ще има да си почета  Laughing ! Мисля да не избирам екип и с първото не съм избирала, тогава бяхме само две родилки и беше екстра, май съм била късметлиика  newsm62

# 350
Неви,родилна зала е на 2 етаж.там са нормалните и секциите/спешните/.След като родиш можеш да лежиш по твой избор на 4 или на 5/сама в стая/.Иначе за ВИП,незнам колко легла има,но се съмнявам всички да са заети наведнъж.
Аз като раждах преди 6 г,нямаше 5 етаж,само на 4,но пак бях сама в стая/нали със с връзки/,но то нямаше и толкова родилки де,иначе щяха да ми сложат някоя...
Оф днес пак ми стана лошо,почти припаднах.Казвам почти защото бях в тоалетната /седнала и нямаше как да се строполя.Иначе бебо си рита сега.много се притесних...Звъннах на майка ми,каза от ниския НВ.
После си взех душ и ми отмина.Отидохме на летището да посрещаме дядо Коледа,и там едно топло,пак ми стана лошо,пих доста вода,пръскахме,бърсах се с мокри кърпи и ми отмина....Сега съм добре.сутринта закусих,пих и кафе,ядох и шоколад.....ама като ще ми става лошо.....

# 351
Леле,Пепче като те чета и вече реших да си купя желязото.Досега се колебаех.А ти се грижи за себе си.При теб ниския хемоглобин беше наследствен нали?Не може ли да си помогнеш с нещо,за да не чувстваш тези неразположения?Ти да не пазиш още диети?Храниш се добре нали?На мен веднъж ми е ставало така лошо,беше преди да забременея и пак беше след употреба на кафенце и шоколад,и дори кола бях пила защото бях решила,че е от ниско кръвно,а то по-зле ми стана.Ти как си с кръвното?Спиш ли добре?
Аз вчера бях да червено цвекло,днес на спанак,утре трябва да се насиля и да хапна мръвки.

# 352
Оф deyzi ,тези мои припадания и неразположения започнаха като бях 8-ми клас.В училище мислеха ,че се преструвам.От топлото винаги ми става лошо.Лятото е кошмар,сама никъде не излизам,нито ходя често на плаж.Припадала съм вече почти 15 пъти,и то сериозно.
Иначе НВ ми е наследствен,от нищо не мога да го кача,с храна не става,защото с храната се качва желязото,а моето е доста високо.Сега поя само фолиева,Не пазя диети,понякога не ми се яде,но има и дни в които си хапвам.Гледам да лежа,но само леко да усетя топлина и ме обливат едни вълни,става ми лошо,събличам се гола и лягам...но докато го направя това може и да падна...Лятото ходя винаги с много тънка рокличка,а зимата съм много леко облечена.трябва да ми е студено,но не и топло.Та затова рядко слагам шал и шапка.Ходя с тънко и късо яке,а отдолу с тънка блузка...
Но това с припаданията  не е свързано с бременноста,по принцип съм си такава,а и тежка физическа работа не мога да върша.
Дори и сега като ме видят познати и колежки ми казват ,че съм бледа,жълта,изтормозена......

# 353
Момичета, ако усетите, че ви се смъква кръвта от главата и сте на път да припаднете, клякайте и слагайте главата между колената (до колкото не ви пречат коремите). Аз няколко пъти съм се спасявала така.
И моя хемоглобин нещо паднал според изследванията в АГ. Но ще изчакам да ми минат тия на жк и тогава ще видя дали ще пия желязо. Много се учудих как едно и също нещо може да ти го изкарват с различни показатели в различните лаборатории. На "съквартирантката" и изкараха едно изследване положително, че я пращаха в окръжна и там се оказа отрицателно, на жк преди няколко месеца също е било отрицателно.... Обясниха го с различните методи

# 354
Сави,и аз да се скарам като Неви-ааа,хубаво нехубаво в АГ-то-чааак на февруари там NaughtyВажното,че сте добре.СТАР,питах ви за коли,коки,щото на мен нон стоп ми е дискомфортно отдолу,да не казвам,че понякога като Неви със страх пишкам Sad обаче няма нищо в изследванията.Карай,явно съм си такава-"сърблива" ooooh! Ама големи бебоци извадихте-моето преди две седмици беше 980г. Cry.Милото,като не го храня като хората,по едно желязо и е готов Mr. Green Аз от както забременях,все ми е лощо сутрин,вече не драйфам ама си ме мотае тиквата и ми се повдига-явно малокръвието,дето вика баба WinkХайде хубав уикенд Hug

# 355
Дейзи, Пепи,
аз също имах такава случка преди 2 седмици, споделих с доки и тя каза, че е точно от студено (навън) в топло помещение. От тази рязка разлика в температурите. Веднага си измерих кръвното и беше 70/40. Облях се с вода и се свестих. Няма значени е колко ти е хемоглобина. Моят е много добър. Тя ми каза , че мога да пия до 3 кафета на ден. А аз досега цяла бременност не съм пила кафе. Не се шашкайте, спокойно, нормално било при някои така да се получава от студено към топло.

Ема, и ние сме дрбнички- преди 2 седмици бяхме 1237 кг. Доки ми каза, че всичко е наред и кг варират от много фактори, но имаме още 2 месеца и ще стигнат най-малко 3 и кусур....

# 356
  • Сфия
Емче, сърбелива не е нормално да си, има нещо, а гъбки, я бактерийки. Трябва да си пуснеш микробиология на влагалищен секрет. Аз лично нямах никакви индикации, че има нещо в тази урина. Не съм имала парене при уриниране, болки, бе нищо. По повод на бебчето, нормално преди 2 седмици да е било 980 г. Моето в 27-ма седмица беше 1 кг, а в 31-ва 2 кг. Така, че не е от витамините. То бебето си взима, каквото му трябва. Аз също нищо не пия, дори желязо, НИЩО!

# 357
Аз знам,че не е нормално,още повече че ме докарва до лудост-но не изолират никакви бактерии(при секрет)Даже изследвания за диабет съм правила,че било индикация сърбел и гъбички,за висока захар- и такова нямам.Е,позанимах ви с моята... Embarassed И то не е сега от бременноста-по принцип съм така..оф,как да е,ще си се почесвам и това е Sad

# 358
  • Сфия
Взели са ти влагалищен секрет и не изолират нищо, така ли? Това не може да бъде. Да нямаш пък някаква непоносимост към някой прах за пране или интимен сапун, или пък към бельото? Памучно ли носиш или найлонки? Пробвай да промениш нещо. А мириз някакъв? Нещо има, не може, ако всичко е наред да те сърби и то да те докарва до лудост.

# 359
  • Варна
и аз съм припадала доста пъти, но не е свързано с хемоглобина, а с рязкото падане на кръвната захар. сядам веднага, затварям очите, хапвам нещо сладко - бонбон, бучка захар, лъжица сладолед или някаква напитка със захар...абе каквото има под ръка, и след малко все едно не е било нищо Rolling Eyes
пепи носи си нещо сладко в чантата и пробвай следващия път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт