Отговори
# 330

Иначе срещичката мина страхотно. Всички момичета са много мили. Побъбрихме си, направихме шоуто, хапнахме, пийнахме и така. Мисля, че беше супер.

И аз съм на същото мнение.  Laughing На мен лично ми подейства супер разтоварващо.   Hug

Peace Напълно съгласна, януари пак   Simple Smile

newsm51  Честито на рожденничката  hahaha newsm59

Благодаря на мамчетата, които дадоха мнение за Григорова  Hug

Нов Ден, Алекса, радвам се, че нещата са ок при вас  Hug

# 331

Иначе срещичката мина страхотно. Всички момичета са много мили. Побъбрихме си, направихме шоуто, хапнахме, пийнахме и така. Мисля, че беше супер.

И аз съм на същото мнение.  Laughing На мен лично ми подейства супер разтоварващо.   Hug

Браво на вас мамчета радвам се че сте си изкарали хубаво, а пък аз ще си наваксам като родя  hahaha

# 332
VAnya ,  много мина, малко остана  Hug  всичко ще е наред  Peace  и после с бебевозилата по паркове и градинки  Hug

Лека нощ от мен и мноооогоо хубав weekend  Wink

# 333
  • Сфия
ЕМА, при мен на профилактичните изследвания - кръв и урина се показаха някакви бактерии в урината и завишено СУЕ. Назначиха ми веднага стерилна и в нея вече се изполира тази гадинка. Оф, а сега май от 10-дневния антибиотик съм завидила и гъбки, че нещо ме почна някакъв дискомфорт във влагалището. Тя докторицата ме предупреди, че от антибиотика ще цъфна и ми изписа Гиназол крем, но въпреки, че си го сложих май все пак ще "цъфна".
Софийските мами, януари пак, нали?

# 334
Добро утро мамчета! Аз както обикновено пак не спах, че стомаха много ме мъчи. Ама ако не е той пък ще съм бомба, не може така без никакви болежки  Simple Smile Яд ме е само, че така за нищо не ставам, нито да изляза някъде, нито нищо....то човек като го боли нещо непрекъснато и не е добра компания. Но за следващата среща ще се постарая да дойда. Браво, че сте си изкарали страхотно!

NovDen много се радвам, че сте добре с бебончетата  Hug Сега повече почивка и така...все ще избутаме, малко остана  Hug

# 335
Софийските мами, януари пак, нали?

задължително Peace

Много се радвам, че се запознахме, момичета, много ми беше приятно вчера да си побъбрим  Grinning

# 336
Добро утро мамчета Simple Smile Simple Smile Последните 2 дни спа като къпана, а предните вечери имах въртолет в корема  Mr. Green не се спираше, постоянно шаваше, но явно пак заради Кока Колата, защото 2-3 вечери подред пия много кола.
major  Дано вие да сте си изкарали добре на ресторанта, защото моята вечер беше провалена. Явно като чакаш нещо с нетърпение и си мислиш колко ще ти е хубаво като го направиш - накрая нещо става и всичко се разваля... Вместо да си прекарам добре, почти цялата вечер бях ядосана.. Ама ние сме си виновни, че забираме с нас хора, които незнаят как да се държат нормално...Както и да е, изпях 1 песен и полувина, но видях че не ми стига  въздуха за втората и се отказах.  Simple Smile
*starlet* , ако не беше ти споменала за секрета, нямаше да се сетя да покажа на тази докторка резултата, а тук в Д-град нямаше нищо да направят сигурно по въпроса.. Късмет, че ти писа, аз прочетох и ме жегна нещо отвътре да й ги дам..  bouquet  bouquet  bouquet
Неви Изписаха ми Флуомизин и даже ги поръчвах в аптеката, защото ги нямаха първоначално. И аз очаквах да са полижинакс или флоражин, защото ги изписват по принцип при всеки проблем, без да знаят откъде идва проблема.. Ти как си, расте ли коремчето?  Grinning ААААА, забравих да се похваля, че съм качила само 800грама от предния преглед преди месец, а ям много уж.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Новден Радвам се че и при теб всичко е наред Simple Smile
Tutence   bouquet  bouquet  bouquet

# 337

Viki 88, poctor правя огледа Голдман всяка година.Последните 4-5 в Токуда. Изключително доволна съм от д-р Кунева, минавала съм и при д-р Димитрова.Изследвам се по кл.пътека на НЗОК.
мерси за инфото, а в кой месец се препоръчва да си го направим този преглед - аз в понеделник отивам да ми продължи болничния и ще го питам кога ще ми даде направление  newsm78

аз днеска съм на банкет  newsm68 и ще водя беба на заведение - надявам се да не бушува много много, не че аз ще успея да се позабавлявам много, танцувам като буре с вино  hahaha но поне ще се порасеия малко. Днеска ни е последния ден май от декември където времето ще е хубаво - и мисля да се възползвам от него, че после като завали и застудеее ..... вкъщи на топличко ще седиме само с бебка  baby_neutral

# 338
Ей, тумбачета! Липсвахте ми.
Стискам палци на лъвица и се надявам всичко да мине леко и с прекрасен финал!

Честито на рожденичките в последните 2-3 дни.

Алекса, виж положителното мислене как помага. Ще си стискаш до февруари.

Аз в сряда вечерта се разходих до АГ-то, че цял ден имах едни болки, първо в таза, но не костите, а после по в дясно. Не бяха силни, но постоянни, имах и някакво прозрачно течение и реших да се застраховам. Те пък решиха да се презастраховат и ме оставиха за 3 дни да ме наблюдават. Всичко е перфектно. Бебчо е добре и тежи 1251 гр (+/- 300 гр - така пише на бележката). Полежах с една много сладка бъдеща мартенска мама. Не спряхме да лаламе и се шегувахме, че сме си направили проучвателно пробно престойче, да видим как е в АГ-то. Леглата не са никак удобни, но персоналът на 8 етаж е прекрасен. В четвъртък имахме стажантки акушерки, а в петък доктори.
Понеже се повдигна темата за ВИП и 5 етаж - допускането е абсолютно едно и също за диференцираните стаи на двата етажа. Във випа единствено парите са повече, не купуваш консумативите и родилната зала и операционна е на същия етаж. Та аз взех да клоня към 5, но ще си говоря с Георгиев. А да ви кажа от него какви впечатления  имам. Тъй като беше късно и не сметнах, че е нещо сериозно не го притесних, но мамчето с мен имаше кафяво зацапване и му се е обадила по-рано в срядата. Е тоя човек мина 3 пъти в четвъртък, в петък не беше на смяна и пак мина да я види. Питал е за резултатите. Въпреки, че на етажа има дежурни лекари и предполагам никак не са лоши, той си я проверяваше. Това за мен е рядко срещано и прекрасно отношение. Нея я оставиха до неделя и той ще си я погледне пак. Та за мен Георгиев е изборът и не си го давам Simple Smile На никоя не пожелавам да се налага да се качва на 8 етаж, но бъдете спокойни, че отношение и внимание са на ниво.

# 339
  • София
Мамчета здравейте, я споделете няма ли някой да ражда в Шейново!!! Аз за там съм се запътила, дали ще се засека с някоя от вас  Laughing . Моята гинеколожка смята че там ще е най добре, а и първото там съм го раждала и съм много доволна newsm10 ! Дано и сега да е така  newsm12

# 340
  • Варна
Стар не ти ли даде док и глобули успоредно с АБ-то? Аз му казах на моя,4е от Аугментин никога не съм завъждала нищо,щото и по принцип гъби никога не съм имала,ама той ми каза да,ама сега си бременна и 100 процента ще завъдиш.4е и без промивки каза да ги слагам,уж не не правели сега,ама как бе нали е антибиотик,все трябва да ги по4истиш???? Не знам,другия пък дъртия ми доктор ми даде Канестен 3 глобули след това 4е по4на един ужасен дискомфорт след антибиотика и каза задължително малка промивка с топла вода и сода за 2-3 дни.А иди им вярвай сега!!!

Алекс4е, станала съм 63 кг! И най-нагло казвам на ЖК-то оня ден 60 кг пишете! ама не се бях мерила,ей тъй на ангро,щот не ми ли4и особенно!Пък да видиш ти като зейна грозната истина у дома на кантаря!!!!! ooooh!

Саво,забранявам пове4е непланови посещения в АГ-то! И какво голямо бебе, а?Поне за мишок като тебе?Аз викам някой дребосък си отглеждаш!!!!  Joy Joy Joy

# 341
А неви, то не било толкова лошо в АГ-то. Е изключая контингента (имаше ги и на 8 етаж, ама бяха в по-далечни стаи). Иначе една от дежурните докторици каза - малка майка с нормално бебче.
А какво се шашкаш на 63 кг. Това какво значи - качила си 2-3 от последния месец?

# 342
  • Варна
Ами нещо такова!!!кой знае кога са ка4ени,аз не се меря изобщо!

Във ВИП-а не се ходи със списък ли? Наистина?Аз мислех,4е няма ВИП,няма МИП!

Ама кога това - ако раждаш във ВИП,или ако стоиш във ВИП?А можеш ли да си родиш на 5-тия,а да стоиш на 7-мия?Уффф големи схеми,голямо 4удо!

# 343
  • Сфия
nevvy, изписаха ми Гиназол крем, защото според лекарката ще гъбясам. Това един крем в нещо, като спринцовка, слага се еднократно и има 3-девно действие. Каза ми да го приложе още на 5-ия ден от приема на АБ. Така и направих, макар, че за момента нямах никакви оплаквания. Между временно обаче, нефроложката ми удължи приема на АБ от 7 на 10 и така, след като свърши действието на кремчето аз пих още 3 дни Аугментина. И от вчера имам дискомфорт от долу. Да си призаная - снощи се намазах с Клотримазол крем и веднага ми облекчи. На 22.12 ще ми взимат микробиология - да видим.
she_moto, важното е, че всичко е ок. Болките минаха ли?Бебчето не е голямо според мен, ок си е.
tsvetelina5 , ще избираш ли екип? Аз мислех да раждам в Шейново, но се отказах, най-вече заради случките. Покрай тях излезнаха и доста други подобни, които все пак не са завършили с фатален край. Ето в тази темичка са описани доста такива:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424827.885  
Моят лекар също ме посъветва да не раждам там. По принцип не те навивам или развивам, ти си преценяваш в края на краищата, а и слушай гинеколожката си. Мисля, че има и дръги майчета в темичката, които са се ориентирали натам- Рали примерно.

# 344
Неви, списък няма. Но аз ще си отида в моята аптека и там ще ми намерят всичко на хубави пари. Само чакам да говоря с Георгиев дали няма по-хубави конци да препоръча.
 А пък родилната зала не е на 5, а на другите етажи и заедно с обикновените стаи. Та предполагам, че може да родиш долу и после да кажеш, че искаш във ВИП-а. Ти вземи иди на ден на отворените врати и си прецени. Според мен е едно и също. Та затова ще искам на 5 и ако няма места на 7. Важното е да съм сама в стая. Условията са абсолютно еднакви - обстановка и посещения.

Общи условия

Активация на акаунт