Отговори
# 540
Здравейте!
 Алекса, аз имах кафяво течение до четвъртия месец...бебчето се беше отлепило много сериозно..лежах в болница,после вкъщи,хапчета,инжекции..само до тоалетна ставах...не искам да те плаша, но може и да е сериозно-веднага да отиде на лекар и после много да внимава! поне до четвъртия месец...
Гледахте ли тази сутрин Гала? Бяха в неонатологията в Университетска болница-София, за да дарят нов транспортен кувиоз..Толкова беше вълнуващо : мънички бебчета в кувиози..миличките..На никого не пожелавам да му се случи! Казаха,че са имали бебчета по 450-600гр..раждат се в шести месец...ОХ, дано да има по-малко такива случаи...Много ми стана мъчно...макар,че репортажа беше оптимистичен-как успяват да ги стабилизират.
Сега се опитвам да си кажа-хайде, малко остана, но май ме хвана страх и от това,че остана малко.. Grinning  Grinning  Grinning

# 541
Пепче,вашето си е кармично заложено да сте заедно(при две съседни зодии е така).Аз пък съм забелязала,че няй-здравите връзки около мен за на двойки през една зодия(както сме и ние с милото Crazy).А за Телците нали сте чували,че дори и да са слабички във всеки един от тях се крие дебеланко.Аз и да стана дебела поне ще е от хубаво-с ядене и мързел. Laughing Laughing Laughing
Днес се опитват киселини да ме нападат,не че не ги очаквах по това време на бременността,ама и нищо не направих за превенция(днес ядох мекичета полулегнала). Blush

# 542
  • Сфия
she_moto, историите са точно такива, каквито ги разказвам, даже на живо е по-внушително...  Joy
елзи, да, ама той си преиграва. Въпросът е, че хората му се връзват, точно както описаната по-нагоре случка с боичките и нашата бедност.  hahaha
Ваня, браво на мъжа ти! Евала! Аз не искам да си мисля, ако съм на легло... Ще мухлясат моите двамата и коричка ще хванат. Ще пукнат от глад и ще се заринат до ушите в мръсотия. Мъжът ми горе-долу чисти. В смисъл, като му кажа да яха прахосмукачаката и парцала и той изпълнява и добре се справя, в смисъл не отгоре-отгоре, ами добре почиства. Не му ли кажа, обаче...  ooooh! Ремонти също няма проблем, върши си, даже и сега боядисва.  За яденето обаче е трагично положението. Не можеш да го вкараш в кухнята по никакъв начин и по никакъв повод. Няма такъв аргумент просто. Ще кажете, щото има кой да му готви. Ми не. Като бях първия път бременна, понеже драйфах постоянно, миризмите ме съсипваха и така до деветия, та не бях готвила. Аз лично ядях само попара и сухари, и нещо плодове. Нищо не можех да понасям. Та тогава този човек яде 9 месеца яйца, защото друго не може да си направи и нещо, което наричаше пица: купешко тесто, разпънато горе-долу в тава, с домати от буркан и натрошено сирене.  hahaha Абсолютно му е все едно какво ще яде и дали ще яде. Даже, като се старая и правя разни вкусотии, като соленки, козунаци, кекс, милинки, лазани и др. то не се и поглеждат. Добре, че поне приятели, роднини се избиват за тези мои специалитети и се омита всичко. После му обясняват, че му завиждали, че има такава жена, дето готви вкусно. Ама в къщи няма кой да го оцени, малкият е същата работа. Ако му сервираш - ще яде, ако не, гладен ще седи, ама няма сам да си направи нещо.

# 543
  • София
А за мъже си говорите...
Моя и той е телец и е 102 кг гол. Все обещава, че ще започне да отслабва и както казахте...до следващото огладняване. Аз съм близнаци и макар из всички хороскопи да пише, че сме несъвместими, си се разбираме чудесно и се допълваме идеално във всичко.
Иначе имах връзка с една мъжка дева 5 години. знам ги аз какви са Rolling Eyes

# 544
Vanya Damyanova , гледам,че си горе-долу с моя термин. Кога ще ти махат серклажа ?

Предполагам, че ще го махнат 2 седмици преди термина, но не съм питала точно кога, моля се да я износя колкото се може повече  Praynig  Praynig  Praynig

*starlet*  и аз си мислех, че няма да се оправи съвсем с всичко, ама то като дойде неволята няма мърдане  #Crazy

# 545
Здравейте и от мен!!!!
2-3 дни не съм влизала да видя какви ги пишете и цели 12 страници  Mr. Green леле едвам ви изчетох, ама доста интересни темички сте захванали.
Стискам палци на Танитка всичко да е наред, Ема радвам се че и ти си закрепила положението и Ванеска също.Ей трябва да издържиме още малко - да влезем в 9 мес и да се появяват мъниците, преди това не !!!!  Hug
Видях че обсъждате тийнеджърите и аз да споделя .... сестра ми е на 16 - еми то нейното е същински ужас. Не могла да си купи обувки от тука - трябва да са от мола, или ако там не си хареса от Витошка или някъде незнам си какви ..... на незнам си коя марка  #Cussing out а бе ужас направо. Хубавото е че си събира пари, помага вкъщи и на майка ми помага в бизнеса, та поне си поизкарва парите, но пак е с претеции. Не знам ние как ще сме с първите деца, да се надявам да уравновесим положението - имам племенник 2 клас, сега бях на РД началото на месеца - е то бива лигавене и глезене ама неговото е абсурд - от едните баба и дядо лаптоп (ама истински негов си, при положение че има компютър ..... ) а от другите - нов телефон с тъч скрийн и не знам си какви екстри ....... напълно презадоволено дете, аз не знам такова дете как ще се оправя само в живота ..... Останах доста изумена, първо за какво му е тоя лаптоп и второ за какво му е такъв телефон при положение че училището му се намира на 50 метра от блока им  newsm78 Според мене всичко си зависи от родителите, те са за растрел  #2gunfire пък после защо не учи и има лоши оценки, защо не слуша и прави каквото си иска ........
Аз за това съм предупредила нашите - подаръци само с повод и след консултация с мене, пари също. Веднъж научиш ли го да те дой като крава и после няма отърваване, сега кто си има повод или си е заслужило подаръка - ок, но да се научиш да оценяваш подаръците и парите и начина им на изкарване според мене е едно от най-важните неща от задълженията на родителите. Сега има и калпави деца (като на Стар - направо ме изкефиха твоите разкази  Joy) но друго е като ти си виновен за това ......

За мъжете деви няма да коментирам - моя е везни, аз съм скорпион, не мога да отрека че аз съм доминираща във връзката ни, аз взимам решения, аз го наколнявам в правилната посока, но той много ме допълва и мога да разчитам на него за всичко а това според мене е едно от най-важните неща в брака  Naughty Подкрепям мамите с втори брак, където и вторите таткови имат права на "родители" - важното е двамата родители да се подкрепят при решенията си за отглеждане на детето и да не си противоречът, за да не се окаже че единя е добър а другия лош ....... децата ги разбират тия работи и винаги наклоняват везната.
Мале тоя път много се улях, ама поне споделих моето мнение, лек следобяд ви желая  Hug

# 546
Относно разните инфекции, гъби и т.н. неприятни нещица, сега е момента да се лекуват, за да бъдат ликвидирани до раждане. Аз минах през такъв период преди около 2 седмици. Предписаха ми Флажил и всичко е ОК. Важно уточнение: мъжлетата също трябва да се лекуват! Правя го, защото моята приятелка беше в същото положение, роди (естестввено) и се оказа, че бебето е заразено. Веднага го започнаха с антибиотици и си поседяха в болницата. Причината: тя се лекуваше, но никой не се сети да предложи хапченца и на мъжа й. Както се сещате, безмислено лечение.

Ами, при нас няма причина да натъпчат и мъжа ми с лекарства, тъй като сексът ни е забранен още от преди ин витрото, което значи от март месец. Мнооооооого трудна за спазване забрана, ама бяхме послушни. Mr. Green Затова, само аз ще се лекувам, каквото и да е. Имам още 7 седмици до секциото и се надявам да оправя всички проблеми до тогава.

Да се включа и аз в темата за мъжете. Моят е Скорпион, аз съм Везни и се балансираме идеално. Скорпионите са властни по принцип, големи инати, но при нас това не важи. Той е страхотен и прави всичко за мен. Откакто ми направиха серклажа не съм чистила у нас. Единственото, което правя е да пускам пералнята и от време на време да сготвя по нещо. Всичко останало се върши от мъжа ми. Щом свеки по-миналата седмица ме у изръсила, че аз го командвам, смятайте. hahaha hahaha hahaha

А свеки е Дева, както и баща ми. Но пък двамата нямат нищичко общо. Баща ми на два пъти остава сам за месец-два, докато майка е в САЩ при сестра ми и племеника. Е, няма такава кочина просто! Не знам как го прави тоя номер баща ми, ама за седмица апартамента става ужасен. Последния път нали уж не пушеше вече, ама човека решил, че като е сам може да си пуши и да не се крие вече. Пушил навсякъде вкъщи и стигна пак до кутия и половина-две на ден и получи инфаркт на 24 септември. И продължаваше да твърди, че не е пушил толкова много. Драматизирането също е на почит при мъжете Деви. Каквото и да стане, той винаги ще умира, направо сърцето му ще изскача, главата му бучи...Чудо ви казвам!

Колкото за килцата, в момента аз съм по-тежка от мъжа ми. hahaha Mr. Green Той, горкия, е 65 килца и не мърда от там, въпреки готвенето, тортите, сладките неща, баниците....

# 547
Мами, наближаваме вече 9-ти месец, някой знаят вече и датите на раждане, а вестителка имаме само една. Моля ако някоя от вас прецени че има възможност да ми пише ЛС за да я добавя на първа страничка.

На мамите с неразположения пожелавам бързо да се оправят.   bouquet

# 548
Добър ден!
Изпратих малката на ясла сутринта, ще имат Коледно парти днес. "Даду Даз" ще поднася подаръците, а момиченцата ще са снежинки Grinning Метнах да изгладя всички дрехи за бебо, но само си докарах яки контракции Mr. Green
С мъжо сме една от най-абсурдните комбинации- овен и скорпион. И двамата сме властни (ама по тънкия начин), подредени. Той е домошар, не мога да се оплача, че не помага, но май преди повече се юркаше Wink Аз съм голям инат, "скрита лимонка" щото си правя каквото реша. В началото на връзката ни щяхме да си избодем очите кой ще е отгоре, но по някакво чудо намерихме общ език. Май химията си казва думата (представители сме на двете най-сексуални зодии) и се караме рядко, основно заради тъщата Mr. Green Очевадно хич не се грижа за него, защото е 6 кила на минус за последните 6 години hahaha Аз го отдавам на ЕГН-то и манията му да не надебелее случайно. Имаме 10 години разлика и се майтапеше, че като стане на 40 ще ме сменя за две 20-годишни, но май забрави Joy Важното е лИбоФ да има Heart Eyes

# 549
  • Сфия
Фабианна, аз отдавана го говоря това. Бих се цанила, може да ме пишеш, но аз нямам интернет на телефона примерно. Но иначе няма проблем - ще си раздам телефона и да ми звънят. Стига да не съм и аз в болница - ще бъдете осведомени. Кажи, какво трябва да направя?

# 550
Серклажът (с предната бременност) ми го махнаха 36 г.с. Предполага се, че 2 седмици след това може да започне раждане. Аз лежах 2 седмици след туй под наблюдение за тонове и 38 г.с. правихме почти планово секцио.

# 551
Другата седмица като ходя ще попитам лекаря за махането на серклажа, но със сигурност от 1 февруари трябва да спирам хапчетата 4х1 Гинипрал, 4х1 Верапамил и 3х2 Магнерот  - 16 хапчета на ден като някоя бабичка съм hahaha ама какво да се прави  #Crazy

# 552
Saveto, не стига, че сме адашки, ми и една зодия, че и горе долу от един край на България  Joy

Аз от както съм бременна съм голям темерут, ама нещо напоследък все ме е шубе от изтичащи води и по-ранно раждане. Пазя се, не се натоварвам, ама шубето си е шубе. Някога тоя интернет ....

Върнах се от фризьор и съм много щастлива. Не бях ходила от май месец, но не заради суеверията, а просто фризьорката ми е на майната си и все ме мързи, пък и там малко трудно се паркира. За жалост колкото и да ми се иска да сменя прическата не може да стане, че все стои на път и не иска да се оправи.

# 553
# 554
Старлет, ами понеже ти си с термин в началото на месеца а Ше мото в края, ако искате на теб да пишат мами с по късен термин примерно след 15 а на нея от 1-ви до 15-ти. Гледам по другите темички така правят. Пък не си длъжна да реагираш на секундата, поне така си мисля.
Ако сте съгласни с предложението ми пишете.
Пък ако има и други желаещи "Колкото повече, толкова повече" казал Мечо Пух  Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 16:25 от Fabianna

Общи условия

Активация на акаунт