Отговори
# 555
  • Сфия
Фабиана, съгласна съм, ама как да го направим? Да си дам телефона ли, какъв е редът? Да го побликувам във фейсбук?

# 556
Аз съм съгласна.

Старлет, до колкото разбрах идеята е да ни пише, който иска на лични и така да си дадем телефоните. На мен до сега никой не ми е писал, но имам телефоните на Елилени, Неви и Бободес, така че предполагам ще драснат някой смс

# 557
Аз не се кандидатирам за вестителка(макар,че все тук си кисна),защото покрай работата си имам вече фобия от телефони и тотално съм ги отсвирила моите(два лични и един служебен).Ето сега два от телефоните ми се изключени заради паднала батерия и милото пак ще цъка с език и ще ги зареди.Та не ми се ще да подведа и не се кандидатирам,но ми се струва,че ако ще разделим месеца на две е хубаво поне да има по две вестителки от 1-ви до 15-ти и две до края на месеца.Все пак и вестителките се очаква да родят и може да не са на линия когато се наложи.Телефоните може да се напишат като документ във Фейса например или да се дават тук на лични след заявено желание.

# 558
Ок момичета, ще ви запиша като се прибера, ама ще го сложа най отпред та да се вижда. И аз си мисля че е хубаво да има поне по две вестителки, ама няма желаещи. Очакваме все пак още някоя мама да се включи.
Стар както писа Ше_мото, пише ти на лични която мама иска и си даваш телефона, после като роди ти праща смс. Ако прецените вие може и във фейсбук да ги публикувате.

# 559
  • София
diana  78, аз около 14 февруари имам термин,а ти си седмица по-рано? Ще ми правят втори оглед Голдман през деветия месец при д-р Кунева,по желание на гинеколога д-рБойко Димитров . С-9.75 съм,а ти? Първото ми раждане беше естествено,но преди 12,години,когато бях на 22.

Здравей, major.  Simple Smile Моя диоптър е малък, -2,50, но д-р Лазарова щом разбра, че нося очила, обезателно ме прати за всеки случай на изследване на очните дъна. Иначе термина ми по последен цикъл е 31.01.  Grinning На мен това ще ми е първо "чавенце", така че стискам палци и се надявам всичко да е наред.  Praynig

# 560
  • Сфия
ами добре, нека тогава, щом сме само двете за сега, да разделим месеца на две. Аз отговарям за тези с термин от 01 до 15.02, а she_moto за тези от 16 до 29.02  и евентуално с термин март, както и аз за тези с термин януари. Ми нека тогава Фабиана да ме запише на първа страничка и, който иска да ми пише на лични, за да му дам телефона си. Ако кажете може и във фейсбук да го публикувам.

# 561
Старлет, по-скоро обратното. Твоят термин е началото на февруари, т.е. очаква се, че ще си родила и ще си се прибрала до 15, пък аз се очаква да не съм родила преди 15 и да мога да информирам за родилите в първата половина

# 562
Fabiana, пиши ме и мен за вестител, защото имам нет на телефона и все съм он-лайн Simple Smile

# 563
Сави за кога да те пиша от 1 до 15-ти, от 15 до 30-ти?

# 564
Привет! Бях на преглед. Отгледала съм си гъбки. Mr. Green Тъпа работа! Докторката ми изписа Гино паверил, глобулки, за 3 дни. Също каза да си взема лайка и да я ползвам за измиване в продължение на 3-4 дни. И така. До петък са ми глобулите, разбрахме се ако до понеделник не отшумят симптомите, във вторник, когато е първия работен ден да отивам пак и тогава ще мислим друго. Hug

# 565
  • Сфия
Старлет, по-скоро обратното. Твоят термин е началото на февруари, т.е. очаква се, че ще си родила и ще си се прибрала до 15, пък аз се очаква да не съм родила преди 15 и да мога да информирам за родилите в първата половина
ми, хубаво, както кажете, има логика... А щом и Савето иска да се включи, ако искате пък на 3 да разделим месеца...

# 566
Не е ли много сложно така?
Според мен, групата във ФБ е затворена, така или иначе, там да си впишете всички телефони и да няма значение на коя ще пишем Simple Smile   bouquet

ПП: За заглавието на темата, не е ли по-добре в него да фигурира думата "февруари"??  newsm78

# 567
Сави за кога да те пиша от 1 до 15-ти, от 15 до 30-ти?

Ами аз ще съм планово секцио края на януари, значи ме пиши 15-30, но като цяло целия месец февруари ще съм си на линия Simple Smile Simple Smile

# 568
ПП: За заглавието на темата, не е ли по-добре в него да фигурира думата "февруари"??  newsm78

Peace

Относно разделянето на 3....по-добре е да има 2 за период, за да е по-сигурно, т.е. ако едната не може да прехвърли смс-а на другата и готово.

А за фейсбук - не всички са там, други пък влизат по-рядко, но не пречи и там да се публикува

# 569
А заглавието може малко да го изменим:

Тази Коледа с тумбаци, февруари с мънички юнаци.

Общи условия

Активация на акаунт