Отговори
# 270
lyvicaaa както ти казах, като се видяхме аз не пиша много, но чета. Сега прочитайки поста ти не се здържам да ти изпратия много положителна енергия и да ти пожелая много ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ!!!! Вярвам, че ще направят всичко необходимо, за да бъдете ти е бебко в идеално и цветущо здраве!!!!!!!
Дръж ни в течение, защото аз определено те мисля откакто се видяхме  bouquet  bouquet  bouquet

Относно утрешната среща, смятам да се вкюча и аз, ако не ми се объркат плановете Grinning

# 271
  • София
lyvicaaa  newsm17 КУРАЖ,момиче! Ми ако трябва да вадят бебето-не се дърпай-те знаят лекарите.Бъбреците не са шега работа,за това по-добре раждай своевременно,за да може да се отреагира на  заболяването ти адекватно. С ТЕБ СМЕ!Ще се моля всичко да се оправи!!! newsm17
В никакъв случай не се оставяй да те тресат нерви,макар че ЗНАМ колко ти е тежко сега.Ама така няма да си помогнеш,нито пък на детенцето.Стисни зъби,имай доверие в лекарите и прави каквото ти кажат,защото то това дете ще има нужда от здрава мама,която да му се радва и да го обича!

# 272
Здравейте и от мен,
все не намирам време да пиша, но попрочитам  тук таме. Лъвица,  сигурна съм, че всичко ще приключи успешно и ще имаш едновремнно здрави бъбреци и здраво бебче Praynig Praynig Praynig
Аз няма да успея за срещата утре, че малката ми кашля като магаре и не ходи на градина. Пожелавам ви много хубаво да прекарате, пък си понаправете и някоа снимка с коремите  Laughing Mr. Green представям си как ще оберете погледите в дон домат  Joy
Аз вчера бях на консултация и определихме дата за секцио с доктора-31.01, а на 30.12 ще ми пусне болничния и ще ми взима вагинален секрет и така. Бебето се развива много добре, даже върви малко напред и според доктора е доста дългокрака-яко рита,даже болезнено на моменти. Имена имам3 и съм в голяма чуденка- Карина, Ава и Амая и не знам още кое да изберем....май това от мен, другото здраве.  Лека нощ и "сладки"бременни сънища  Laughing Mr. Green Mr. Green

# 273
  • София
Привет от мен  Flutter
  newsm59  на рожденничката днес

Мамчета искам да ви помоля ако някой има впечатления от д-р Григорова (Тина Киркова) да ги сподели с мен, че съм се насочила към нея за раждането ....  Предварително благодаря!

Мен ме мъчат бъбреци нещо и днес мисля да не се напрягам много, много ......  че боли  Cry

Позитивен ден на всички

Страхотна е.  Peace

lyvicaaa както ти казах, като се видяхме аз не пиша много, но чета. Сега прочитайки поста ти не се здържам да ти изпратия много положителна енергия и да ти пожелая много ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ!!!! Вярвам, че ще направят всичко необходимо, за да бъдете ти е бебко в идеално и цветущо здраве!!!!!!!
Дръж ни в течение, защото аз определено те мисля откакто се видяхме  bouquet  bouquet  bouquet

Относно утрешната среща, смятам да се вкюча и аз, ако не ми се объркат плановете Grinning

Теди, слушай докторите, всичко ще е наред!  Flowers Four Leaf Clover

Мариана, радвам се, че ще успееш за срещата, аз също съм на линия.   Hug

# 274
  • Sofia
Събудих се и няма вече мигване.Изчетох всичко и сега из да се отчета Simple Smile

Добро утро!  bouquet

Привет и от мен, мами Simple Smile

Честито на рождениците Simple Smile!
...
Иначе, аз съм си на 3*2 магнерот и заради контракциите предимно трябва да почивам. Покрай болестите на детето това не ми се отдава много, много, но все пак не стоя по цял ден в офиса и определено вече рядко имам болки. За съжаление не е като съвсем да нямам, ама и на това се радвам Simple Smile

Като гледам така и аз ще раждам пак със секцио. Все пак планирам другата седмица да мина пак на преглед за очите с тест на Голдман и ако ретините ми са добре ще се помоля да опитаме нормално раждане, та стискайте палци Simple Smile

poctor , аз съм -9.75. Минах вече Голдмана,ок са ретините и имам зелена светлина за естествено раждане,но май и в деветия ще се виждам с офталмолозите,за последна проверка. Преди 12г.родих дъщеря ми естествено,пак след сериозен лекарски консулт и два Голдмана.

Бях на първите "записи на тонове"/NST и ми беше забавно Joy

Днес от 13 ч. съм на ехографски преглед в МЦ Марков при моята гинеколожка д-р Д.Атанасова и ще пропусна Д.Домат,освен,ако не сте там докъм 14:30??

# 275
Добро утро! Приятна ви срещичка днес!
 Аз на обяд съм на зъболекар за последно преди раждането! Еврика! Simple Smile

Lyvicaaa, много кураж и пожелавам щастлив край и като се приберете с бебето вкъщи бързо да забравиш проблемите!

# 276
  • Сфия
Лъвичке, стискаме палчета всичко да е наред с теб и бебчето! Praynig Щом трябва да го вадят-да го вадят. Важното е да има здраво бебе, със здрава мама! Чакаме тук с новини във форума.
major, прочетох поста ти в темата за Шейново. Сега къде мислиш да раждаш?
Граци, от тричките именца Карина най-ми звучи. Другите са ми много странни.  Hug

# 277
  • София
lyvicaaa, и аз ти пожелавам успех. Ако имаш доверие на лекарите, остави се в техни ръце и да действат Hug

# 278
  • София
И аз,Граци , май клоня към Карина,щото е мнооого близо до Дарина  Mr. Green .Но честно казано и Ава ми харесва  Peace

# 279
Здравейте отново
аз понеже още ходя на работа и вече ми е доста трудно ама няма как
и така намерих време да драсна ами не знам коя болница да избера във варна понеже съм раждала преди 9 години и тогава нещата бяха други и нито с лекар съм имала уговорка нито съм плащала само акушерката ми беше познатая но слава богу мина ок

а сега то вип-ове то МД и все за пари става въпрос
а лекарката при която ходя е П.Цветкова /чувала сам и лоши и добри неща за нея/
но то май за всички е така

а тя ми обясни че в МД правят епидурална , а в АГ - то спинална като опция , но не се препорачвала защото ставаш неподвижен и при нормално раждане не става много, другия вариант е на 5 етаж без да плащам за ВИП само избор на екип и каза да си реша и да отида да видя и двете места

# 280
лъвичка Praynig,Бог да те пази- теб и малката буба Hug    Граци-Ава Peace

# 281
lyvicaaa Дръж се, маме! Щом лекарите са казали, че е наложително - слушай ги. Сигурна съм, че всичко с бебето и с теб ще е наред!  Hug А и те ще го държат в коремчето до последния възможен момент, който не е рисков за теб. Така че не мисли за ранното раждане, мисли, че трябва да си здрава, за да си гледаш бебока.

Тутенце и моето бебе е голямо шило, та може и затова да не качва много. И корема ми не е голям, а и таткото е слабичък, та най-вероятно е ген. Но все пак се надявам да навакса или да не е измерено правилно.

Пепито сигурно младежа ще е височък Simple Smile

Граци и на нас Карина ни е едно от имената, за което мислим. Уж го бяхме избрали, но сестра ми също чака момиченце през април и каза, че ще се казва Калина.. и понеже разликата между двете е само една буква аз нещо се разубедих. То вярно, че тя не живее в България, ама все пак братовчедки с 2 месеца разлика и една буква разлика в имената малко много ми идва Simple Smile Мъжът ми вика - ние сме първи, бе, дай да кръщаваме пък сестра ти да му мисли.. но аз май не съм на това мнение. Още повече, че тя ни каза, а пък ние още си мълчим за името пред родата  Sunglasses

major С първата бременност след тест на Голдман се оказа, че имам по 3 различни вида дегенерации и на двете ретини. Ходих на лазерна терапия за заздравяването им, но родих по-рано и нямаше кога да отида на вторичен преглед да се види дали след терапията са добре. Сега съм решила да отида по-навреме. Но като гледам май пак секцио ще родя. Не си го слагам много на сърцето. Макар, че след първото секцио се чувствах много зле психически, тресна ме една депресия.. не е за разправяне. Дано този път не ми се случи Simple Smile

Леле, мацки гледам доста ще се разпишат през януари Simple Smile Аз се надявам да не родя преди 12-ти февруари. А дано!

Приятно изкарване на срещата днес!

# 282
Лъвичка  Praynig Hug Peace
За името-Ава ми харесва.
Аз малко съм притеснена, взех си резултатите и СУЕ то ми е 30/60 от лабораторията казаха че тези стойности били нормални при бременност.Обаче левкоцитите са ми 12.3 при референтни най много 11.Звъня ва АГто обаче не вдига.Всички други резултати са ОК.Гледам да не се филмирам, но е друго да чуеш от лекр че всичко е ОК...

# 283
Лъвичка стискам палци всичко да е наред  Hug
за името Ава да кажа една случка: имам далечна позната, която на всички се представяше с името Ава, майка й я наричаше Авче на галено и аз се реших, че така се казва, след мноооого време съвсем случайно разбрах от личната й ккарта, че всъщност тя се казва Здравка  Joy #Crazy

# 284
Това като Светльо на дядо Ламби.Междо другото имаме съсед Ламби на който внук му се казва Светльо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт