Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Across the Multiverse
Дейзи, защо само при секцио да те питат за мъжко и женско име???
Ние сме измислили име горе-долу отпреди половин година и сега каквото и друго да си помисля ми се струва много неподходящо. Така че това ще си е най-вероятно.

# 106
Ами нямам конкретна информация как се процедира с информацията с имената,просто аз раждах нормално и след самото раждане ме питаха как да запишат бебето.Ние изобщо нямахме женско име дори не се и дискутирали такова,от много рано си знаехме,че е момче. Laughing

# 107
  • Бургас
aku6erkata mi kaza: ostavi edin pampers i kaji edno majko i edno jensko ime i tragvai. Nqmah vreme da mislq majko, poneje i nie ne bqhme mislili takova i prosto kazah majkiq analog na Mihaela-Mihail. Na drugiq den kato doidoha s dokumentite i bebka vidqh, 4e sa q obarkali, pisali q MihaIla, no go korigiraha.

# 108
  • Бургас
blagodarq za gostopriemstvoto u Fb - to!

# 109
  • На морето!
Мен м-у контракциите ме разпитваха как ще се казва, какъв е полът, защо така ще се казва. Подозирам, че ме следеше повече доколко съм в час, отколкото наистина се вълнуваше, но като се роди и го приветства с нещо от рода на "Айде, един мъничък мъж с царско име пристига"
ооо, сега си припомних пак този вълшебен миг- няма по-голямо щастие, наистина сякаш светът спря, може би и осъзнаването, че всичко свърши (т.е. раждането) и очарованието от добре оформеното ми русо мъниче, и настроението в родилна зала... всичко това е допринесло със сигурност, но моментът наистина е вълшебен. Искам пак да го преживея!  Heart Eyes

# 110
Nqmah vreme da mislq majko, poneje i nie ne bqhme mislili takova i prosto kazah majkiq analog na Mihaela-Mihail.

И аз имам затруднения, ама с мисленетоза мъжко име. Малкият аналог на Стефания не става, щото трябва да е едно към едно с баща си - освен да е Стефан младши, ама не ме кефи идеята. Та се надявам да нямам изненада от такъв тип...

ооо, сега си припомних пак този вълшебен миг- няма по-голямо щастие, наистина сякаш светът спря, може би и осъзнаването, че всичко свърши (т.е. раждането) и очарованието от добре оформеното ми русо мъниче, и настроението в родилна зала... всичко това е допринесло със сигурност, но моментът наистина е вълшебен. Искам пак да го преживея!  Heart Eyes
Много ме разчувства споделеното щастие и описанието ти за вълшебния за теб миг! Пожелавам си от сърце същото, а и на всяка от нас! Hug

# 111
  • Бургас
Nqmah vreme da mislq majko, poneje i nie ne bqhme mislili takova i prosto kazah majkiq analog na Mihaela-Mihail.

И аз имам затруднения, ама с мисленетоза мъжко име. Малкият аналог на Стефания не става, щото трябва да е едно към едно с баща си - освен да е Стефан младши, ама не ме кефи идеята. Та се надявам да нямам изненада от такъв тип...

то и аз не веднъж съм бъзвала мъжо, че ако излезе момче ще е Михаил, а той каза категорично не, та нямаше да е доволен на бързото ми решение, ама кой го пита...в такъв момент това ти е най-малкия проблем.

# 112
Името ми във ФБ е на кирилица Simple Smile но ме  нямаше на компа Simple Smile
Интересното при имената при нас е... че до сега мислехме, че ще е момиче, но до единодушно решение не стигнахме... Аз исках да е Лора(с Л-то на майка ми Лалка), защото е по-съвременно и свежо, но на него не му харесва.... и сега като ни казаха момче и двамата се съгласихме на името Борислав (с Б-то на майка му Бисерка) Simple Smile
Накрая ако ме питат за 2 имена, сигурно тези ще кажа  Laughing
Благодаря за поканата, но ми е малко трудно предвижването до Бургас, ходя там само мъжа ми като не е на работа, че не мога да се мотам по автобусите Simple Smile

# 113
  • DE
Гери, при секцио те питат за 2 имена, защото може да си под пълна упойка и няма как да те събудят, за да има кажеш. При мен нямаше такова нещо. Като родих Мартин казаха, че е мъж и питаха за името Simple Smile

# 114
  • Бургас
Добро утро от нас!

Как сте?
Как спахте?
Аз и бебче будувахме съвместно цели 3 часа - до 5 : 30 сутринта, голямо съзерцаване в тъмнината беше  Crazy
За името, като раждах аз, изплака бебчето и акушерката ми честити и ми вика:"честито мамче, най-голямото бебе за днес, как ще се казва?"  Laughing
Мами, ако ви е днес срещата, че чакаме снимков отчет! Hug
Лек си спокоен ден на всички ни!

# 115
Добро утро и от мен момичета! Добре дошла на Стефани! Относно пола на бебето и аз не знам на 100% какво ще е .С първата ми бременност още в началото на петия месец ми казаха момче - и познаха, а сега миналата седмица бях на ЖК и докторката каза че не се вижда "мъжки орган" за сега ама.... аз имам вътрешно усещане за момиче - а пък в крайна сметка каквото е такова -да е само живо и здраво. А относно име - имам си подготвено само женско а за мъжко име имаме големи разногласия с мъжа ми и не знам как ще се разберем.....! Аз все още съм хремава, ама тази сутрин и мъжът ми подсмърчаше та се надявам да не е бил някой вирус а обикновенна настинка / притеснено ми е/. Хайде лек и спокоен ден на всички пожелавам!!!!!!!!

# 116
Вижте какво намерих по случайност Simple Smile
Знам че са глупости, но пък.. за всички, които познавам, освен тези родени преди термин, ми показа вярно... тези, които са родени в последните дни на месеца, ако въведеш следващия излиза точно Simple Smile
Та ми стана интересно и реших да го споделя с вас :
http://www.select-baby-gender.com/chinese-lunar-calendar.aspx

# 117
Добро утро и от мен:)

Вече закусихме с милото и той отиде на зъболекар. Аз ще пооправя малко в къщи и ще се настройвам за срещичката ни  newsm68. Хайде до после Simple Smile

# 118
  • Бургас
Добро утро!

Аз отпадам за срещата. ММ има ангажимент точно по обяд и няма как да гледа госпожиците, а като гледам времето- не става за разходка с тях. Още повече, че ще им е за 1-и път.

# 119
Добро утро!

Аз отпадам за срещата. ММ има ангажимент точно по обяд и няма как да гледа госпожиците, а като гледам времето- не става за разходка с тях. Още повече, че ще им е за 1-и път.

Ех Гери Sad така исках да те видим и малките госпожици. Ама да времето не е много подходящо за тях. Дано по нататък да се видим:)

Общи условия

Активация на акаунт