Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Хахах розови обича ли? Да ти дам 2, че сестра ми и тях ми донесе за подарък  Laughing

# 91
Леле,Ани подсети ме,че все пак и женско име трябва да се подготви,ама то това се уточнява май само при секцио.Първият път ме питаха чак като родих как ще се казва бебчето.Аз и тогава нямах женско име и то не защото разчитам на ехографи и доктори,а защото интуицията ме води. LaughingАма иначе съм купила дрешки ставащи и за момиче де. Wink
А да ви разсея: моята дъщеря яде лигавници! Ама ги подбира по цвят, жълти не обича!
Joy Joy Joy Joy
Ани,след малко ще кача снимки във Фейса и там има снимано едно малко квадратно пратче като одеялце,което сестра ми е купила от Щатите и там били много популярни,давали се на бебета точно с тази цел,да ги си ги дъвчат и си ги разнасяли децата после дълго време след като вече не били кърмачета,един вид нещо средно между плюшена играчка,залъгалка и чесалка. Laughing Laughing

# 92
  • Бургас
Stefi, тя предимно розови яде и понеже се оплюва цялата откакто се научи да бръмчи с уста, лигавите все са подгизнали, та ми остана един жълт изпран и сух. Него само си го мята на лицето и почва да крещи ядосано, не я кефи нещо.

Deyzi, няма ме в групата във фб, ако искаш ме добави да го видя, че ми привлече интереса. Аз съм Ани Георгиева а снимката ми е семейна от изписването на Михаела. Михаела почти си е изяла плюшеното одеало за през деня, добре че има и друго такова, че успявам да ги сменям.

# 93
може ли и мене да добавите във Фейсбук? Аз съм Стефани Денева.

# 94
Точно как сте изписани, тъй като на Стефани Денева ми излиза само на латиница и то 2 момичета?

# 95
Момичета, трудно ли ви беше с избора на имена? Ние още не сме мислили за такива ...

# 96
  • Бургас
Сабинка май ме намери...

Аничка, още като видях + тест казах на мъжо, че ще се казва Михаела. А той: "Ами...хубаво име, ама не се настройвай да е момиче, за да не излезе момче."  а аз знаех още преди да забременея, че ще имам момиченце някой ден. Просто много силна интуиция го наречи! Или съвпадение...

# 97
Сабинка,ти ли ще ги добавиш?

# 98
Добре дошла на stefani.d. Това със пола и на мен ми е доста позната:) и ние сме като теб. Ще сме на 100% сигурни в пола като се роди:). Ако искаш заповядай на срещата ни утре, на която ще си разменяме коледни подаръчета на тема за бебета:)

Аз си купих вече моя подарък. Дано на мамата, на която се падне да и хареса и да си го ползва:)

# 99
Момичета тук съм, благодаря за подкрепата свърши работа да знаете, новините са повече от добри, живота ни се съкрати сигурно с 5 години за 5 дни, но вече няма значение:))
Утре ще ви разкажа повече, сега спокойна вечер на всички!

# 100
  • Burgas, Bulgaria
на Миринчев да му измислим прякор предлагам аз с това бъркане на половете.... Mr. Green     
Дейзи .....мила ако родиш мома не се чуди  Hug

относно имената  аз си сънувах мъжко име....Георги .. Mr. Green

# 101
И аз моето го сънувах-Александър. Crazy
Нелка,то се знаеше,че всичко ще е наред. Hug
Анито,Стефи,пратих ви покани за приятелство като ги приемете ще ви присъединя към групата. Peace

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 20:31 от deyzi

# 102
  • На морето!
И аз сънувах един красив, русокос и къдрав Владимир, а Симеон от година и нещо е казал, че на Коледа (тази година) дядо Коледа ще му донесе бебе Мими, но не Мария, а Мими. И така, бебето е без име все още. Няма да е кръстено на никого и това затруднява избора ни още повече. Та темата с името ми е болна. 

# 103
  • Burgas, Bulgaria
ох като се замисля - и на мен женско име ще ми е трудно да измисля.... Нико мъжа ми го реши да се казва така...сега съм аз човека .......то било много отговорно  Whistling

# 104
Аз Анито е намерих и я добавих Simple Smile. Добре дошла и във фейсбука!

Общи условия

Активация на акаунт