Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
и в МБАЛ не е съвсем ограничен достъпа. ММ всеки ден си идваше в стаята, разбира се с разрешението на момичето с мен. После на изписването дойдоха с брат ми, черпаха, снимаха с камерата, пак в стаята... та наистина Дейзи е права, в това време, пък което и да е, не е удачно събирането на много хора при новородените. Макар че си е до късмет, разминавайки се с някой навън е също толкова опасно ...

Януари, почерпката я дай на който прецениш ти. Предполаагам има главна акушерка или някоя, която те е обгрижвала и очаровала. А на доктора, който те е оперирал, може и отделно. При всички положения избираш ти!

Сексилов, моите болки започнаха в 2:30 много изведнъж, сряза ме за доста дълго /поне 5-10 минути направо въздух не ми стигна/. Е, не  е като по филмите, както си вървят и се излива водата  по улиците и се свиват на топка  hahaha после ми почнаха по=слаби болки през неравни интервали и на сутринта в 8 часа вече бях ги докарала на равни интервали от по 5 минутки.

# 526
А бе то и по времето когато раждах Петьо уж не се допускаха посетители в стаята при родилките и бебетата ама хората си "бутаха" на санитарките и влизаха.Аз много се дразнех,защото не ми е присъщо и не давах тия рушвети и май само моя мъж не влезе при жена си и детето си. Confused
А за Девата при три родилки и при 2-3 посетители при всяка си е голяма вероятността да се пренесат вируси,като прибавим и факта,че за 3-5 дни и посетителите са различни и още по-рисково става.Тази вечер в новините на БТВ даваха репортаж на живо от Майчин дом и репортерката здраво хремава се беше навряла при новородените,направо ми идеше да скоча в телевизора и да я изведа за носа от там. Twisted Evil

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 22:22 от deyzi

# 527
  • На морето!
Аз когато раждах ОБ беше абсолютно забранено да се влиза по стаите- майка ми, медицинско лице, с престилката си идваше, естествено, тя ги и познава, но ММ отказа да се преоблича и да се прави на лекар пред другите и се срещахме навън. Друг не ми е трябвал, не ми трябва  и сега, ММ и майка, и детето естествено!
Та наистина е в пъти по-добре да си дойдат те при мен, иначе като излизах да ги видя- първо ми беше притеснено за бебето вътре и второ неприятно сред тумбите посетители и пушещи на стълбите и асансьорите хора. Когато има грипни епидемии всякакви свиждания са забранени, надявам се да не случа точно такова време.
Аз започвам да се чудя дали не е добре да мина и аз на едни тонове утре сутринта. Притеснява ме това междинно положение вече 4-5 дни. Утре ако пак съм на същия хал и ако бебето е все така слабо активно ще отида при Душепеев  Blush
А тоновете в ОБ зависи кой и с какъв апарат ги записва. Предния път апарата се скапа докато ми правиха запис и излязоха едни тонове 80-90, Душепеев поиска да направят записа с друг и той си отчете 156.

# 528
А бе,Ренка иди си ти при Душепеев. Wink Laughing Peace
п.п Сигурно те е чакал да отидеш пак. Mr. Green

# 529
  • Бургас
Нещо ми се струва, че си правите гаргара с Антонио! Веднага вадя секирата   smile3532

# 530
 аз тръгвам след малко,до сега ръчках,бутах и не помръдва,ММ ме успокоява че чувал тоновете Praynig

# 531
Добро утро.
Сексилов, стискам палци, всичко ще бъде наред, скоро ще си гушкаш съкровището Simple Smile

# 532
  • Бургас
Добро утро на всички!

Сексилав, стискам палци за добро новини от теб и бебче много скоро!
Как са другите мами и бебенца?
Когато аз раждах Мария в МБАЛ, също уж не се позволяваха посещения по стаите, но санитарките вкарваха близки за по няколко минути Simple Smile
Желая лек и спокоен ден на всички ни!

# 533
  • Бургас
Добро утро  Hug

sexylove86, стискам палци всичко да е наред  Peace

# 534
Добро утро,

sexylove86, всичко ще е наред. Само не се притеснявай - имаш стиснати палчета и от мен!!!

# 535
Мами, които сте раждали в ДМ - кажете какво занесохте за почерпка и къде го дадохте/оставихте?

January - моя мъж беше взел един букет, бонбони, някакъв сок, сладки и незнам още какво. Бяха в една торбичка и ги дадохме на акушерката, която го преобличаше на изписването долу в стаичката.

А момичет, с което бях в една стая случая беше друг. Мъжа и донесе една торта и я даде на акушерките на етажа.

На лекаря, който ме оперира му дадохме почерпка в дена, в който ми свали конците т.е. в кабинета:)

Както си решиш  така направи:). Радвам се, че сте добре:)

Сексилав - стискам ти палци и аз и се моля всичко да е наред

# 536
здравейте мами Party аз съм по спокойна вече,ходих харесаха ми записите и ме пуснаха да се прибирам,след обяд ще ходя при Ганчев отново на запис,и по неговите думи от вчера,утре сутрин влизаме в болницата
дано всичко да мине наред Praynig
размърдах се малко повече и бебка се събуди  Hug как ми олекна като я усетих  Heart Eyes

# 537
  • Бургас
здравейте мами Party аз съм по спокойна вече,ходих харесаха ми записите и ме пуснаха да се прибирам,след обяд ще ходя при Ганчев отново на запис,и по неговите думи от вчера,утре сутрин влизаме в болницата
дано всичко да мине наред Praynig
размърдах се малко повече и бебка се събуди  Hug как ми олекна като я усетих  Heart Eyes
Много се радвам, че новините са добри и че си се успокоила за бебчето!Сега ще чакаме утре тогава да е големият ден! Hug

# 538
  • На морето!
Сексилов, сега като се успокоиш нещата ще потръгнат.
Аз давам тук отчет, после ще го копирам във ФБ.
Отидохме първо в ОБ за запис на тонове- случихме на ужасно мила и приятна акушерка. Пусна ми запис, Ефросина, разбира се спеше отново- акушерката каза, че по тоновете и фигурата й се струвало момче, но после момата се събуди и от 130 си станаха 150-160. Попита ме кой ми следи бременността, като казах, че е Миринчев тя се зарадва- в момента бил на работа и щяла да го извика той да ме види, а на мен лошо ми стана като го знам как ще се нацупи, че го "прескачам". Така и стана. Отивам при него той с леден тон "Здравей, Райна! Какво те води насам?" Обяснявам аз за тапата, за контракциите и той- "еми това са нормални подготвителни контракции!!!", казвам, че снощи са били болезнени, но съм решила все пак да не отивам в родилно... той ме прекъсва "Ама все пак дойде! Е, добре са тоновете, знаеш какво да чакаш като признаци за раждане- ела тогава. Приятен ден!"  Shocked И всичко това с леден тон, все едно съм отишла у тях в 3 през нощта с нещо супер малко! Самият той ми беше казал каквито и болки да имам да отивам директно, без да се притеснявам дали са истински или фалшиви тревоги.
Та, взех си записчето, теглих му една, съжалих милите акушерки опитите на Душепеев да върне доверието към ОБ, които не успяват отчасти заради такова арогантно поведение и отидох в ДМ. Там на смяна Ризова. Усмихната, разпитва ме как е минало първото раждане, обяснявам аз пак за тапата, за контракциите- тя- сега ще видим какво точно е положението. Направи ми преглед- разкритие 3см, започнало било раждане. Предложи ми да ме приеме, да ми включи система и до довечера ще съм родила. Аз казах, че не искам Окситоцин, че помня че боли. Тя "ок, но според мен си е все тая". Прати ме тогава да се разхождам и при първи болки да се връщам. Най-късно до 2-3 дни щяло да се случи, ако не искам медикаменти за предизвикване ще се проточи повече, но тя самата би предпочела още сега да ми включи система, но аз да си реша. Благодарих и отново отказах, не искам да предизвиквам раждане- когато, тогава. Тоновете и тя ги чу и ги хареса и се изпратихме по живо, по здраво.
Сега ще ходя на разходка, майка ми предложи да пообиколим магазините заедно, та ще се възползвам, пък и такова хубаво време, не е като да нямам възможност. И така, много благодаря за стиснатите палци и за търпението да ми изчитате Радините вълнения, явно още ще се наложи да ме траете, но вече съм спокойна и по-малко ще ви тормозя   Hug

# 539
Ренка,значи така с Миринчев. Confused
Поздравявам те затова,че въпреки напрежението удържаш и искаш максимално естествено раждане.Хайде приятна и продуктивна разходка. Wink Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт