Тренировки в домашни условия - Тема 16

• 43 979
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
След тренировка,когато тялото е загрято на насапунисана кожа с масажен диск правя енергични въртеливи загряващи движения за по минутка.После се мажа с антицелулитен крем и правя масаж по дължината на мускула и навън.След което с кокалчетата обтривам и накрая приглаждам.
Идеята е крема да навлезе по надълбоко към целулитните депа и да работи там!
Когато ходех на масаж навремето.Масажистката ме загряваше със супер лютив антицелулитен крем и найлонови торби.Това е за да подобри циркулацията на кръвта.Вместо спорт!Но най-доброто е.Спорт и след това масажа с крема,а два пъти седмично си правя ексфолиант с кафе и разтварям мумио в крема с който се мажа накрая!Дано да съм помогнала.
Утре почвам 4-та та част на Джилиан.Успехи

# 721
След тренировка,когато тялото е загрято на насапунисана кожа с масажен диск правя енергични въртеливи загряващи движения за по минутка.После се мажа с антицелулитен крем и правя масаж по дължината на мускула и навън.След което с кокалчетата обтривам и накрая приглаждам.
Идеята е крема да навлезе по надълбоко към целулитните депа и да работи там!
Когато ходех на масаж навремето.Масажистката ме загряваше със супер лютив антицелулитен крем и найлонови торби.Това е за да подобри циркулацията на кръвта.Вместо спорт!Но най-доброто е.Спорт и след това масажа с крема,а два пъти седмично си правя ексфолиант с кафе и разтварям мумио в крема с който се мажа накрая!Дано да съм помогнала.
Утре почвам 4-та та част на Джилиан.Успехи

О, да, много ми помогна. Ще ползвам информацията и за себе си, благодаря!      bouquet

# 722
  • Ст Загора
Аз в другата тема ще ви кача в Докса нещо си

# 723
Прекрасна нова седмица на всички и успешни тренировки на всички Hug Hug Hug
Аз вчера почивах....днес пак ще почивам ,защото ми дойде и ми върви много  Cry
А така се бях надъхала да не правя паузи....че почнах едва миналата седмица  Cry
Сигурно и утре ще пропусна  Close И вече в сряда започвам наново  Peace
Толкова много искам да изглеждам добре лятото  Blush
Ако го махна тоя корем ,ще бъда най-щастливата  Hug
Някой има ли някакви положителни резултати ,за да ме обнадежди?  Praynig

# 724
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Започнах седмицата с "Упражнения за паласки и целулит"
Мавина,след 40 дни гимнастика всекидневни упражнения ( с 2-3 почивки ) мога да се похваля със стегнат корем  Peace И при мен , както при Щък, стана като наркотик сутрешната гимнастика .
Успешна седмица на всички  Peace

# 725
И при мен , както при Щък, стана като нартотик сутрешната гимнастика .
И при мен, и при мен  newsm44
Днес - 30 мин. тренировка за ханш и крака + 8 минутна за корем.
Такава мускулна треска имам на прасците и дупето от вчерашната Силвия... обичам я тази жена  Mr. Green
Мавина, при мен определено има ефект, но аз комбинирам с 90-дневната диета. Т.е. съчетавам кардио упражнения в някои дни от седмицата + коремни упражнения в други + ограничаване на храната. Един от тези елементи да го няма и нищо не ми се получава.

# 726
Добро утро от мен! Simple Smile
Отдавна не съм писала,но иначе редовно чета Wink
Вчера пробвах това
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/30-Minute-Booty- … Thigh-Workout/93/ и определено ми хареса.Ще продължа да го правя.Аз сутрин нямам време да спортувам и го правя вечер/около 18:00-18;30/,така добре ми действа да се освободя от натрупания през деня стрес.
Относно храненето и аз се стремя да намалям калориите,защото и при мен само комбинация от спорт и режимно хренене дава резултат.Тренирам усилено от юни 2011 ,но хрененто не ми беше особено режимно,т.е. един ден внимавам какво ям,след това 2 дни се освинвам...И освен леко стягане,нищо друго не съм постигнала.А имам нужда да сваля едни 4-5 кг..Та сега както упорито си спортувам,така съм си наложила и упорито да внимавам с храненето.Целя до края на април да съм ги махнала тия мазнини от себе си Confused
Хубав ден и успешна седмица! Hug

# 727
  • Бургас
Добро утро момичета  Grinning
Пуснах нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642407.new#new

# 728
  • 1st floor

Някой има ли някакви положителни резултати ,за да ме обнадежди?  Praynig
bowuu Има, има...От 16-ти януари до днес съм -2,5 кг и -2 см паласки /броя си и калориите, де.../. Свалям малко кг. , защото по принцип нямах и много за сваляне. Бях 49, но с паласки /огромни Sick/, коремче и малко бедра...Остана ми още малко до целта!!!  Laughing През ден правя кардиото на Били Бланкс /Тае Бо/, а в останалите дни различни упражнения за стягане на мускулите, кога както дойде и каквото си харесам...Увиличих си водата, ям най-късно в шест- шест и половина вечерта. Хапвам си всеки ден по нещо сладичко  Mr. Green, но гледам да не прехвърлям броя калории...Вечерята ми е предимно белтъчини, защото през деня прекалявам с въглехидратите. Нотях не ги броя стриктно. Ям каквото ми се яде , общо взето...

# 729
Прекрасна нова седмица на всички и успешни тренировки на всички Hug Hug Hug
Аз вчера почивах....днес пак ще почивам ,защото ми дойде и ми върви много  Cry
А така се бях надъхала да не правя паузи....че почнах едва миналата седмица  Cry
Сигурно и утре ще пропусна  Close И вече в сряда започвам наново  Peace
Толкова много искам да изглеждам добре лятото  Blush
Ако го махна тоя корем ,ще бъда най-щастливата  Hug

И аз вчера пропуснах и ми беше малко тъпо, ама малко  Joy И аз много искам да изглеждам добре лятото, ноо имам да свалям поне 6 килца, за да се чувствам добре, а за да изглеждам добре още 3  Joy  Доста работа ще пада  #Crazy
Колкото до резултатите при мен - тъй като от една седмица само съм преминала към по лек режим на хранене ( вчера даже съгреших   chef ) - вижда се стягане, мисля че корема ми от много пухкав е станал средно пухкав и паласките са понамалели, целулита ми определено се е подобрил, но аз се четкам и се мажа с анти целулитен в допълнение  Grinning Това са моите резултати за около 20 дни, от които съм тренирала 17 . Някой друг да сподели ?  Hug

# 730
Благодаря ви за подкрепата и обнадеждаването!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Определено намалих храната много!
Гледам вечер да не ям /че тогава се тъпчех най-много/  Blush
И на мен ми е много криво ,че трябва да пропусна тренировка...
Нищо че започнах от скоро ,превръща ми се в навик.... Peace
А някой ще ми препоръча ли евтин антицелулитен ,че да си мажа шкембето? hahaha

# 731

Хайде и аз да се обнадеждя.   Wink

Едва от 2 седмици тренирам, но имам -1см. от бедрата и скромен -0,5см от ханша. Най-хубавото е, че съм започнала да се стягам.   Party

Хайде вече да пишем в новата тема!     Hug

# 732
  • 1st floor
Най-после си имам ластици  ...Толкова съм радостна , че бързам да се похваля тук!!! Сега отивам да тренирам с тях !!! newsm44 Дано скоро се сдобия и с гирички!!!

# 733
МОМИЧЕТА ХАЙДЕ В ДРУГАТА ТЕМА:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642407.new#new

Общи условия

Активация на акаунт