Било ли ви е страх да не останете без деца ?

• 21 337
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • Mars Hotel

Аз лично, пожелах Цезерово сечение само за да не се деформирам евентуално  down there Wink

Да ви имам проблемите, дет' се казва.  Wink

# 241
  • София - Рим и обратно

Аз лично, пожелах Цезерово сечение само за да не се деформирам евентуално  down there Wink

Ето - хората сме различни, макар и с еднакви страхове.
Аз пък се молех да не ми се наложи да ме срежат, за да не ми остане гаден белег, направен левашки или да не мога да си прибера бързо корема, заради операцията. Деформиран корем ме плаши доста повече, с други думи.
Отдолу, както знаеш всичко е мускулатура и с подходящи упражнения се стяга. При редки неспасяеми положения, има си и пластики.

# 242
Виждала съм много приятелки с белези от секцио - ами , не ме кефи . И някак си корема стои като прищипан  Confused Не твърдя естествено , че при всички е така .
В този смисъл и аз много не исках да ме режат ... За мен също деформирания корем е ад . Нямам ли плосък , стегнат корем , просто не бих могла да се гледам .

# 243
Някои ги режат, когато се налага и без да ги питат.
При всеки случай, преценката трябва да бъде първо на лекаря  /кое е за предпочитане/ и след това твоя.
Ако си решила да имаш деца, то трябва да се подготвиш и за двата варианта и за последствията.

# 244
Виждала съм много приятелки с белези от секцио - ами , не ме кефи . И някак си корема стои като прищипан  Confused Не твърдя естествено , че при всички е така .
В този смисъл и аз много не исках да ме режат ... За мен също деформирания корем е ад . Нямам ли плосък , стегнат корем , просто не бих могла да се гледам .

Нел , аз много се радвах , че раждането ми беше нормално , без никакви хирургични интервенции , коремчето ми си остана същото , стегнато и плоско .
Обаче след 5 години преживях такъв кошмар с "уж" безобиден апандисит , 2 операции за 45 дена , втората , много тежка , губят ми се моменти ...и сега ми се плаче , като гледам как хирурга си остави ръцете , но това е положението ...
Няма гаранция за нищо ! Tired

# 245
happy mama - много е гадно някой така да си остави ръцете , разбирам те ... Мъжът ми има белег от апандисит - огромен , ще кажеш , че е кой знае каква операция ...
Но аз може би не се изразих точно - белезите не ми пречат - имам си такива , имам и татуировки  Laughing По - скоро това прищипване на корема както казах . Някак си коремите им са разделени на две - над и под белега  . Говоря само за тези , които съм виждала . Предполагам , че ако си много слаб може и това де се избегне всъщност ...
С две думи - ако ми е плосък корема , белезите не ми пречат .

# 246
  • София
 Rolling Eyes
Че той белегът от секцио е точно там, където свършва корема и започва триъгълника. Не виждам как ще прещипе корема на две.  Rolling Eyes
Ето, тук се вижда къде, предупреждавам, че не е за слаби сърца:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/C-sec_s … -C-sec_suture.jpg
http://www.makemeheal.com/images/products/estore/10017/large/c_strip.jpg

# 247
  Аз нямам белег. Лепиха ме с някакво лепило след което можеш да си вземеш душ веднага, няма конци, няма нищо и за около две години се изличи напълно. Доста се изръсих обаче.

# 248
Нел, това е само при отпуснат корем или при пълни хора. В противен случай го няма, е ако и след време не ти излиза и някой забравен конец. Тогава белегът става неравномерен. Зависи и как е сряза - вертикален или хоризонтален. Според мен за предпочитане е втория.

# 249
Баси, как се стигна до белезите??? Wink

# 250
Е, как, от чистата любов и алтруизъм.

# 251
Баси, как се стигна до белезите??? Wink

Знам ли? И аз се учудих, но викам, да си кажа. Рекламирам го това лепене навсякъде.

# 252
Нел, това е само при отпуснат корем или при пълни хора.
Да , както казах и аз смятам , че е така .

# 253

Да ви имам проблемите, дет' се казва.  Wink
Да ти кажа, че си е проблем.
Мен така ме зашиха, че секса в момента е ад, боли ме, грам не ми се чува за тоя спорт.

# 254
  • София - Рим и обратно

Мен така ме зашиха, че секса в момента е ад, боли ме, грам не ми се чува за тоя спорт.

Явно наистина е станал проблем при зашиването. Да не те разстройвам, но едва ли от само себе си ще се оправи. Посъветвай се с някой специалист.

Общи условия

Активация на акаунт