Било ли ви е страх да не останете без деца ?

• 21 347
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
 Laughing

Witchy - подминавай чуждото ровичкане в твоята паничка! Стискам ти палци  Peace Просто опитай малко да се отдалечиш от тази идея, да не ти стане натрапчива, защото допълнително ще ти създава стрес и напрежение, пък другото - с много вяра и малко късмет - ще стане  Laughing

# 286
Никой не го е казал. Аз го искам. Имам физическа нужда от това....
Имаш Физическа нужда от второ дете? #Crazy

Да! Не се учудвам ,че реагираш така. Сигурна съм обаче, че има и жени които ще ме разберат.

Вилико, мерси за подкрепата:)

# 287

Да! Не се учудвам ,че реагираш така. Сигурна съм обаче, че има и жени които ще ме разберат.

Аз имам физическата /а и психическа/ нужда от трето дете. Повече опити обаче не мога да правя. Не само са ми противопоказни за физическото, но и за психическото здраве. Трите неуспешни ми стигат.
Пожелавам ти от все сърце успех, Witchy.  Hug

# 288

Учудва ме ,че употреби думата "физическа" ,а нуждата най-често според мен е психическа.
Желая ти успех ! Peace
Касита-не знаех- съжалявам да науча ,че така се е случило!
И на теб и на Азаф   Hug  Hug Hug

Мен ме е било страх да не мога да имам деца, но то беше заради определен кръг с хора,около мен, които имаха сериозни репродуктивни проблеми.

# 289
Да остана без дете ме е било страх, но да имам второ дете...
Не, никога не съм искала да имам второ дете. Искала съм да имам близнаци - момче и момиче.

# 290
... И на теб и на Азаф   Hug  Hug Hug
...

Благодаря ти, че мислиш за мен! Засега не се очертават положителни резултати, но все още се надявам. Има достатъчно време до възрастта, която съм си определила за горна граница.

# 291
А каква е тя ,ако не е тайна?
Аз се побърквам от мисли,че детето ми е вече доста голямо и разликата м.у двете ще е драстична. А и аз не се подмладявам.... Confused

# 292
... И на теб и на Азаф   Hug  Hug Hug
...

Благодаря ти, че мислиш за мен! Засега не се очертават положителни резултати, но все още се надявам. Има достатъчно време до възрастта, която съм си определила за горна граница.
Hug
Важното е да сме здрави .а има доста време до 45-48 Simple Smile
 Hug Hug
Аз лично винаги съм искала поне 7 години разлика между децата ,а може и повече.
Та аз до 40 съм си сложила граница Simple Smile.

# 293
А каква е тя ,ако не е тайна?
Аз се побърквам от мисли,че детето ми е вече доста голямо и разликата м.у двете ще е драстична. А и аз не се подмладявам.... Confused

До навършване на 15 г. на децата ми. Тази година правят 8.

# 294
Много сте смели, браво!:)

# 295

Не е въпрос на смелост, а на силно желание. Просто искаме още (поне) едно дете.
И бих удължила и с повече години "отпуснатото време", но пък тогава децата ми биха били буквално различни поколения.

# 296
аз не съм се притеснявала, че ще остана без деца защото не съм имала време да се притеснявам.
Родих първото си дете на 25, второто на 31 години.
Ако бях в положението на авторката обаче ( възраст и семейно положение) бих се притеснявала

# 297

Не е въпрос на смелост, а на силно желание. Просто искаме още (поне) едно дете.
И бих удължила и с повече години "отпуснатото време", но пък тогава децата ми биха били буквално различни поколения.

Аз също искам да имам още деца, но за мен си е смелост да имам деца с такава голяма разлика.!  Peace А и моите години ще са множко и с бебе....абе за мен си е смелост, подтиквана от силно желание!:)

# 298
  • София
Уитчи, самонавиваш се. Разликата поне още пет години ще е напълно често срещана. А и ти едва ли си на около 53, та да е супер смелост да имаш бебе. Я по-ведро  Hug

# 299
... Аз също искам да имам още деца, но за мен си е смелост да имам деца с такава голяма разлика.!  Peace А и моите години ще са множко и с бебе....абе за мен си е смелост, подтиквана от силно желание!:)

Погледнах ти профила. За какви години се притесняваш, та ти си само на 28  Hug.
Едната ми баба е родила за първи път на 34 г. и има 4 деца.
Аз родих девойките на 26 г. Wink И все още се чудя с кой акъл съм раждала преди да навърша 30, когато едва след тази възраст осъзнах родителството като такова.
А и детето ти е малко.
Приятелка на майка ми има 2 дъщери с 24 г. разлика - съзнателно правени и от един и същи мъж.
А и не си представям да имах още едно дете с по-малко от 5-6 г. разлика с девойките.

Общи условия

Активация на акаунт