Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
africaaa   Ще чакам отзиви  аз имам още време до взимане на ваучера ,
но явно остава само дистнационната форма като вариант newsm78

# 241
Моля за помощ,
днес получих уведомлението за английски език, но не мога да на намеря ДУ където да започна от ниво B1   Cry . Моля , ако някой има информация за школа да сподели!
В София аз се записах за немски в Александър- 0896 856 591, ако искаш им се обади да питаш. Дано съм помогнала!!

# 242
africaaa   Ще чакам отзиви  аз имам още време до взимане на ваучера ,
но явно остава само дистнационната форма като вариант newsm78

Ако си одобрена, не чакай март, а ходи да си вземеш уведомление, ваучер дават 7 дни преди да започне обучението. На нас в Информа програмата ни приключва на 15.08.12

# 243
africaaa  Още не ми е свършил курса по английски който карам по програмата - Аз мога
втория ваучер мога да си взема след като ми е завършил първият курс .
изобщо не знам колко време ще им трябва за да ми дадат документ за завършен курс и колко време след това ще ми трябва за да започна другия курс .... и всичко това да свърши в срока който са дали 31,10,2012г newsm78
А документите за кандидатстване подадох септемри 2010г ---аз да бях изкарала половин висше
досега

# 244
Знае ли се тази година от кога ще започнат да приемат заявления? Къде мога да намеря информация какви курсове предлагат, въобще подробно какво можеш да запишеш? А и да питам Бюрото по труда за район Красно село още ли е на Витошка ?

# 245
  • Бургас
И аз тъкмо това исках да попитам - за тази година как стоят нещата?

# 246
africaaa  Още не ми е свършил курса по английски който карам по програмата - Аз мога
втория ваучер мога да си взема след като ми е завършил първият курс .
изобщо не знам колко време ще им трябва за да ми дадат документ за завършен курс и колко време след това ще ми трябва за да започна другия курс .... и всичко това да свърши в срока който са дали 31,10,2012г newsm78
А документите за кандидатстване подадох септемри 2010г ---аз да бях изкарала половин висше
досега

Разбирам, доста неприятно, защото времето си напредва. Питай в БТ дали няма някаква промяна относно това, защото счетоводството е 960ч., как ще ги вземеш за 2-3 месеца не знам. Иначе ако се интересуваш от Информа, мога да дам отзиви по-нататък.
А защо не си доволна от Кабината, аз мислех там да карам дистанционно счетоводство, но в последния момент се отказах и все още не знам дали не сгреших.

# 247
Някой може ли да ми каже за БТ Варна ако не са ти се обадили а номерата е минал дали е одобрен?Че нещо са доста напред и това означава,че....не знам какво...нокой не ми е звънял  #Cussing out #Cussing out #Cussing outДа формулирам:Дали ако не са ти са обадили,а си разбрал,че са ти минали номера си одобрен??? newsm78

# 248
В момента ДБТ Варна само се обаждат за копия от дипломи за средно образование. Все още не са започнали да раздават Уведомления. Последният номер до който бяха стигнали беше малко над 1100. Ако си под този номер иди и си искай Уведомлението, ако си над - чакаш обаждане все още  Tired

# 249
В момента ДБТ Варна само се обаждат за копия от дипломи за средно образование. Все още не са започнали да раздават Уведомления. Последният номер до който бяха стигнали беше малко над 1100. Ако си под този номер иди и си искай Уведомлението, ако си над - чакаш обаждане все още  Tired

Благодаря ти за отговора    bouquet аз съм 14** номер

# 250
  • In the shadows of my mind
Здравейте,
Аз получих уведомление от Бюрото по труда за шофьорски курс.
Обадих се в автошкола Росен 85, тъй като разбрах, че те работят по тази оперативна програма, но по телефона ми казаха, че трябва да доплатя за курса 200лв. Дали на някого му се е случвало подобно нещо и защо? Реално ли е това доплащане  Thinking Crossing Arms
Ако някой има повече инфо да сподели (за София става въпрос) Simple Smile Благодаря и успех на чакащите Simple Smile

# 251
  • Русе
Здравейте,
Аз получих уведомление от Бюрото по труда за шофьорски курс.
Обадих се в автошкола Росен 85, тъй като разбрах, че те работят по тази оперативна програма, но по телефона ми казаха, че трябва да доплатя за курса 200лв. Дали на някого му се е случвало подобно нещо и защо? Реално ли е това доплащане  Thinking Crossing Arms
Ако някой има повече инфо да сподели (за София става въпрос) Simple Smile Благодаря и успех на чакащите Simple Smile
На 13-та и 14-та страница има писано по въпроса.

# 252
  • In the shadows of my mind
Привет,
Прочетох страниците, преди да пиша Simple Smile  ABC-E ЕООД е фирма за град Благоевград, а аз споменах, че става въпрос за гр. София. От автошкола Рулан ми заявиха, че вече не работят в София с тези ваучери. Затова стигнах до Росен 85, които както вече написах, ми искат 200лв допълнително заплащане.
Благодаря за помощта все пак   bouquet

# 253
  • Русе
Не е така. АБС работят в доста градове. Аз съм от Русе и моя мъж кара към тях. На 14-та или 15 стр. има дама която се е записала към тях. Даже е дала тел. и име защото искат 4 човека за да започнат .

# 254
  • София
Здравейте,

Аз се записах към Кабината да уча испански език. От понеделник трябва да започна.
Можете ли да ми кажете отзиви за тях?
Една приятелка е много доволна от английския, освен, че и не се налага да излиза (предвид това, че и двете сме с малки деца).

Надявам се, когато има пак квота, да запиша и друг тип курс (не знаех, че мога да подам за двете неща заедно... ама карай, здраве да е!). Казаха ми, ч еможе и да пуснат нова квота скоро, да сме следяли в нета и по новините.

Общи условия

Активация на акаунт