Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Аз не съм попълвала декларация за промяна на обстоятелствата. Изрично питах и казаха не
  И аз попълвах декларация за промяна в обстоятелствата бях при друг работодател вече

# 226
Здравейте, искам да попитам някой сменял ли си е доставчика? Аз съм доволна от моя, но поради липса на време ми е не възможно да присъствам на всички часове и мисля да премина на дистанционна форма на обучение. Другата седмица е изпита за първото ниво, така че предполагам че ако правя нещо трябва сега да действам  newsm78
Изучавам немски език по програмата в Стара Загора.

# 227
Само за информация- взех си уведомление от БТ Сердика и съм номер 5305, ако има някой около този номер нека иде и си го вземе Simple Smile

# 228
  • София, България
А чува ли се нещо за ново откриване на програмата  newsm78

# 229
Школа по английски може ли да препоръчате?

# 230
Школа по английски може ли да препоръчате?
Училища Европа?

# 231
# 232
  • София
Моля за помощ,
днес получих уведомлението за английски език, но не мога да на намеря ДУ където да започна от ниво B1   Cry . Моля , ако някой има информация за школа да сподели!

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 17:18 от хриси

# 233
  • Варна
Дами от Варна, тази седмица ми се обадиха да ми искат диплома за средно образование, което би трябвало да значи, че разглеждат документите ми. А съм номер 21**. Направо са се развихрили Laughing

# 234
  • Варна
Момичета, относно Варна искам да поясня едно нещо
Обаждат се за дипломи- да, но когато си занесеш дипломата не ти издават Уведомлението, а само си прибират дипломата при останалите документи.

Все още не са започнали да издават Уведомления Sign Exclamation

Ама ми казаха да очаквам всеки момент обаждане за отговора. ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ! Mr. Green

# 235
Здравейте
В момента приключвам курс по английски в Кабината - изобщо не съм доволна ,но нямах избор
трябваше да го започна бързо .
По време на обучението ми получих и другия ваучер за професионална квалификация-
Оперативно счетоводство
Искам да питам последно срока за завършване до кога е  ? - 31,10,2012  newsm78  newsm78
Ваучера ще си взема сигурно март месец. Дали ще успея да си завърша курса в този срок?
Предпочитам вече присъствени курсове - а и тук четох и други недоволни от онлайн обучението
по оперативно счетоводство
Има ли някой който посещава присъствени курсове и къде / оперативно счетов./

# 236
Аз ходя на присъствени часове.(В Бургас...почти всеки ден съм на курс)
Курса съм го почнала на 24.8 миналата година(960)уч.ч.
Ако си записала може и да успееш да го изкараш в срок но 960ч. е невъзможно.
Материала е много трябва да се учи...да решавате много задачи ако наистина искаш да научиш нещо.
Ние вече сме минали доста предмети...и ни остават почти само счетоводствата с изключение на езика и правото.
Ако нещо специално те интересува питай с радост ще отговоря на всеки въпрос.

# 237
Става въпрос за София ,
 и за си мисля че няма време да се завърши курса навреме #Crazy
Пропада ми ваучера  Cry

# 238
Става въпрос за София ,
 и за си мисля че няма време да се завърши курса навреме #Crazy
Пропада ми ваучера  Cry

И аз си взех уведомлението скоро и проверих почти всички доставчици за София, ВСИЧКИ отказват да проведат присъствен курс, за това остава вариант само за дистанционно.
Това което имам като информация за дистанционно е за Кабината, 123 курсове и Информа.
Аз, както и още едно момиче от форума, се записахме в Информа дистанционно, започваме утре, не мога да дам отзиви за момента.

# 239
Записвам се да следя   bouquet

Попрегледах само и  в момента тече ли записване или не?
Обърках се нещо...

Общи условия

Активация на акаунт