Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 147 084
  • 1 181
  •   2
Отговори
# 780
Към Училища Европа карам английски.
Райтинга беше 40 - 60 думи по избор от две теми Благодарствено писмо към учителя или Благодарствено писмо към приятел, при когото сте били на гости за известно време.

# 781
  • Плевен
Подобно благодарствено писмо имаше в края на учебната тетрадка. Важно е как е подредено писмото, използват се определени изрази. Вижте си тетрадката и леко перефразирайте готовия текст.

# 782
Към Училища Европа карам английски.
Райтинга беше 40 - 60 думи по избор от две теми Благодарствено писмо към учителя или Благодарствено писмо към приятел, при когото сте били на гости за известно време.

Благодаря за включването  bouquet! Само дето аз не съм към тях, а към e-obuchenie и ние, такаво писмо не сме писали/ съотв вземали  Sick newsm78

# 783
Отвратително!
Най-накрая се оказа, че Британика ще записват (евентуално) след месец, а Фарос имат само ниските нива. Изглежда нямам никакъв шанс с ниво B1. На всичкото отгоре повечето фирми  не отговарят на имейли, а половината отговори по тел. са Обадете се пак.
Аз също се бях отчаяла,че няма да намеря ниво В2,бях се жалвала и във форума,но, след доста звънене, се записах към АИКБ(Асоциация на индустриалния капитал в България).Преди Нова година имаха още свободни места,курсовете скоро ще стартират,та ако искаш звънни да провериш дали няма да можеш да се включиш.Това е лицето за контакт:
Силвия Беньова,
тел. +359 2 963 37 52, +359 884 049 127
s.beniova@bica-bg.org
Успех с търсенето Peace!

bubchen,разочарована съм от Британика,защото месец и половина ми обещаваха,че веднага щом стартират нови курсове,ще ме включат в тях.През това време те ми се обаждаха поне веднъж седмично,понякога и по два пъти,аз също съм им звъняла,но всеки път ми казваха,че все още няма нови курсове.Накрая ми съобщиха,че едва по някое време през януари ще вземат решение дали ще има нови места.Дотук добре,приех,че нямат свободен персонал,но скоро след това научих,че всъщност по средата на цялото това чакане са стартирали курсове,които бързо са се запълнили.Поне да не ме бяха мотали толкова време Stop.Иначе преки впечатления от преподаването им нямам,само от обслужването.
Здравейте дами,
и при мен беше така-след отказа на Британика нямах избор къде да запиша ниво В2 и след като прочетох за АИКБ веднага се записах там. След 4 посещения съм много разочарована. Ще се обучаваме 3 нива и то последните по 1 учебник, който отговаря на ниво В1. Положих много усилия да променим учебната програма и евентуално учебните материали, но единственото което постигнах беше включване на допълнителни матертиали от други учебници, но ми прави впечатление че отново са от предходно ниво-В1. Мисля да се отказвам, защото няма да си губя времето повече от половин година-само защото е безплатно. Не зная само как ще се справя с неустойката. Ако някой има опит, нека сподели. А съветът ми към всички, които все още не са избрали доставчика си-далеч от АИКБ!!!

# 784
Може ли някой да сподели впечатления от Образователен център "ЕС България".

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 09:04 от Станимира Иванова

# 785
  • Някъде на път....
......Тестовете са доста подобни на тези в уоркбука. Не беше особено трудно, защото имахме и доста обширен преговор.Теста е с доста въпроси, но някои са доста елементарни.Включваше всички елементи спийкинг, райтинг, рийдинг, грама.
Еха.....  ooooh!

# 786
# 787

Оооо много благодаря   bouquet   bouquet  bouquet  Hug! Има страхотни връзки!  Peace

# 788
Здравейте , в момента  ми предстои финалният тест в Кабината
Има ли някой който вече го е минал , какъв е теста ,лесен ли е newsm78
Притеснявам се че няма да се справя , нещо с тази форма на обучение не се разбрахме
а не ми се ще да плащам курса ако ме скъсат  Embarassed
Може и на лични   

# 789
Здравейте , в момента  ми предстои финалният тест в Кабината
Има ли някой който вече го е минал , какъв е теста ,лесен ли е newsm78
Притеснявам се че няма да се справя , нещо с тази форма на обучение не се разбрахме
а не ми се ще да плащам курса ако ме скъсат  Embarassed
Може и на лични   

И аз имам сходен въпрос само, че се касае за e-obucnenie ... Изпита за А1 наближава, а аз се чувствам все по-неуверена Sick
Нали курса се заплаща само в случай на неприсъствие, иначе? Никъде не пише, ако не си взел дадено нива, а те са общо 3  #Crazy

# 790

в договора пише - над 60 % от теста

# 791

в договора пише - над 60 % от теста

В кой договор? Към кой доставчик най-вече? В моят договор освен за неприсъствие за неиздържане на теста не съм зачитала клауза! Peace И теста е много общо казано, те са 3 нива т.с 3 теста плюс един общ накрая!!!

# 792
Някой има ли New Headway - Intermediate (New edition)? Това е старото издание. Просто бих искала да сравня един текст с новото издание.

# 793
  • Плевен
Три нива с три отделни изпита. Няма четвърти обобщаващ накрая.

# 794
Някой има ли New Headway - Intermediate (New edition)? Това е старото издание. Просто бих искала да сравня един текст с новото издание.

имам един от 2007, довечера ще проверя кой едишън е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт