Учител по...и Специална педагогика

• 122
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, имам завършено висше икономическо образование, за да мога да запиша маг.Специална педагогика, то трябва да има педагогическа правоспособност...в тази връзка мога да запиша в СУ - Учител по география ...накрая се държи практико-приложен изпит- моля тези, които са го държали да ми обяснят как точно минава...не искам да ставам учител по предмет, но не мога да запиша Специалната педагогика без педаг.правоспособност и затова се налага да вървя по - дългия път...
Моля за мнение и за спец. Специална педагогика - имам вариант в СУ - Факултет по образование и изкуства, но там още не е ясно как ще бъдат организирани нещата - има ли проф.реализация в тази посока?
Благодаря.

# 1
Можете да запишете само педагогическа правоспособност дистанционно, максимално лесно за вас и е само 1 година.
Търговските гимназии веднага могат да ви приемат да преподавате, след като имате и висше икономическо. А там се търсят кадри.

# 2
Има възможност ОКС магистър Специална педагогика в СУ платено задочно за завършили друга специалност.

Общи условия

Активация на акаунт