Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 147 093
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Здравейте , в момента  ми предстои финалният тест в Кабината
Има ли някой който вече го е минал , какъв е теста ,лесен ли е newsm78
Притеснявам се че няма да се справя , нещо с тази форма на обучение не се разбрахме
а не ми се ще да плащам курса ако ме скъсат  Embarassed
Може и на лични   

И мен ме интересува същия въпрос, за Кабината. Може и на лични.  ooooh!

# 796
Цитат
Цитат на: krasimilo в Нед., 05 Февр. 2012, 22:41
Някой има ли New Headway - Intermediate (New edition)? Това е старото издание. Просто бих искала да сравня един текст с новото издание.

имам един от 2007, довечера ще проверя кой едишън е

Herzen, дано не пиша много късно: сутринта се поразрових малко повече и услях да си го сваля от нета  bouquet, вече не ми е необходим, но ти благодаря, че се отзова    bouquet

# 797
В школа Академия имат курс по англиийски започващ от ниво B1  на ул. Княз Борис I 160А

събота и неделя от 9 и 30 до 14 ч.
Има 3 свбодни места и трябваше да започне от 11.02, но май ще изчакат да се съберем цяла група

Казаха,че курсът ще приключи към края на юли. (Зависи кога почнем де)

Споделям, ако има желаещи, че вече ми се почва курсът Simple Smile))))  Simple Smile

# 798
Включвам се с новини от Александър, за съжаление - негативни. Явно са най-големите мошеници сред школите,как можах да се натреса там! Собственикът наредил на учителката ни,че трябва да вземем само 2 учебника,тоест 2 нива. Разбира се, ще си прибере паричките човека за три, а ще ни изучи за две. Отвратително отношение от гореспоменатия Андонов и персонала му към курсистите - гледат те като, че ли си някакъв навлек,подправяне на присъствени форми,лоша организация и какви ли не още други измами ни предлага Александър.Почнахме октомври и все още се влачим с А1, а сестра ми почна през ноември в друга школа и вече са на А2.
Просто нямам думи!

# 799

за това кратко време е по-добре да изкараме по две нива както си трябва,
отколкото три - с препускане през материала  Tired

крайно необмислена е тая програма с разпределението на часовете  Tired

# 800
Днес ми се обадиха от БТ и ми искат копия от всички дипломи, преди тази за магистър. Някой знае ли, за какво са им и така ли са ви искали и на вас? Почнах да се притеснявам вече, как ще си избера доставчик, ако това значи, че са ни одобрили  Rolling Eyes

# 801
Днес ми се обадиха от БТ и ми искат копия от всички дипломи, преди тази за магистър. Някой знае ли, за какво са им и така ли са ви искали и на вас? Почнах да се притеснявам вече, как ще си избера доставчик, ако това значи, че са ни одобрили  Rolling Eyes

Най-вероятно им е необходима тази за средно образование! На мен, също ми изискаха копие от същата! Ако сте изучавали това, за което кандидатствате сега за ваучер е възможно да искат и допломите ви за основно и средно за да разберат какъв хорариум сте имали по него предмет и дали, да ви одобрят за курса! Да се поясня: на някои, които са избрали да изучват например АЕ, а са завършили АЕГ не им се "отваря парашута" да вземат ваучер за АЕ, по тази причина! Успех!

# 802
desdemona, благодаря за отговора  Hug

# 803
  • София
Здравейте Мили Дами,
Искам да споделя с вас, че съм одобрена за курс по английски език:))))) Но, се започна едно лудо звънене. Искам да се запиша от 1-во ниво. Повечето курсове са ве4е започнали. Това, което успях да намеря и ме устройва като място  е ''Институт Александър''-курса ще започне от 13.03.2012-ве4ерен, два пъти в седмицата в 127 СОУ. Споделям тази информация, ако има и други желаещи за 1-во ниво. Хубав ден от мен Grinning

п.п. има ли тук измежду вас курсисти на ''Институт Александър''?

# 804
Включвам се с новини от Александър, за съжаление - негативни. Явно са най-големите мошеници сред школите,как можах да се натреса там! Собственикът наредил на учителката ни,че трябва да вземем само 2 учебника,тоест 2 нива. Разбира се, ще си прибере паричките човека за три, а ще ни изучи за две. Отвратително отношение от гореспоменатия Андонов и персонала му към курсистите - гледат те като, че ли си някакъв навлек,подправяне на присъствени форми,лоша организация и какви ли не още други измами ни предлага Александър.Почнахме октомври и все още се влачим с А1, а сестра ми почна през ноември в друга школа и вече са на А2.
Просто нямам думи!
Здравейте Мили Дами,
Искам да споделя с вас, че съм одобрена за курс по английски език:))))) Но, се започна едно лудо звънене. Искам да се запиша от 1-во ниво. Повечето курсове са ве4е започнали. Това, което успях да намеря и ме устройва като място  е ''Институт Александър''-курса ще започне от 13.03.2012-ве4ерен, два пъти в седмицата в 127 СОУ. Споделям тази информация, ако има и други желаещи за 1-во ниво. Хубав ден от мен Grinning

п.п. има ли тук измежду вас курсисти на ''Институт Александър''?

Има, виж по-горе! Негативни са повечето отзиви за там сякаш  Sick Успех!

# 805
  • София
Еххх, направо ми се дорева. Продължавам да звъня.

Благодаря за коментара Hug

# 806
Тази тема не се ли заключва на 50страници?

# 807

за това кратко време е по-добре да изкараме по две нива както си трябва,
отколкото три - с препускане през материала  Tired

крайно необмислена е тая програма с разпределението на часовете  Tired

Аз мога повече е удължена до 31.10.2012 г. Има още цели 8 месеца дотогава.

# 808
  • В две тъмни очички
Момичета, влизам с едно въпросче, че четох, четох и в крайна сметка не можах да разбера, приемат ли се документи в момента или са спрели?

# 809
Приема на документи приключи! Който е започнал курс си го доизкарва до средата на тази година , за да имат време до края на годината да обработят документите!

Общи условия

Активация на акаунт