Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 147 107
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 810
Може ли някой да сподели впечатления от Образователен център "ЕС България".

С две колежки се записахме там. Аз ходя на немски,  ниво А2 вече, те-на английски - ниво В 2 са в момента. Аз започнах от А1, а те - от В1.
Доволни сме, всички са усмихнати и любезни, предлагат кафе и чай безплатно в почивката. Поне на нас ни допадат преподавателките. Говоря за офиса им на Витошка. Май имат и някъде другаде офис. За там-нямам информация.

# 811
  • В две тъмни очички
Приема на документи приключи! Който е започнал курс си го доизкарва до средата на тази година , за да имат време до края на годината да обработят документите!
А очаква ли се удължаване на програмата и скорошно приемане на документите или не сте наясно?

# 812
Не! Програмата е към своя край!

# 813
  • София
Привет,
През септември подадох документи по програмата, след няколкомесечно чакане вече бях и забравила даже, докато не ми се обадиха вчера от БТ да ми кажат, че съм одобрена  Shocked Днес не ми остана време да си взема уведомлението, но реших поне да звънна в няколко ЕЦ...и разбира се, никъде няма свободни места и дори ядосани служителки ми обясняваха, че повече няма да се занимават с програмата и няма да има нови групи (Фарос и Европа). Единствените, които споменаха, че вероятно ще сформират група за ниво В2, което ме интересува, бяха ББЕЦ и Британика. Моля, ако някой има идея къде бих могла да започна ниво В2 или търсейки като мен се е натъкнал на нещо интересно по въпроса да сподели  Grinning Смятате ли, че има шанс Британика и ББЕЦ да не сформират групи? Наистина ли Британика искат да се доплаща - нищо не ми споменаха днес? Чудя се тъй като мога да се запиша в момента на едно две места ниво В1, поне да затвърдя знанията  Grinning

# 814

не се доплаща в Британика, но отиди и си направи теста, защото е такъв че леко те връща едно ниво назад. Освен това присъствените часове на ниво са 60, което е малко. За 40те часа онлайн направо не ми се говори.

# 815

не се доплаща в Британика, но отиди и си направи теста, защото е такъв че леко те връща едно ниво назад. Освен това присъствените часове на ниво са 60, което е малко. За 40те часа онлайн направо не ми се говори.

Аз съм в Британика вече ниво С1- акто цяло присъствените часова наистина са малко, но съм доволна. Отделям и време у дома.

# 816
Цитат
Чудя се тъй като мога да се запиша в момента на едно две места ниво В1, поне да затвърдя знанията  Very Happy

Ваучерът е за 3 нива, а доколото знам С1 е най-високото. Така че ще се наложи да запишеш В1.

# 817
Цитат
Чудя се тъй като мога да се запиша в момента на едно две места ниво В1, поне да затвърдя знанията  Very Happy

Ваучерът е за 3 нива, а доколото знам С1 е най-високото. Така че ще се наложи да запишеш В1.

При нас нивата са до С2(и по принцип С2 е най-високото). Започнахме от В2

# 818
  • София
По европейската езикова рамка най-високото ниво C2, за това исках да започна от В2 (тъй като ваучера е за 3 нива). За съжаление навсякъде ми отказаха. Можело най-много от В1 да започнеш  ooooh!
Относно Британика и ББЕЦ - нямало да има повече групи, така че отпадат като вариант.

# 819
Цитат
Цитат на: krasimilo в Ср., 15 Февр. 2012, 22:57
Цитат

При нас нивата са до С2(и по принцип С2 е най-високото). Започнахме от В2

Явно ми е стара информацията, когато търсих преди повече от година доставчик, всички казваха, че организират групи само до С1. Но може и да съм пропуснала Британика, тъй като тогава трябваше да се доплаща голяма сума за обучение там.
Но така или иначе информацията, че те предлагат С2 е много полезна Simple Smile, живот и здраве
да си завърша в ИЧС С1 и може да продължа там.

# 820
  • София
Т.к. нямам време да изчета цялата тема, ще съм ви благодарна, ако някой запознат отговори на въпроса ми:
Има ли присъствено обучение по тази програма?
За сега откривам само дистанционно.
До колкото разбрах, принципът на дистанционното обучение е следният:
Учителите качват материали на сайта. Курсистите ги свалят и сами си ги учат.
На всеки 32 час имат право на консултация от два учебни часа. Тези консултации не са индивидуални, а общи за цялата група.
Не мисля, че подобна форма на обучение е подходяща за изучаване на език.
Нужен ми е присъствен курс.

# 821
Английски трябва да се учи, но и да се практикува. Повечето хора си мислят, че с един курс ще могат да научат всичко и се оставят на течението на курса, без да правят нужното за да усвоят истински езика. Препоръчвам на всички, които са захванали да учат английски, да погледнат сайта www.lesenangliiski.blogspot.com , който е пълен със съвети как да учим бързо и ефективно и как ни в който и да е курс в да даде желаните резултати.

# 822
Т.к. нямам време да изчета цялата тема, ще съм ви благодарна, ако някой запознат отговори на въпроса ми:
Има ли присъствено обучение по тази програма?
За сега откривам само дистанционно.
До колкото разбрах, принципът на дистанционното обучение е следният:
Учителите качват материали на сайта. Курсистите ги свалят и сами си ги учат.
На всеки 32 час имат право на консултация от два учебни часа. Тези консултации не са индивидуални, а общи за цялата група.
Не мисля, че подобна форма на обучение е подходяща за изучаване на език.
Нужен ми е присъствен курс.

Ami varnete se v na4aloto na temata i 6te otkriete, 4e dosta sa se naso4ili kam prisastvenata forma na obu4enie, ima 6koli koioto vse o6te predlagat! Uspeh!

# 823
Здравейте,
Някой има ли информация за започващ скоро курс по английски ниво B1 или B2 работещи със Аз Мога?
Опитвах на доста места по телефона, но или нямаха от мойте нива или не работеха с Аз мога, та накрая този ваучер ще трябва да си им го върна....
Ако и вие не знаете няма кой Simple Smile

# 824
Здравейте,
Някой има ли информация за започващ скоро курс по английски ниво B1 или B2 работещи със Аз Мога?
Опитвах на доста места по телефона, но или нямаха от мойте нива или не работеха с Аз мога, та накрая този ваучер ще трябва да си им го върна....
Ако и вие не знаете няма кой Simple Smile

Евентуално в школите за онлайн обучение си мисля, че е възможно да правят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт