Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 147 173
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 825
Забравих да кажа онлайн не се интересувам..

# 826
  • София
antrax, до кога ти е срока на ваучера?

# 827
Ами утре трябва да го подновя за още 1 месец.

# 828

в ИЧС има много групи и обикновено има места

# 829
  • София
antrax, до кога ти е срока на ваучера?

И аз звънях къде ли не. Или няма места, или групите, които намерих бяха сутрин през седмицата.
Последно намерих място в Ейнджълс

# 830
Здравейте! Има питане към мамите,които са започнали по Straightforward от ниво А 1 и в момента са на по-горните нива. Колко учебници взехте - два -Elemantary и Pre-Intermediate или три- Elemantary,Pre-intermediate,Intermediate ? Ще правите ли финален тест общо за трите нива?Тук,четох,че в някои школи няма общ финален тест, а само за отделните нива. Но при нас ще има върху материала от трите нива. Ако някой е карал такъв тест, моля да сподели какво включва? По-различен ли е от останалите тестове? Предварително благодаря.

# 831
Kordelya аз съм от А2, учебниците ни са три както и финалните тестове. Нямаме общ за трите. (у-ща Европа)

# 832

и в Британика нямаме общ за трите,
след всяко ниво е

# 833
Kordelya аз съм от А2, учебниците ни са три както и финалните тестове. Нямаме общ за трите. (у-ща Европа)

На същото място, по същият начин  Grinning !

# 834
Здравейте, всички!
Аз се записах също на курса по английски по програмата - А1, А2 и В1. Исках само да споделя с всички впечатленията ми до момента. Курса се провежда в "Дарби" езиков център и до момента сме на половината на материала (средата на вторият учебник). За момента изобщо не съм доволна от обучението (начина на преподаване, по който се обяснява граматиката и самите упражнения, само се върви по учебника пък който каквото разбрал, не е добра преподавателката просто, май единствено искат да си вземат парите от ваучерите).
Споделям го с всички, за да сте наясно и не го препоръчвам на никой!

# 835

на сертификатите ви за ниво пише ли че са по програмата 'аз мога'

# 836
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

на сертификатите ви за ниво пише ли че са по програмата 'аз мога'
Не, не пише. Пише, че си завършил ниво .... съгласно европейската езикова рамка. Пише, че хорариумът за нивото е 100 часа; по коя система си учил, школата. Има си референтен номер, твоето име. Сертификат като всички други. От никъде не става ясно че си по програма за квалификация.

Аз завърших! Бих казала голямо Ура, едва дочаках края на обучението, че ми дойде в повече от април миналата година до сега с един месец ваканция само. Приключих в "Европа" с ниво С1, изкарах теста с 80% и съм доволна. Определено чувствам какъв отскок съм направила в познанията си, въпреки някои недостатъци на програмата - материал за 130 часа, натъпкан в 100 часа и липса на време за повече упражнения. Все пак ползата е голяма.  Peace

# 837
Цитат
Аз завърших! Бих казала голямо Ура, едва дочаках края на обучението, че ми дойде в повече от април миналата година до сега с един месец ваканция само. Приключих в "Европа" с ниво С1, изкарах теста с 80% и съм доволна. Определено чувствам какъв отскок съм направила в познанията си,

Поздравления!   bouquet
Най-хубавото е, че си доволна от резултатите! Simple Smile

# 838
!

На същото място, по същият начин  Grinning !

Благодаря ви много за инфото, момичета. Значи пак нашият любим "Александър" не е като хората.С тази школа вече ще ми побелее косата-все нещо не е както трябва!Това ни заяви г-н директора -щели сме да имаме общ тест за трите нива накрая. Освен това,както вече писах, ще вземам само 2-та учебника Elementary и Pre-Intermediate-били покривали трите нива А1, А2,B1. Съмнявам се да е така,но нито Бюрото,нито Агенцията ми обърнаха внимание.Четвърти месец учим,един път не са дошли на проверка! Само си вземат заплатките

# 839
  • София
Какво става, ако не сме доволни от курса? Можем ли да си изтеглим ваучера и да се запишем в друга фирма?

Общи условия

Активация на акаунт