Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 876
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Здравейте момичете Simple Smile
Да ви споделя и аз Simple Smile)) След много звънене не намерих никъде започващ курс за А1, освен в Александър.  Много голяма част от доставчиците са се отказали да работят с ''Аз мога''. Курса започва на 13.03. учебниците струват 33 лв. на ниво. Прочетох много лоши коментари за тях.Нямам друг избор освен Александър, иначе губя ваучера:(((

# 841
  • София
Какво става, ако не сме доволни от курса? Можем ли да си изтеглим ваучера и да се запишем в друга фирма?
не

# 842
Здравейте !  Записвам се да ви следя !

И на мен днес ми се обадиха , че съм одобрена по програмата. А ние сме доста хора в офиса, към 20 човека и не знам къде ще си търсим  училища , когато тук чета , че никъде няма места .......

Пак ще пиша  когато науча нещо

# 843
Zdraveite i ot men! Interesuva me nqkoi zapisval li se e da u4i angliiski ezik online i kade?Blagodarq vi predvaritelno!

# 844
Zdraveite i ot men! Interesuva me nqkoi zapisval li se e da u4i angliiski ezik online i kade?Blagodarq vi predvaritelno!

Аз- да. От 1 Декември съм на онлайн обучение започнах от ниво А1, сега съм вече на А2 в
e-obucnenie.bg
Много съм доволна, разбира се има и дребни забележки откъм организацията, но като цяло съм доволна.

# 845
  • София
Aз влизам за да  похваля  учебен център "Интелект"- Борово.
Много ми харесва начина  на преподаване,
учебника е много достъпен и основно учителката преподава на английски език.

Благодарение на този форум открих този център и съм изключително доволна!  bouquet

# 846
Отчет за ИЧС: след безкрайно неуспешното 4-то ниво бях много скептично настроена;
преди 2 седмици започнахме 5-то ниво и мнението ми от преподавателката са повечче от отлични -
говори само на английски, насърчава ни да водим дискусии, обяснява новите думи отново на английски, държи много на интонацията и произношението и като цяло ме мотивира да уча. Върна ми интереса към езика, събуди любипитството ми  да чета в оригинал ( Embarassed в събота вечерта
се бях отдала на любовна лирика, признавам, от доста време не се бях наслаждавала на словото по този начин). Та така, явно си е до преподавател.

# 847
Az se zapisah w shkola Omega niwo A1 po angliiski ezik.Kursa zapo4wa na 5.05 .Mislq ,4e wse oshte ima mesta!

# 848
Отчет за ИЧС: след безкрайно неуспешното 4-то ниво бях много скептично настроена;
преди 2 седмици започнахме 5-то ниво и мнението ми от преподавателката са повечче от отлични -
говори само на английски, насърчава ни да водим дискусии, обяснява новите думи отново на английски, държи много на интонацията и произношението и като цяло ме мотивира да уча. Върна ми интереса към езика, събуди любипитството ми  да чета в оригинал ( Embarassed в събота вечерта
се бях отдала на любовна лирика, признавам, от доста време не се бях наслаждавала на словото по този начин). Та така, явно си е до преподавател.

нашата учителка е една за всички нива, което ми идва малко несериозно

# 849
Цитат
нашата учителка е една за всички нива, което ми идва малко несериозно

Защо мислиш така? Смяташ, че не е досатъчно квалифицирана за по-високи нива ли?

# 850
  • Плевен
И нашата беше една за всички нива. И съм много доволна. Всички групи бяха така - от начало до край с един преподавател. Peace

# 851

на 22 години е, не е лоша,
но май досега само с деца е работила
личи си липсата на опит

# 852
E, значи проблемът идва от липсата на опит на съответния преподавател Simple Smile
Обаче ако преподавателят е добър, е плюс, че и трите нива са при него. Най-малкото
ще е в час какъв материал е покрит, на какво да набляга и на какво - не.

# 853
Здравейте.
Разбрах, че програмата е приключила септември.
Ще има ли пак такава програма?

# 854
Здравейте.
Разбрах, че програмата е приключила септември.
Ще има ли пак такава програма?

Евентуално средата на 2012г., но не е потвърдено.

Общи условия

Активация на акаунт