Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм тотално недоволна от курса по Оперативно счетоводство, който карам, направо съм бясна. Целта на тези курсове е да се придобият практически умения, с които да можеш да си вадиш евентуално хляба някой ден, а не да се трупат камара безполезни абстрактни теории, които се забравят в момента, щом ги прочетеш. От курса, който карам, имаше само 8 урока по практическо обучение - това което всъщност ще е нужно за да вършиш работата. Всичко останало е суха и безполезна теория, карат ни да зубкаме безполезни дефиниции и определния, които няма да са от практическа полза. Отговори от преподавателите на зададени въпроси ако получим е цяло чудо. Материалът е изключително зле ситуиран - наблъскали са  лекциите на студентите от ВУЗ за три години в курс за 6 месеца.
За пореден път се убедих, че тази програма е поредното източване на пари от държавата. Реална полза - като придобиване на нови умения - няма да има. Съжалявам, че си губих времето да кандидатствам и да се занимавам с това. Купих си учебника по счетоводство на Дурин и от него научих , което ми е нужно.

би ли споделила коя е фирмата, в която се обучаваш, щото и аз имам съмнения коя е Simple Smile

Би ли споделила колко часа е курса 660/960 къде учиш и как присъствено/дистанционно?
Аз също карам курс по счетоводство,но пък съм много доволна.
Вярно преподавателката ни е 70+ и има доста различен стил на преподаване от по младите преподаватели.
При нас има по малко теория(като цяло не малко хич..необходима е за изпита по теория на специалността) и задачи..решаваме много задачи.До сега сме минали "Основи на счетоводството" и "Счетоводство на фирмата" и вече караме "Практика по счетоводство на фирмата "което е попълване на  документи като цяло.
Ти какво точно имаш предвид под практика?

# 301
rosy75   Би ли споделила къде си се записала за курса по Оперативно Счетоводство
И  аз трябва да си взема ваучера тези дни и не знам къде да се запиша  newsm78
Ако ще е само за да отбием номер и някой да си вземе парите - мерси  нямам такова време за
да го пилея .С английския който карах се получи точно така и не искам да се занимавам пак с глупости. 

# 302
  • София
Аз съм тотално недоволна от курса по Оперативно счетовдство, който карам, направо съм бясна. Целта на тези курсове е да се придобият практически умения, с които да можеш да си вадиш еветнуално хляба някой ден, а не да се трупат камара безполезни абстрактни теории, които се забравят в момента, щом ги прочетеш. От курса, който карам, имаше само 8 урока по практическо обучение - това което всъщност ще е нужно за да вършиш работата. Всичко останало е суха и безполезна теория, карат ни да зубкаме безполезни дефиниции и определния, които няма да са от практическа полза. Отговори от преподавателите на зададени въпроси ако получим е цяло чудо. Материалът е изключително зле ситуиран - наблъскали са  лекциите на студентите от ВУЗ за три години в курс за 6 месеца. ...

Роси, надали с курс от 660/960 часа ще можеш да научиш счетоводството така, че да си вадиш хляба с него, още по-малко като е дистанционно обучението.
А срокът на курса е кратък, защото ако не се лъжа курсовете трябваше да са приключили и разплатени до 30.06 или 30.09.2012 г. В програмата на курса те трябва да вкарат разни задължителни неща. Ако не се лъжа програмите се подават при лицензирането на ДУ и се одобряват от НАПОО.

# 303
  • гр. софия
Здравейте  Peace. Днес ми се обадиха от бюрото по труда- курс бизнес администрация. Търсачката на АЗ не мога да открия пък и от първоизточник е най-добре. Имате ли впечатления и коя ф-ма използвахте? Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet

# 304
Аз пък търся обучител в София за професионална квалификация Работа с деца в риск.
Идеи?

# 305
Здравейте, някой да знае в ДБТ Младост до кой номер са стигнали, защото аз съм 5600 и никой не ми е звъннал още  newsm78

# 306

те не звънят, отдавна са ти стигнали номера

# 307
За Варна разбрах,че са раздали уведомления до към 1100 номер.На другите са звънели за дипломата за средно образование.Казали са,че ако някой е одобрен задължително ще го уведомят ако не с обаждане поне с писмо.Сега седя и чакам  Cry аз съм 14++...няма раздвижване от преди декември месец....много странно,аз останах с впечатление,че уведомления са получили и хора с номер над 1100???? Thinking

# 308
Здравейте, добре че се обадих в Младост, та да ми кажат, че съм одобрена   bouquet

Понеже нямам много време, тъй като програмите за дистанционно обучение по оперативно счетоводство са почнали, някой който е минал по този път може ли да ми препоръча агенция.
Ориентирала съм се към Курсове 123, ЕГ Консулт или Информа. Какво ще кажете за тях?

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 17:23 от mila_nia

# 309
Здравейте,има ли някой,който е карал курс по "Банково дело" в София,ако може да сподели мнение и да препоръча школа за обучение.Благодаря!

# 310
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Някой да знае в Пловдив на Чернишевски дали са започнали отново да разглеждат документите и евентуално до кой номер са стигнали?! newsm78 Имам чувството, че в това БТ времето е спряло и няма никакво раздвижване на нещата #2gunfire ooooh! Rolling Eyes

# 311
  • София
Здравейте,има ли някой,който е карал курс по "Банково дело" в София,ако може да сподели мнение и да препоръча школа за обучение.Благодаря!
Здравей,аз карам в момента Банково дело в ОКОМ,онлайн.Много е лесно,пускат ти материалите за съответния модул,след няколко дни има тест,който също не е много труден.Присъствено не може,защото са много часовете и няма време до 31.10.2012 да се завърши.Аэ съм много доволна от тях.

# 312
Здравейте, добре че се обадих в Младост, та да ми кажат, че съм одобрена   bouquet

Понеже нямам много време, тъй като програмите за дистанционно обучение по оперативно счетоводство са почнали, някой който е минал по този път може ли да ми препоръча агенция.
Ориентирала съм се към Курсове 123, ЕГ Консулт или Информа. Какво ще кажете за тях?

И аз се присъединявам със същото питане . Моля някой който кара тези курсове дистанционно да сподели   bouquet

# 313
Моя приятелка кара курса по Оперативно счетоводство в Информа , казва че е доволна, имаше 1 мес събота и неделя присъствени, другото си е дистанционно Simple Smile

# 314
  • In the shadows of my mind
Здравейте,
Искам само да кажа какво се случи с моя ваучер за шофьорски курсове.
Оказа се, че когато съм попълвала документите в Бюрото по труда, е трябвало да запиша друг код на квалификацията. Тъй като аз не знаех какво точно да запиша, служителката там ми продиктува. Но този код бил за професионална квалификация, ако ВЕЧЕ си шофьор, но не ти дава "правото" (така да кажа) да имаш безплатен шофьорски курс, изпити, за да вземеш шофьорска книжка за категория В например и т.н.
Това го разбрах в администрацията на Росен 85. Там бяха много учтиви и ми обясниха всичко съвсем точно и подробно. Въпреки, че ваучерът ми не е точно за шофьорски курс, казаха, че постоянно имат такива курсанти, и те са го съчетали (ваучера с професионалното обучение) с шофьорски курс за определената категория, но се доплаща (200лв) + такса за изпити пред ДАИ (2 х 60лв) + такса за вътрешен изпит към самата фирма (30лв). Т.е. до тук съм -350лв. като предполагам, че в последствие ще има и още нещо за плащане, ако евентуално взема изпитите (БЧК, такси, издаване на документ и т.н.).
Ако някой от вас чака уведомление по направление:

Професия: „Водач на МПС за обществен транспорт”.
Специалност:„Вътрешни и международни превози на пътници” Код: 8400901

то да знае предварително, че ще трябва да доплаща.
Дано съм била полезна на някой, а на останалите пожелавам много успехи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт