Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Малка промяна има за срещата в колеж Делта по графичен дизайн.Мястото и часа остават непроменени ,но ще се видим не днес, а в понеделник.
И така до понеделник  18.06 12г.-18.00ч.ул Цар Симеон 80

..Точно щях да пиша че днес няма да мога да дойда и ще се обадя по телефона да видя какво сте се уговорили. Но при това положение понеделник съм там, стига да не ми мине котка път. Малко ме притесняват тия 960 часа, то колкото са повече толкова по-добре че наистина ще научим нещо, надявам се, но просто се чудя как ще успеем да ги вземем...  newsm78

# 631
Днес най-после и аз се добрах до мечтаното Уведомление, но като се прибрах що да видя - сгрешен ми е адреса.  #Cussing out Нестига, че ангажирах цяла група хора да ми гледат децата, за да отида, а се оказа, че служителката недогледала. Е, сега какво да правя- пак ли трябва да се връщам?  Кажете, фатална ли е тая грешка или и аз да си остана недовидяла?
И още един въпрос - Обучаващия като ми върне Уведомлението, веднага ще го предам в бюрото, а ваучера мога ли да взема в деня на започване на курса , защото просто ще пътувам и няма как да го взема 7 дни преди старта? Служителката ми каза, че няма как да стане, а доставчика, че става.
 #2gunfire

# 632
  • София
Малка промяна има за срещата в колеж Делта по графичен дизайн.Мястото и часа остават непроменени ,но ще се видим не днес, а в понеделник.
И така до понеделник  18.06 12г.-18.00ч.ул Цар Симеон 80

..Точно щях да пиша че днес няма да мога да дойда и ще се обадя по телефона да видя какво сте се уговорили. Но при това положение понеделник съм там, стига да не ми мине котка път. Малко ме притесняват тия 960 часа, то колкото са повече толкова по-добре че наистина ще научим нещо, надявам се, но просто се чудя как ще успеем да ги вземем...  newsm78
[/quote
Ще се справим Peace

# 633
Днес най-после и аз се добрах до мечтаното Уведомление, но като се прибрах що да видя - сгрешен ми е адреса.  #Cussing out Нестига, че ангажирах цяла група хора да ми гледат децата, за да отида, а се оказа, че служителката недогледала. Е, сега какво да правя- пак ли трябва да се връщам?  Кажете, фатална ли е тая грешка или и аз да си остана недовидяла?
И още един въпрос - Обучаващия като ми върне Уведомлението, веднага ще го предам в бюрото, а ваучера мога ли да взема в деня на започване на курса , защото просто ще пътувам и няма как да го взема 7 дни преди старта? Служителката ми каза, че няма как да стане, а доставчика, че става.
 #2gunfire

Адреса няма да ти е спънка. За вземането на Ваучера, във Варна ти и служителката си уговаряте дата и час когато ти е удобно, за да идеш и  да си го вземеш. По принцип е добре ден преди курса да си вземеш Ваучера и да си го предадеш на До. Има как да стане, стига служителката да иска Wink издавали са на майка ми Ваучер, а вечерта на същия ден започна курса Wink само да имат желание за работа...

# 634
клюкарка Благодаря ти!  Hug И аз така си помислих за адреса като се поуспокоих, но човек като дълго е чакал и още повече като е ангажиран...направо изтръпнах като видях грешката. Затова трябва на място да се оглеждат нещата, а не както аз препусках...
А за ваучера ще настоявам, защото До-то беше много убедителен - явно не се случва за пръв път.
Още веднъж благодаря, че се включи!

# 635
Здравейте! Някой знае ли дали отново ще започне прием на документи по програмата? Благодаря!

# 636
Здравейте! Влизам само кажа как се движат във Варна. Една приятелка с номер 1288 в четвъртък си взе уведомлението за обучение по френски. Аз съм около 400 номера след нея и се надявам до края на месеца да получа и аз, че групата по френски започва на 1 юли и не ми се иска да я изпусна, че и тази трудно я намерихме.

# 637
Здравейте! Влизам само кажа как се движат във Варна. Една приятелка с номер 1288 в четвъртък си взе уведомлението за обучение по френски. Аз съм около 400 номера след нея и се надявам до края на месеца да получа и аз, че групата по френски започва на 1 юли и не ми се иска да я изпусна, че и тази трудно я намерихме.

Къде ще се запишеш на френски и кои нива?

# 638
Мисля към Планета, от начално ниво започвам. Всички останали са към трудови борси, някои от списъка са се отказали вече или въобще никой не отговаря по телефона..... Това беше единствения езиков център и май ми вдъхна най-голямо доверие.

# 639
Наистина с френския е трудно, но в Планета са коректни засега/Съпругът ми приключва обучение този месец с ваучер/ аз като проучвах миналата година, положението беше също толкова трагично, както го описваш!  Crossing Arms Та се замислих дали случайно нещо не се е променило... Tired

# 640
Радвам се, че има доволни от Планета. Явно в началото на обученията с ваучери е имало повече сериозни фирми и езикови центрове с опит, но сега почти нищо не е останало, особено за езици, различни от английски

# 641
  • София
Здравейте и от мен в тази тема.
След няколко весеца чакане, получих уведомление, че съм одобрена за обучение по керамика. Единственият доставчик на това обучение (за София) е Камарата на занаятчиите, която пък от своя страна работи с едно-единствено ателие за керамика. Те пък от своя страна днес ме отрязаха, като ми обясниха, че още не са готови да приемат курсисти.  Shocked
Питането ми към вас е следното: ако някой се обучава по керамика дали може да ме осведоми къде точно. Прочетох, че доста от пишещите тук имат подобни проблеми и бих искала да разбера какви действия може да се предприемат, след като доставчикът на обучение не ми осигурява обучение, а няма друг доставчик.

# 642
Здравейте  Simple SmileНовини от Варна.Аз съм 1485 номер и днес докато си лежах на плажа ми се обадиха да отида да си взема уведомлението  Party Party Party най-накрая след 10 месеца чакане ще ставам шофьор  newsm44 newsm68

# 643
Извинявайте за тъпия въпрос, но някой знае ли къде мога да открия актуален списък с Доставчици на обучение? На старото място вече няма списъци.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт